تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870850361




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سخنگوي دولت: مصالح نظام و مردم در روابط صميمانه‌ دولت با ديگر قواست


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: سخنگوي دولت: مصالح نظام و مردم در روابط صميمانه‌ دولت با ديگر قواست
سخنگوي دولت با اعلام تصويب دو برابر شدن حق مسكن كارگران در جلسه هيأت وزيران، از وضعيت آلودگي هوا و انتقال پايتخت به عنوان دو موضوعي ياد كرد كه در كنار ديگر مباحث در جلسه هيات دولت مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

به گزارش ايسنا، محمدباقر نوبخت در حاشيه جلسه هيات دولت در جمع خبرنگاران،‌ گفت: پيشنهاد شوراي‌عالي كار مبني بر افزايش و دو برابر شدن حق مسكن كارگران مورد موافقت قرار گرفت و اين مبلغ از 100 هزار ريال به 200 هزار ريال افزايش پيدا كرد. همچنين افزايش حق حضور نمايندگان كارگري در مراجع حل اختلاف كارگري به 2.5 برابر افزايش پيدا كرد و از 80 هزار ريال به 200 هزار ريال افزوده خواهد شد. سخنگوي دولت گفت: انتقال مركز سياسي كشور از تهران به مكان ديگر در اين جلسه مورد توجه قرار گرفت و با توجه به مطالعاتي كه از سال 89 در دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي همچنين در مركز تحقيقات استراتژيك انجام شده بود، اين موضوع مدنظر قرار گرفت و مطالعات در اين باره به صورت يك كتاب در دست انتشار است.

وي درباره بحث انتقال مركز سياسي و دلايل مخالفت دولت با اين موضوع گفت: مخالفت نماينده دولت با كليات اين طرح به جهت بار مالي‌اي بوده كه قطعا اين موضوع قابل انكار نيست. نمايندگان محترم مجلس نمي‌توانند طرحي را ارائه دهند كه داراي باري مالي به اين شكل باشد.

نوبخت درمورد گزارش اخير مركز پژوهش‌ها مبني بر بحث اتكاي بيشتر بودجه به نفت گفت: منابع مالي بودجه 93 از سه عدد شكل مي‌گيرد نخست منابع مربوط به درآمدها كه عمدتا معطوف به ماليات است. وي افزود: ميزان مالياتي كه در سال 93 پيش‌بيني شده است نسبت به رقمي كه در سال 92 بوده و وزارت امور اقتصادي و دارايي پذيرفت 4 هزار ميليارد تومان بوده كه نسبت به سقف 51 هزار ميليارد تومان افزايش نشان مي‌دهد. بنابراين اين بايد خواست عمومي باشد تا ما بتوانيم هزينه‌هاي جاري را از درآمدهاي مالياتي تامين كنيم.

نوبخت افزود: اما رقم بعدي كه بايد مورد توجه قرار بگيرد نرخ تصديع بين ريال و دلار است در سال 92 اين عدد در حد 2 هزار 488 تومان بود اما در سال 93 براي اينكه مي‌خواستيم يكسان‌سازي نرخ ارز را انجام دهيم اين عدد 2 هزار 650 تومان ديده شد و ما انتظار داريم وقتي كارشناسان مي‌خواهند كار كارشناسي انجام دهند حرف كارشناسي هم بزنند و فقط اعداد ظاهري را نبينند. وي گفت: عدد ديگر مسئله قيمت هر بشكه نفت است قيمت هر بشكه را هم 100 دلار ديديم و اين موضوع خوش‌بيني بيش‌از حد نيست. نوبخت همچنين درباره تصميمات دولت در خصوص مقابله با‌ آلودگي هوا و اينكه آيا سازمان محيط‌ زيست خواستار واردات بنزين از خارج شده است، گفت: هر كاري كه بتوان در جهت تقليل مقدار آلاينده‌هاي موجود انجام داد را انجام مي‌دهيم و اعتقاد داريم كه اين اقدامات به صورت يك مجموعه در جهت بهسازي محيط و كاهش آلودگي هوا انجام شود.

در بحث واردات بنزين چنين پيشنهاداتي در جلسه هيات وزيران مطرح نشده است، اما ما هر كاري كه در اين باره ضرورت داشته باشد را انجام مي‌دهيم براي ما مهمتر از هر چيزي سلامت مردم‌مان است. وي در پاسخ به اين كه مدتي است مجلس به طرق مختلف از دولت خرده مي‌گيرد و حتي بحث استيضاح وزيران را مطرح مي‌كند اظهار كرد: با توجه به نوع همكاري كه دولت با مجلس دارد در اين راستا فعال هستيم. به نظر ما اختلاف افكني و تعميق اختلافات نه تنها بين جريان‌هاي سياسي مطلوب نيست، بلكه در ارتباط با قوا نيز حساسيت بيشتري در اين باره داريم و تلاش مي‌كنيم اگر شبهه وجود دارد در كمال صميميت آن را مرتفع كنيم، بنابراين در مجموع ارزيابي مثبتي از تعامل بين سه قوه داريم، ضمن اين‌كه اين حق براي افكار زيرك و هوشمند محفوظ است كه بر همه اينها داوري ونظارت كند. وي در پاسخ به اينكه آيا در ارتباط با رابطه مجلس و دولت دچار خوش‌بيني نشده‌ايد گفت:آنچه كه در ارتباط با اين تعامل از سوي دولت انجام مي‌شود سنجيده است و ما خواهان اين نيستيم كه روابط مان را با قوه‌اي كه پيشرفت امورمان منوط به نوع تصميم‌گيري‌ آنها است، نادرست تنظيم كنيم. به همين جهت اين اقدام از سوي ما با سنجيدگي در حال انجام است.

سخنگوي دولت درباره شيوه اطلاع‌رساني دولت با توجه به تكذيب برخي اخبار از سوي دولت كه در روزهاي اخير انجام شده است، تصريح كرد: برخي مسائل را به دروغ به دولت و يا مسئولين دولتي نسبت مي‌دهند مثل اينكه گفته شد آقاي روحاني مقاله‌اي را به يكي از رسانه‌هاي خارجي داده بودند موضوع كذبي بود و با وجود اين موضوعات بخشي از وقت ما به حرف‌هايي كه نمي‌دانيم از كجا توليد مي‌شود، صرف مي‌شود.

وي در مورد پيگيري روند درمان دانش‌آموزان شين‌آباد گفت: من دستور دادم مبالغ مورد نياز از محلي كه در اختيار است براي معالجه اين عزيزان استفاده شود. هم‌اكنون اين عزيزان در تهران هستند و وزير محترم بهداشت پيگيري‌هاي لازم را انجام مي‌دهند و دولت به هيچ وجه در اين باره كوتاهي نخواهد كرد.

پنجشنبه 5 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن