تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع): هر كس باطل را يارى كند، به حق ستم كرده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871676123




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وينگادا: هنوز با ايران به توافق نهايي نرسيده‌ام آرزوي هر مربي است در ايران كار كند


واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: وينگادا: هنوز با ايران به توافق نهايي نرسيده‌ام آرزوي هر مربي است در ايران كار كند
نلو مي‌آيد يا نمي‌آيد؟ منصوريان مي‌رود يا با تيمش به بازي‌هاي آسيايي و المپيك فكر مي‌كند؟! همين سوالات كه اين روزها در ذهن اهالي فوتبال چرخ مي‌زند، دستمايه‌اي مي‌شود براي خبرگزاري ايسنا تا سراغ مرد پرتغالي برود و با او در مورد آينده‌اي حرف بزند كه ممكن است براي او در ايران رقم بخورد!

اين روزها دوباره بحث حضور شما در ايران داغ شده. آيا توافقي با فدراسيون فوتبال ايران براي هدايت تيم ملي المپيك ايران داشتيد؟
هنوز توافقي با فدراسيون فوتبال ايران صورت نگرفته. البته بايد بگويم كه صحبت‌هايي در اين خصوص با من شده است اما هنوز هيچ چيز مشخص نيست. من در سال 2009 در پرسپوليس مربيگري كرده‌ام و تيم خوبي هم داشتم اما شرايط داخل باشگاه اجازه نداد تا بتوانم در اين تيم به موفقيت برسم، زيرا پرسپوليس باشگاه بزرگي بود و بايد در اين تيم به موفقيت مي‌رسيديم. اين را هم بايد بگويم كه آرزوي هر مربي است كه در ايران مربيگري كند اما تا الان هنوز توافق قطعي با فدراسيون فوتبال ايران نداشتم.
همه در مورد سفارش سرمربي تيم ملي به فدراسيون حرف مي‌زنند. آيا كارلوس كروش تاثيري در آمدن شما به ايران داشته است؟
ببينيد كروش يكي از مربيان پرتغالي است كه خودم به كار او علاقه‌مند هستم. او كسي است كه در فوتبال پرتغال بسيار شناخته شده و تاثيرات تاريخي در اين فوتبال داشته اما من قبل از اينكه كارلوس كروش به فوتبال ايران بيايد در ايران مربيگري كرده‌ام و مردم نيز رابطه خوبي با من داشتند. هر زمان كه به خيابانها مي‌رفتم آنها به من ابراز احساسات مي‌كردند. من در كشورهاي مختلفي در آسيا از جمله كره جنوبي، چين، قطر، عربستان مربيگري كرده‌ام و براي من مهم است كه بتوانم در كشوري كه هستم مفيد واقع شوم. تصميمم براي حضور در يك كشور به عنوان مربي كاملا مساله‌اي شخصي است و به مسائل ديگري فكر نمي‌كنم. من ايران را مي‌شناسم. با مردم آن آشنا هستم، همچنين چند ماه قبل در كنار كارلوس كروش در تيم ملي ايران يك همكاري كوچكي قبل از بازي با قطر داشتم. البته آن همكاري آنجا تمام شد، زيرا من بايد بلافاصله پس از آن درگير مسائل شخصي خودم مي‌شدم.
يعني وقتي در ايران نيستيد هم اخبار فوتبال ايران را دنبال مي‌كنيد؟
بله! من هنوز اخبار فوتبال ايران را دنبال مي‌كنم. مي‌دانم نيم فصل ليگ ايران به پايان رسيده است و پرسپوليس در صدر قرار دارد. آنها امسال تيم خوبي هستند، علاوه بر آن علي دايي، مربي خوبي است كه به نظر من مي‌تواند اين فصل موفقيت را براي پرسپوليس به ارمغان آورد. در كنار آن رويانيان نيز كمك‌هاي زيادي به باشگاه پرسپوليس كرده است. مي‌بينيد كه از اتفاقات فوتبال شما باخبر هستم.
پس حتما گروه‌بندي جام جهاني را هم ديده‌ايد. ايران در گروه بوسني، نيجريه، آرژانتين!
ايران در گروه سختي قرار گرفته است. خب البته هر بازي در جام جهاني مشكل است. همه تيم‌هايي كه در جام جهاني حضور دارند، تيم‌هاي با كيفيتي هستند. آرژانتين تيم بزرگي است، نيجريه هم قهرمان آفريقا است و بوسني هم تيم شگفتي‌ساز انتخابي جام جهاني بوده است. نبايد فراموش كنيم كه اولين بازي ايران در جام جهاني برابر نيجريه اهميت بسيار زيادي در موفقيت ايران خواهد داشت اما من مطمئن هستم كه ايران با بازيكنان خوبي كه در اختيار دارد بازي‌هاي خوبي را در جام جهاني از خود به نمايش خواهد گذاشت و نماينده شايسته‌اي از قاره آسيا در جام جهاني خواهد بود. البته صعود به دور دوم بسيار سخت است. كاري كه ايران بايد انجام دهد اين است كه در بازي خود برابر نيجريه نتيجه‌ خوبي كسب كند تا در بازي‌هاي بعدي خود راحت‌تر بازي كند. ايران مي‌تواند شگفتي ساز جام جهاني شود. در هر صورت ايران در گروه سختي قرار گرفته است.

پنجشنبه 5 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[مشاهده در: www.iran-varzeshi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن