تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ مرد و زن مؤمنى نيست كه دست محبت بر سر يتيمى بگذارد، مگر اين كه خداوند به اندازه ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802207436




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روايتي ‌تلخ ازجنگ‌جهاني‌دوم +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:
اخبار،سرگرمی,آشپزی,مد,روانشناسی,اینترنت


جنگ‌جهاني‌دوم,جنایت های نازی ها در جنگ جهانی دوم,ماجرای قتل عام مردم روستاي اورادور
روايتي ‌تلخ ازجنگ‌جهاني‌دوم +عکس
حدود67 سال پيش در روز 10 ژوئن سال 1944 ميلادي ساکنان روستاي اورادور - سور - گلان در نزديکي شهر ليموژ فرانسه بدون اين که بدانند چه خطري آنها را تهديد مي کند يک کاروان نظامي ارتش آلمان را مشاهده کردند که داخل روستا وارد روستا شد و توقف کرد.
اين يک واحد نظامي اس اس ارتش آلمان نازي بود. ساکنان اورادور نمي دانستند که روز قبل همين واحد جنايتکاران اس اس 99 گروگان بيگناه را در شهرکوچک تول به نرده هاي بالکن هاي منازل اين شهر دار زده بودند.صدمين گروگان چون بالاي سر دختر خردسالش که به قتل رسيده بود ، ضجه مي زد از مرگ در امان مانده بود.
ژنرال لامردينگ فرمانده لشکر دوم اس اس پانزر داس رايش فرمان قتل عام مردم شهر تول را به تلافي انفجار يک پل توسط نيروهاي مقاومت فرانسه که در جريان آن 2 سرباز آلماني به قتل رسيده بودند را صادر کرده بود. در بامداد روز 10 ژوئن ژنرال لامردينگ به همين واحد اس اس گروهان سوم گردان در فوهرر فرمان قتل عام ساکنان روستاي اورادور و تخريب اين روستا را مي دهد.روستاي اورادور داراي 300 تا 400 نفر جمعيت بود که با مزارغ اطراف و چند صد پناهنده اي که از روستاي شارلي به آنجا پناه آورده بودند در مجموع 1200 نفر را شامل مي شد. فرمانده اين گروهان سروان ديکمان به همراه معاونانش عمليات قتل عام را طرح ريزي مي کند.سروان ديکمان 120 سرباز اس اس تحت فرمان خود داشت که وابسته به نيروهاي ويژه اي بودند که به جاي جنگيدن وظيفه سرکوب غيرنظاميان غيرمسلح بي گناه را داشتند.   در روستاي اورادور هيچ کس حدس نمي زد که سرنوشت شومي در انتظارشان است.در حالي که خودروهاي نظامي آلماني وارد روستا شدند،گروه ديگري از سربازان اس اس ساکنان مزارع پيرامون اورادور را از خانه هايشان بيرون رانده و آنها را به طرف روستا هدايت کردند.در ابتداي بعدازظهر روستاي اورادور محاصره شد و تمام اهالي در محوطه بازار هفتگي روستا به بهانه کنترل اوراق هويت توسط اس اس ها گرد آمدند.حتي کودکان دبستان روستا نيز به همراه آموزگارشان در اين جمع حاضر بودند.
سربازان اس اس مردان را از زنان و کودکان جدا کرده و آنها را در 6 گروه ده ها نفري تقسيم کردند و هر گروه با نگهبانان اس اس به سوي يک انبار هدايت شدند.در اين فصل از سال انبارها مملو از کاه و علف براي دام ها بودند.هنگامي که مردان را در انبارها جا داده و درها را به روي آنها بستند ، اس اس ها نارنجک ها خود را به داخل انبارها مملو از کاه و علف پرتاب کردند.
مسلسل هاي سنگيني که در اطراف هر انبار مستقر شده بودند با شليک پياپي مانع مي شدند تا اين مردم بخت برگشته بتوانند خود را از شعله هاي آتش نجات داده و از انبارها بيرون بيايند.از مجموع مردان روستاي اورادور فقط 5 نفر زنده ماندند.در همين حال ، اس اس ها زنان و کودکان نگون بخت را به سوي کليساي گوتيک اورادور برده و آنها را در کليسا محبوس کردند.
سپس مقابل در کليسا بسته هاي کاه و يک صندوق مواد منفجره گذاشته و کليسا را منفجر کرده و به آتش کشيدند.در اينجا نيز مسلسل هاي سنگين با تيراندازي پياپي به سوي زنان و کودکان بيگناه مانع از خروج آنها از کليسا شدند.جنايتکاران اس اس سپس روستا را به آتش کشيدند.   در اين روز شوم در مجموع 642 نفر از جمله 246 زن و 207 کودک توسط اين جنايتکاران قتل عام شدند. آنها پناهندگان روستاي شارلي و ساکنان نواحي پيراموني را همراه خود بردند که از سرنوشت آنها اطلاعي در دست نيست.به اين ترتيب ، در روز 10 ژوئن سال 1944 ميلادي جنايتکاران اس اس ساکنان بيگناه روستاي اورادور- سور- گلان در نزديکي شهر ليموژ فرانسه را به طرز وحشيانه و غيرانساني قتل عام کردند.در اين قتل عام 642 نفر جان خود را از دست دادند.
تاريخ آلمان نازي و جنايتکاران اس اس مملو از جنايات نفرت انگيز عليه بشريت است و قتل عام اورادور نيز گوشه اي از جنايات اين رژيم ضد بشري و عمال آن محسوب مي شود.
منبع:khabaronline.ir
 مطالب مرتبط - فرهنگ و هنر بابک خرمدین ابرقهرمان ایرانی داستان های عجیب آخوند مظفرالدین شاه (+عکس)





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن