واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: اظهارات بابك زنجاني درباره رضا ضراب
نام بابك زنجاني پس از برملا شدن فساد گسترده مالي در تركيه بار ديگر سر زبانها افتاده و رسانههاي تركيه ميگويند رضا ضراب كه به خاطر پولشويي بازداشت شده، در بازجويي از بابك زنجاني به عنوان «رئيس» خود نام برده است.
به گزارش فردا، بابك زنجاني در اين خصوص واكنش نشان داده است و طي مطلبي كه در سايت شركت سورينت منتشر كرده، نوشته است: «برخي از اخبار منتشرشده در رسانههاي تركيه در مورد من صحيح نميباشد و لازم ميدانم در اين زمينه توضيحاتي را ارائه نمايم.
در فعايتهاي تجاري خود كه در حجم غير قابل انكاري صورت ميگيرد به جز محدوديتهاي خاصي كه نسبت به هموطنان ايراني اعمال ميشود هيچگونه محدوديت و بازجويي ديگري صورت نگرفت. تمامي فعاليتهاي من در تركيه داراي اسناد و مدارك ميباشد و در تركيه هيچ فعاليت غير قانوني انجام ندادهام.
از نامهاي بردهشده در بازجويي تنها رضا ضراب را به دليل ايرانيبودنش ميشناسم. با رضا ضراب در تمام عمرم تنها چند دفعهاي ملاقات داشتم اما هيچگونه فعاليت تجاري مشتركي انجام ندادهايم و از فعاليتهاي رضا ضراب هيچ اطلاعي ندارم. حتي نميدانم محل كار ايشان كجاست! اگر هم فعاليتهاي غير قانوني انجام داده باشد خودش مسئول است و اين مسئله به من هيچ ارتباطي ندارد.
نزديك به شش ماه است كه از ايران خارج نشدهام و هنوز هم در تهران هستم و اين خبر كه قرار است من با رضا ضراب در آنكارا ملاقات داشته باشم، يك دروغ محض است.
من يك فرد مشهور هستم و هر كسي من را ميشناسد. به همين دليل سفر من به روشهاي غير قانوني يا استفاده من از اسناد جعلي غير ممكن است.
در خبرها از تجارت طلا بهوسيله هواپيما سخن رانده شده كه اين نوع تجارت تماما قانوني است. من مطابق قوانين از كشور غنا 1500 كيلوگرم طلا خريداري كردم و برنامهام اين بود كه 500 كيلو گرم آن را در تركيه و بقيه آن را در دوبي به فروش برسانم كه در فرودگاه آتاترك مدارك طلاها خواسته شده بود و تا زماني كه مدارك آورده شود، هواپيما از زمين بلند نشد و پس از رسيدن مدارك، هواپيما از تركيه خارج شد. از طرف مقامات تركيه اين قضيه چندين بار از همه نظر مورد بررسي قرار گرفته و هيچ جرمي در مورد من پيدا نكردند.
من رئيس رضا ضراب نيستم و حجم كلي روابط تجاري ما يك در هزار هم نيست و همه آنها در چارچوب قانون صورت گرفته است.
در سالهاي اخير تركيه در حال پيشرفت تحت رهبري نخستوزير رجب طيب اردوغان، نهتنها براي من بلكه براي تمامي صاحبان سرمايه كشورهاي مسلمان به يك قطب مركزي سرمايهگذاري تبديل شده است. من به علت اطميناني كه به رهبري و تدبير نخستوزير رجب طيب اردوغان داشتم در تركيه سرمايهگذاري كردم. نسبت به تركيه به عنوان كشوري كه به سرعت مسير پيشرفت را طي ميكند و نخستوزير تركيه رجب طيب اردوغان به عنوان يك مسلمان، احساس غرور ميكنم.
گروهي كه من صاحب آن هستم شامل 65 شركت است و درآمد ساليانه آن شش تا هفت ميليارد يورو ميباشد و من به كارهاي كوچكي كه در خبرها از آن نقل شده است، هيچ احتياجي ندارم. به دست آوردن و حفاظت از ثروت به اين بزرگي از طرق غير قانوني و كنترلنشده غيرممكن است. به عنوان يك شهروند ايراني من تاوان محدوديتها و نگاه بدبينانهاي را ميدهم كه نسبت به ايرانيان وجود دارد. با وجود اينها ارادتم نسبت به تركيه و نخستوزير آن رجب طيب اردوغان كه با ايشان از نزديك آشنا نشدهام، هرگز كم نخواهد شد و به سرمايهگذاري در تركيه ادامه خواهم داد و كساني را كه اين خبرهاي جعلي را در مورد من منتشر ميكنند، خوشحال نخواهم كرد.
در خصوص ادعايي كه در مورد من شده هر نوع مدارك و اطلاعات و كمكي از من خواسته شود، آماده همكاري هستم.»
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]