واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اعلام راهكار وزارت ارتباطات براي رفع فيلتر وي چت/ قيمت اينترنت 20 درصد كاهش مي يابد
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به فيلتر شدن وي چت در كميته تعيين مصاديق گفت: فيلتر شدن وي چت ربطي به وزارت ارتباطات ندارد و حتي ما اعلام كرده ايم كه حاضريم بخشي از اين شبكه اجتماعي كه مورد اشكال اين كميته است را حذف كنيم چون بسياري از افراد جامعه استفاده صحيحي از اين شبكه اجتماعي دارند.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظي در حاشيه جلسه امروز هيات دولت با حضور در جمع خبرنگاران درباره فيلترشدن وي چت اظهار كرد: وي چت يك شبكه اجتماعي چيني است كه در برابر شبكه هاي اجتماعي غربي قد علم كرده است. هم اكنون 400 ميليون عضو دارد كه يك درصد آن هم در ايران هستند.
وي با بيان اينكه شبكه اجتماعي وي چت بخشي دارد كه آن را با بقيه شبكه هاي اجتماعي متفاوت مي كند، افزود: آنچه در كميته تعيين مصاديق باعث شد وي چت فيلتر شود اين است كه بخشي از اين شبكه اجتماعي باعث وارد شدن به حريم خصوصي ديگران مي شود.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات تاكيد كرد: اين وزارتخانه وي چت را فيلتر نكرده بلكه به عنوان يكي از 12 عضو كميته تعيين مصاديق اعلام كرد كه حتي حاضريم آن بخش كه دليل فيلترشدن است، نباشد چون اعتقاد داريم بسياري از افراد جامعه استفاده صحيحي از اين شبكه انجام مي دهند و از نظر ما غير از اين بخش با ديگر شبكه هاي اجتماعي تفاوتي ندارد.
وي تاكيد كرد: از نظر ما برخورد با اين مسائل اين چنين نبايد باشد بلكه بايد در كشور از لحاظ فرهنگي كار كنيم و از حيث فناوري نيز خود را تقويت كنيم.
واعظي درباره آخرين تصميم شوراي عالي فضاي مجازي براي ايجاد شبكه ملي اطلاعات نيز گفت: شب گذشته تعريف و الزامات شبكه ملي اطلاعات در شوراي عالي فضاي مجازي با حضور رئيس جمهور به تصويب رسيد.
وي ادامه داد: بحث فعلي ما ايجاد دولت الكترونيك، آموزش، سلامت و تجارت الكترونيك است كه در كشورهاي مختلف وجود دارد و زندگي را تسهيل مي كند لذا وظيفه ما اين است كه شرايطي را فراهم بياوريم كه بتوانيم از طريق آن نيازمنديهاي مردم را مرتفع كنيم.
واعظي با بيان اينكه اگر در خصوص ايجاد دولت الكترونيك و فضاي مجازي ساماندهي لازم صورت نگيرد در آينده با مشكل مواجه خواهيم شد، يادآور شد: شب گذشته در جلسه شوراي عالي فضاي مجازي، رئيس جمهور و اعضاي اين شورا تصميم گرفتند با اولويت بحث تشكيل شبكه ملي ارتباطات از سوي وزارت ارتباطات دنبال شود لذا اميدواريم از اول سال آينده اين كار را انجام داده و مقدمات آن را فراهم كنيم.
وي در خصوص دغدغه هاي برخي افراد جامعه كه اعتقاد دارند با تشكيل شبكه ملي اطلاعات ارتباط ما با اينترنت جهاني قطع خواهد شد، اضافه كرد: اين موضوع بسيار مهمي است كه متاسفانه بعضا در جامعه مطرح مي شود. براي پاسخ به اين سئوال بايد بگويم ما در هيچ جاي دنيا دو اينترنت نداريم، شما وقتي مي خواهيد در داخل ايران جستجو كنيد بايد با سرعت بالا اين كار را انجام دهيد.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات عنوان كرد: ما در آينده پهناي باند داخلي مان را به 20 هزار و پهناي باند بين المللي مان را به 4 هزار خواهيم رساند كه در اين صورت با سرعت بيشتري مي توان به جستجو پرداخت لذا به هيچ وجه اين دغدغه كه با تشكيل شبكه ملي اطلاعات ارتباط ما با دنيا قطع خواهد شد موضوعيت ندارد و جاي نگراني در اين خصوص نيست.
وي با ابراز تاسف از اينكه اينترنت در ايران گران است، گفت: بنده از ابتداي مسئوليتم براي جلوگيري از افزايش هزينه هاي اينترنت و موبايل مقاومت بسياري كرده ام. در آينده هم مي خواهيم با همكاري هايي كه انجام خواهد شد قيمت اينترنت را 20 درصد كاهش دهيم.
كد خبر: 2202365
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۴ - ۱۴:۱۹
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]