تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز كليد همه خوبی هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803245698




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وجود 200 مكمل دارويي ماهواره‌اي در بازار ايران


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: وجود 200 مكمل دارويي ماهواره‌اي در بازار ايران
رييس انجمن علمي داروسازان ايران با بيان اينكه امروز در بازار دارويي ايران نزديك به 200 فرآورده مكمل دارويي و ماهواره‌اي داريم كه هيچ پشتوانه علمي ندارد، گفت: پيش‌بيني مي‌كنيم موضوع 25 درصد موجود در مكمل‌هاي دارويي، قاچاق باشد.

به گزارش خبرنگار «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر سيد حميد خوئي در نخستين كنفرانس «تجويز و مصرف منطقي مكمل‌ها در بيماري‌هاي مختلف» كه از صبح امروز در سالن همايش‌هاي بين‌المللي رازي آغاز به كار كرد، با بيان اينكه پزشك يا داروساز بايد همواره سلامت و ايمني بيماران را در اولويت قرار دهند و به عنوان عضوي از تيم ارائه‌كننده خدمات بهداشتي درماني، خود را نسبت به حفظ و ارتقاي سلامتي مردم، مسئول بداند، اظهار كرد: وي بايد همه دانش، توان و تجربه خود را در اين راستا به كار گيرد و با اتكا به شناخت، دانش و تجربه خود در جهت سعادت‌مندي و سلامتي مردم گام بردارد.

رييس انجمن علمي داروسازان ايران در ادامه با بيان اينكه مكمل‌ها به دليل قيمت و عدم نياز به ارائه نسخه، مي‌توانند انگيزه‌هاي اقتصادي و تجاري ايجاد كنند، گفت: در كشور ما همانند بسياري از كشورهاي در حال توسعه، مصرف مكمل‌ها به دليل مشكلات تغذيه‌اي و سوء تغذيه نسبتا بالاست. البته بيشترين مصرف مكمل‌هاي ويژه لوكس و خارجي توسط اقشار متمول جامعه مصرف مي‌شود.

وي ادامه داد: اما افرادي كه فقر ناشي از سوء تغذيه دارند، به دلايل مختلف از جمله دلايل اقتصادي به اين مكمل‌ها دسترسي پيدا نمي‌كنند.

رييس نخستين كنفرانس تجويز و مصرف منطقي مكمل‌ها در بيماري‌هاي مختلف در ادامه به نقش آسيب‌رسان فست‌فودها در ميان خانواده‌هاي ايراني اشاره كرد و گفت: طي سال‌هاي اخير فست‌فودها به آفتي تبديل شده كه به جان خانواده‌ها افتاده است و مشكلات بسياري را ايجاد كرده است. فست‌فودها، چاق‌كننده‌هاي خوب با ارزش غذايي بسيار پايين هستند.

خوئي ادامه داد: علي‌رغم اينكه بسياري از بيماري‌ها طي سال‌هاي اخير سير نزولي داشته‌اند، ايدز، ديابت و بيماري‌هاي غيرواگير از اين دست با رشد صعودي روبرو بوده‌اند و بايد گفت عامل اصلي ديابت، چاقي‌هاي ناشي از كم تحركي‌ و مصرف فست‌فودهاست.

رييس انجمن علمي داروسازان ايران با بيان اينكه پزشك يا داروسازهرگز نبايد آگاهانه و تعمدي در توليد، تجويز، توزيع، تبليغ و عرضه داروهاي غيراستاندارد، تاريخ مصرف گذشته، فاقد كالري و فاقد نقش درماني مشاركت كند، اظهار كرد: همچنين وي بايد هميشه سعي كند دانش و معلومات حرفه‌اي خود را به روز كند و همواره منابع علمي معتبر و لازم براي يك تجويز منطقي منطبق با ضوابط حرفه‌اي در دست داشته باشد.

وي با بيان اينكه امروز در بازار دارويي ايران نزديك به 200 فرآورده مكمل دارويي ماهواره‌اي وجود دارد، اظهار كرد: اين مكمل‌هاي دارويي ماهواره‌اي از هيچ پشتوانه علمي برخوردار نيستند.

رييس نخستين كنفرانس تجويز و مصرف منطقي مكمل‌ها در بيماري‌هاي مختلف افزود: امروز وقتي از پزشكي سئوال مي‌كنند داروهاي ايراني بهتر هستند يا داروهاي خارجي؟ ممكن است به دليل منافع اقتصادي برخي از آنها داروها يا مكمل‌هاي خارجي را بهتر بدانند. در صورتي كه امروز در بازار داروهاي پاكستاني و هندي بسياري وجود دارد كه به اسم داروهاي خارجي به فروش مي‌رسد، اما اين گونه نيست كه اينها از داروهاي ايراني بهتر باشند. اين ذهنيت اشتباهي است كه لزوما همه داروهاي خارجي حتما بهتر از داروهاي ايراني هستند.

رييس انجمن علمي داروسازان ايران با بيان اينكه پيش‌بيني مي‌كنيم حدود 25 درصد از مكمل‌هاي موجود در بازار داخلي، قاچاق باشند، اظهار كرد: واقعيت اين است كه مكمل‌ها، فرآورده‌هاي معجزه‌گري نيستند. مصرف بيش از حد ويتامين‌ها مي‌تواند خطرناك و حتي تهديدكننده حيات باشد. مكمل‌ها جايگزين غذا نيستند ولي مي‌توانند كمبودهاي غذايي را جبران كنند.

وي ادامه داد: مكمل‌ها هم مي‌توانند مانند داروهاي شيميايي خطرناك باشند، داروهاي گياهي نيز همين گونه است. خطرناك‌ترين سموم، سموم گياهي هستند.

به گزارش ايسنا، دكتر عباس كبريايي‌زاده، دبير علمي نخستين كنفرانس تجويز و مصرفي منطقي مكمل‌ها در بيماري‌هاي مختلف نيز هشدار داد: امروز جمعيت‌هاي مختلف از كمبود گروه‌هايي از ويتامين‌ها، املاح و ديگر ريز مغذي‌ها رنج مي‌برند.

وي با اشاره به صنعتي شدن زندگي بشر و دور افتادن از طبيعت و تغييرات الگوي زندگي و تغذيه‌اي بشر، اظهار كرد: با صنعتي شدن زندگي بشر، تغييرات زيادي را تجربه كرده است كه به تناسب توزيع جغرافيايي، متفاوت بوده است. آنچه در جغرافياهاي مختلف كره زمين در اين ارتباط مشترك است، آن است كه جمعيت‌هاي مختلف از كمبود گروه‌هايي از ويتامين‌ها، املاح و ديگر مغذي‌ها رنج مي‌برند و اين موضوع در گروه‌هاي سني و جنسي نيز متفاوت و ثابت شده است.

كبريايي‌زاده در ادامه بر اين موضوع تاكيد كرد كه پرداختن به صنعت و تكنولوژي رساندن ويتامين‌ها، املاح و ديگر ريزمغذي‌ها و افراد و جمعيت‌هاي در معرض كمبود نظير كودكان، سالمندان و زنان موضوعي با اهميت بوده و بايد مد نظر سياست‌گذاران و برنامه‌ريزان بخش بهداشت و درمان باشد.

انتهاي پيام

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن