واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: خباز: طرح جهان عاري از خشونت، مطابق فطرت انسانهاست
معاون امور تقنيني معاونت پارلماني رييسجمهور گفت: هنر آقاي دكتر روحاني در ارائه پيشنهاد قطعنامه جهان عاري از خشونت و افراطيگري در سازمان ملل، اين بود كه فطرت انسانها را به خودشان بازگرداند.
محمدرضا خباز در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به تصويب قطعنامه پيشنهادي ايران با موضوع جهان عاري از خشونت و افراطيگري در مجمع عمومي سازمان ملل، اظهار كرد: دكتر روحاني بار ديگر اين تلنگر را به دنيا زد كه ما انسان هستيم و ملاك انسانيت، حمايت حقوق انسانهاست، پس بايد به فكر و انديشه ديگران احترام بگذاريم تا بتوانيم فكر و انديشه خودمان را ترويج كنيم.
وي با بيان اينكه "بعد از انقلاب، در گام اول توسط آقاي سيدمحمد خاتمي طرح گفتوگوي تمدنها را در سازمان ملل مطرح كرد و كشورهاي دنيا به آن رأي مثبت دادند"، خاطرنشان كرد: گفتوگوي تمدنها توانست مقدار زيادي از تبليغات مسموم صهيونيستها را عليه ايران و اسلام از بين ببرد.
خباز افزود: بعد از حدود دوازده سال از آن زمان، قوه اجرايي كشور به دست عالمي روحاني افتاد كه با جهان آشناست و تجربه خوبي در مذاكرات بينالمللي دارد و شرايط رياستجمهوري براي دكتر حسن روحاني فراهم شد و وي نيز به درستي در سازمان ملل موضوع جهان عاري از خشونت و مبارزه با افراطيگري را مطرح كرد.
معاون امور تقنيني معاونت پارلماني رييسجمهور با اشاره به اينكه "همه ميدانند عامل افراطيگري در دنيا صهيونيستها و آمريكاييهاي مدافع آنها هستند"، تصريح كرد: بيان پيشنهاد جهان عاري از خشونت در سازمان ملل موجب شد كه اين پيشنهاد 190 رأي مثبت بياورد و تنها رأي منفي به آن از طرف اسرائيل بود.
وي در ادامه به ويژگيهاي طرح جهان عاري از خشونت و افراطيگري كه به گفته وي مطابق با فطرت انسانهاست، اشاره كرد و توضيح داد: خداوند انسانها را از يك مرد و زن به نام آدم و حوا آفريده است و قرآن ميفرمايد ما شما را از يك مرد و زن آفريدهايم و شعبه شعبه و قبيله قبيله كرديم تا يكديگر را بشناسيد؛ پس ملاك انسان، رنگ، پوست و نژاد نيست و كرامت انسانها به تقواي آنهاست و پيشنهاد آقاي روحاني نيز منبعت از همين آيه قرآن بود.
خباز با بيان اينكه "يكي از موضوعات مطرح در طرح جهان عاري از خشونت، تنفر از نژادپرستي است"، گفت: براي ما نژاد، ملاك نيست بلكه انسانيت ملاك است و مثلا حق نداريم سالها در كشورهاي مترقي دنيا، سياهپوستان را در بدترين شرايط زندگي نگه داريم. از طرف ديگر، اين پيشنهاد از خودداري از توسل به زور سخن ميگويد، يعني نبايد براي پيشرفت اهدافمان از زور استفاده كنيم چون وقتي دولتي دست به زور زد، يعني قدرت فكر كردن، تعامل و زندگي مسالمتآميز ندارد و ميخواهد از قانون جنگل استفاده كند.
معاون امور تقنيني معاونت پارلماني رييسجمهور ادامه داد: همچنين بايد بپذيريم كه همه مردم دنيا محترم هستند و حق نداريم به مذهب و اعتقادات و اماكن مذهبي و محل عبادتگاه آنها حمله كنيم، پس هرگونه حمله و توهين به مسجد، كليسا و كنيسا و عبادتگاههاي مذهبي محكوم است.
وي با بيان اينكه "اگر حرف حسابي داريم، نبايد ديگران را محكوم كنيم"، اظهار كرد: اگر دين مترقي داريم، نبايد به دين و اعتقادات ديگران اهانت كنيم و اگر اهل مسجد هستيم، نبايد به كليسا و كنيسا توهين كنيم. در همين راستا، آقاي روحاني از مشتركات انسانيت استفاده كردند و دست روي اختلافات نگذاشتند، چون اختلافات موجب دردسر است و با انگشت گذاشتن روي مشتركات و ارائه برنامه مدون تحت عنوان جهان عاري از خشونت و مبارزه با افراطيگري، پيشنهاد ايشان مورد استقبال اكثريت كشورهاي داراي ريشه و بنيان در جهان قرار گرفت؛ به جز رژيم جعلي اسرائيل.
خباز اضافه كرد: همانطور كه گفتوگوي تمدنها براي مدتي توانست چهره نوراني اسلام و انقلاب را به دنيا معرفي كند، طرح پيشنهادي جهان عاري از خشونت و مبارزه با افراطيگري توسط آقاي روحاني ميتواند به دنيا بفهماند كه به اشتباه و از روي عمد به ما تهمت تروريسم زدهاند و بدانند كه ما اهل افراط نيستيم بلكه خود طعمه تروريستم شدهايم.
وي در پايان تاكيد كرد: از اين فرصت ميتوان در جهت ديپلماسي درست و ارتباط بهتر با جهان استفاده كرد و دلها، زبانها و قلبهاي آشنا را با اين پيام متصل كرد و زمينه را براي از بين بردن تبليغات مسموم صهيونيستها فراهم ساخت.
انتهاي پيام
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]