واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: آغاز صدور كارت هوشمند ملي در فارس
مدير كل ثبت احوال استان فارس از آغاز صدور كارت هوشمند ملي در استان خبر داد و ت: بهزودي در حوزهي توليد و انتشار آمار جمعيتي، «داشبورد مديريت جمعيت» با امكان رصد و پايش مستمر و لحظهاي حركات و تحولات جمعيتي بهصورت مكانمحور در اختيار مسئولان و برنامهريزان قرار ميگيرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقهي فارس، «محسن نعمتي» عصر ديروز (سهشنبه سوم ديماه) در همايش بزرگداشت روز ملي ثبتاحوال، گفت: ثبت وقايع حياتي چهارگانه، صدور اسناد هويتي براي هر ايراني، انتشار آمار و اطلاعات جمعيتي و تأمين زيرساخت دولت الكترونيك، نقش سازمان ثبت احوال را در حاكميت كشور بهعنوان يك دستگاه استراتژيك و زيرساختي ارتقاء داده است.
وي با مروري بر تاريخچهي ثبت احوال و نقش تعريف شده براي آن در سند چشمانداز 20 ساله كشور، كيفيت، سرعت، فراگيري و پوشش ارائهي خدمت در ثبت رويدادهاي حياتي در اقصي نقاط استان را نشانگر ميزان توسعهيافتگي اين سازمان در مسير پيشرفت و ارائهي خدمت صادقانه و بيمنت به مردم دانست و افزود: سازمان ثبت احوال امروز در سايهي انديشه، تدبير، هماهنگي و همافزايي روز به روز به نقطه آرماني و چشماندازبرنامههاي بلندمدت خود نزديك و نزديكترميشود بهگونهاي كه امروز با ثبت 97 درصد واقعهي ولادت و فوت در استان به پايگاه جمعيتي به روز در استان دست يافتهايم.
مدير كل ثبت احوال استان فارس صدور شناسنامه و كارت شناسايي ملي را مقدمهاي ضروري براي توسعهي ثبت احوال و ايفاي وظيفهي زيرساختي اين سازمان در روند اصلاح سيستم ثبت احوال سنتي دانست و گفت: امروز پايگاه اطلاعات جمعيت كشور با ظرفيتي بالغ بر TB 27، از طريق شبكهي گستردهي ارتباطي و اطلاعاتي در سراسر كشور در 700 نقطه بهصورت ارتباط مستقيم با امنيت زياد تغذيه ميشود و بالغ بر يكصد دستگاه حاكميتي در سطح ملي از طريق ارتباط مستقيم در فضاي مجازي با اين شبكه هويت مراجعهكنندگان خود را احراز و تصديق ميكند.
نعمتي، شماره ملي را كليد ورودي به اين پايگاه و ديگر پايگاه دادههاي اطلاعاتي كشور برشمرد و افزود: ترويج كاربرد شماره ملي به عنوان يك سند مجازي يكي از اهداف راهبردي سازمان ثبت احوال است كه لازم است مردم و دستگاهها و نهادهاي حاكميتي بدان توجهي ويژهاي داشته باشند.
مديركل ثبت احوال استان فارس خاطرنشان كرد: هماكنون از طريق سايت ثبت احوال اكثر خدمات بهصورت مكانيزه در سطحي گسترده و فراگير ارائه ميشود و با شكلگيري آرشيو الكترونيكي اسناد و آرشيو شدن 7 ميليون و 500 هزار سند سجلي در استان اين امكان فراهم شده كه هر ايراني و فارسي در محل سكونت خود بدون مراجعه به محل صدور شناسنامه، خدمات مورد نياز را در كوتاهترين زمان ممكن دريافت كند.
وي از آغاز مكانيزه شدن شناسنامههاي موجود در استان خبر داد و تصريح كرد: تاكنون 600 هزار شناسنامه در استان بهشيوهي مكانيزه صادر شده و شناسنامههاي قديمي تا مرحله تعويض همچنان داراي اعتبار است.
مديركل ثبت احوال استان فارس با اشاره به اينكه اعتبار زماني كارتهاي شناسايي ملي در حال سپري شدن است، گفت: كارت شناسايي هوشمند ملي، كليد ورود به سامانهي دولت الكترونيك است و براي بهرهمندي از اين كارت چند منظوره با امكان برقراري سرويسهاي مختلف خدماتي بر روي آن، بايد دستگاههاي اداري و اجرايي زيرساختهاي مورد نياز براي خود را فراهم كنند.
نعمتي، مهندسي فرهنگ نامگزيني را از ديگر رويكردهاي سازمان ثبت احوال دانست و خاطرنشان كرد: سازمان ثبت احوال با اتخاذ مكانيزمي در راستاي قضازدايي، فضايي را فراهم كرده كه بدون حكم قضايي امكان تغيير نام و نام خانوادگي وجود داشته باشد.
براساس اين گزارش، مديركل ثبت احوال فارس با اشاره به واگذاري نخستين كارت هوشمند ملي به تعدادي از اعضاي خانوادههاي شهدا و ايثارگران اين استان، گفت: از امروز رسماً كار صدور و واگذاري كارت هوشمند ملي در فارس آغاز شد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 286]