تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ما (اهل بيت) ستون هاى حق را استوار و لشكريان باطل را متلاشى كرديم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867863198




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرد پشت پرده عزل و نصب‌ها در عربستان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مرد پشت پرده عزل و نصب‌ها در عربستان
فعال عربستاني كه به دليل افشاي خبرهايي از مسائل پشت پرده خاندان "آل سعود" توانسته با نام مستعار "مجتهد" هواداران بسياري را در شبكه‌هاي اجتماعي كسب كند، در جديدترين اظهاراتش در توييتر از فعاليت‌هاي شركت وابسته به رئيس ديوان پادشاهي و دليل عزل و نصب‌هاي اخير در اين كشور پرده برداشت.

به گزارش العالم مجتهد در صفحه شخصي خود نوشت: درست است كه شركت الثماد 30 سال قبل تأسيس شده و فعاليت‌هاي تجاري آن به دليل نفوذ "التويجري" پدر قوي بوده است؛ ولي اين شركت طي سال‌هاي اخير جايگاه ديگري پيدا كرده است.

مجتهد كه به عقيده ناظران به دليل درست از آب در آمدن بيشتر افشاگري‌هايش ممكن است يكي از اعضاي خاندان حاكم در عربستان و يا از افراد نزديك به آل سعود باشد، اظهار داشت: مالك واقعي اين شركت "خالد التويجري" (رئيس ديوان پادشاهي عربستان) است، ولي روي كاغذ اين شركت متعلق به شخصيت‌هاي ديگري از خاندان حاكم است.

وي افزود: پيش از آنكه در سال‌هاي اخير نفوذ خالد التويجري گسترش يابد، اين شركت در تجارت و پيمانكاري، گردشگري، زيباسازي شهرها و حمل و نقل فعال بود؛ ولي اكنون در زمينه‌هاي ديگري نيز فعاليت مي‌كند.

مجتهد ادامه داد: اين شركت قبلا از اعضا و امكانات و تجهيزات خود در اجراي پروژه‌ها و يا تجارت استفاده مي كرد، اما اكنون علاوه بر ادامه اين كارها، فعاليت خطرناكي به آن اضافه شده كه نيازي به كادر، تجهيزات، انبار، سرمايه و حتي دفتر ندارد.

وي خاطرنشان كرد: درحاليكه فعاليت‌هاي قبلي چندان سود آور نيست و حتي اگر سودي از آن حاصل شود بيش از ده‌ها ميليون نخواهد بود؛ اين فعاليت جادويي جديد سودهاي كلان ميلياردي دارد.

مجتهد گفت: خلاصه اين فعاليت جديد، دستيابي به سهم ثابتي از مناقصه‌ها و پروژه‌هاي بزرگ دولت است، از سلاح گرفته تا توسعه حرمين تا تأسيسات بزرگ و غيره.

اين فعال عربستاني افزود: خالد التويجري توانست از طريق مشاركت دادن متعب و عبدالعزيز فرزندان پادشاه در بازي‌هاي خود، سهمي را براي اين شركت تعيين كند، امري كه شاهزادگان ديگر به هر ميزان كه قدرت هم داشتند نتوانستند با آن مخالفت كنند.

وي تأكيد كرد: در آغاز كار، التويجري سهم اين شركت از پروژه‌هاي "سعودي اوجيه" و "بن لادن" مانند مناقصه‌هاي توسعه حرمين و ساختمان‌هاي آموزش و پرورش و بهداشت و غيره را تضمين كرد، سپس خالد بن سلطان را اخراج كرد و پس از ابتلاي سلمان به آلزايمر به وزارت دفاع روي آورد و محمد بن سلمان پس از مقاومتي ناكام سهمي را براي شركت ثماد از قراردادهاي سلاح تعيين كرد.

پايگاه خبري شبكه العالم به نقل از اين فعال عربستاني نوشت: آخرين درگيري بين آنها درباره سامانه دفاع موشكي (4 ميلياردي) بود. محمد بن سلمان به دنبال آن بود كه اين قرارداد به شركت فرانسوي تاليس برسد زيرا اين شركت سهم بزرگي را براي او تضمين كرده بود اما التويجري توانست فرزند سلمان را ادب كند و پس از دور كردن شركت تاليس از اين قرارداد، آن را به شركت هلندي "ايتز" كه شركت ثماد نمايندگي آن را دارد، بدهد.

مجتهد گفت: به نظر مي‌آيد كه فرزند سلمان ادب شده و پس از آن ديگر هيچ قرارداد تسليحاتي را بدون تضمين سهمي براي "ثماد" و به طور مشخص خالد التويجري و فرزندان پادشاه، اجرا نكرد.

وي تأكيد كرد: توسعه فعاليت ثماد بيانگر نفوذ غير قابل رقابت التويجري حتي از سوي آل سعود است. البته استثنايي در مسأله تعيين معاون وزير كشور صورت گرفت.

مجتهد اظهار داشت: اين امر همچنين بيانگر آن است اولويت‌هاي التويجري و فرزندان عبدالله آن طور كه مشخص است سرقت و سوء استفاده از فرصت براي فساد است.

عزل و نصب‌هاي سئوال برانگيز در عربستان

مجتهد در خصوص عزل و نصب‌هاي اخير در وزارت كشور و آموزش و پرورش و منطقه مكه مكرمه گفت: فرمان تعيين عبدالرحمن الربيعان به عنوان معاون وزير كشور از سوي همين وزير دو سئوال مهم را مطرح مي كند: نخست اينكه چگونه وزير كشور فرمان تعيين نماينده را صادر مي كند؟ درحاليكه طبق ساختار اصلي، صلاحيت تعيين نمايندگان وزرا فقط در اختيار پادشاه است. دوم اينكه چرا تعيين جديد از خاندان حاكم نيست؟

مجتهد ادامه داد: پيش از آنكه به دليل اين موضوع اشاره كنم، به كساني كه نمي دانند مي گويم كه پست معاون وزير كشور از زمان تعيين محمد بن نايف به عنوان وزير پس از بركناري احمد بن عبدالعزيز خالي مانده بود. پاسخ واقعي اين دو سئوال را مي توان از طريق اظهارات درز كرده از محمد بن نايف در خصوص نقشه‌هاي خالد التويجري و متعب بن عبدالله، به دست آورد.

وي افزود: خبرهاي درز كرده از محمد بن نايف حاكي از آن است كه التويجري و متعب به دنبال صدور فرمان پادشاه براي تعيين شخصي نزديك به آنها به عنوان معاون وزير هستند، تا وزير كشور را ملزم كنند به او اختيارات گسترده‌اي بدهد.

مجتهد اظهار داشت: قبلا گفته بوديم كه كشمكش پس از ابتلاي سلمان به آلزايمر به نوادگان منتقل و بين خالد بن سلطان و متعب بن عبدالله و محمد بن نايف متمركز شد.

مجتهد تأكيد كرد: متعب بن عبدالله موفق شد كه از خالد بن سلطان خلاص شود و ديگر فقط محمد بن نايف باقي مانده بود. متعب مي داند كه محمد قدرتمند است و نمي تواند فقط با صدور فرمان پادشاهي او را بركنار كند. حيله التويجري و متعب اين بود كه فردي نزديك به خود را به عنوان معاون وزير كشور تعيين كنند؛ سپس وزير كشور به تدريج اختيارت او را گسترش داده و او را به عنوان جايگزين محمد بن نايف تعيين كند. محمد بن نايف در مقابل راه را بر آن دو بست، بنابراين التويجري و متعب مجبور شدند به صورت ظاهري با پادشاه موافقت كنند تا درگير نشوند.

مجتهد گفت: البته وضعيت سلامتي پادشاه به او اجازه نمي داد كه به خوبي مسائل را پيگيري كند، به صورتيكه خالد التويجري و متعب نزد او مي‌آيند و او هم برگه‌هاي آنان را امضا مي كند و اهميتي به جزئيات نمي‌دهد.

مجتهد اظهار داشت: ولي براي چه محمد بن نايف فردي خارج از خاندان حاكم را برگزيد؛ زيرا همه اعضاي آل سعود با تعيين فردي از خارج براي اين پست مخالفت مي‌كنند مگر آنكه دستور از جانب پادشاه باشد.اقدام محمد بن نايف بسيار هوشمندانه بود زيرا او مي‌داند كه التويجري و نايف هيچ گزينه‌اي جز موافقت با پادشاه ندارند؛ بنابراين در اين كشمكش پيروزي مهمي را محقق كرد.

مجتهد خاطرنشان كرد: متعب و التويجري شخصي را از خاندان حاكم و از نوادگان سديري در نظر داشتند كه با متعب در ارتباط است.

مجتهد درخصوص عزل و نصب‌ها و پست هاي جديد گفت: خالد به دنبال آموزش و پرورش نبود و امارت مكه را بسيار بالاتر از يك وزارت خدماتي دانسته و تعيين او براي آن وزارتخانه را اهانت مي‌داند. هدف از اين كار، تقويت فرزندان ملك عبدالله از طريق پست‌هاي قوي و آماده كردن آنان براي حكومت در آينده است و امارت مكه جاي مناسبي براي اين تصميم است.

مجتهد افزود: البته شايد متعب و التويجري از اظهارات فاجعه آميز وزير آموزش و پرورش كه گفته بود در آموزش و پرورش تجربه‌اي ندارد سوء استفاده كرده و آن را به عنوان توجيهي غير علني براي بركناري وي و تعيين خالد بن فيصل استفاده كرده باشند.

مجتهد خاطرنشان كرد: تعيين عبدالعزيز بن عبدالله به عنوان معاون وزير خارجه به اين اميد صورت گرفت كه سعود الفيصل وزارتخانه را ترك كند، و يا اينكه بميرد و عبدالعزيز جاي او را بگيرد.

مجتهد گفت: فرزندان عبدالله پس از آنكه جايگاه خود را در گارد ملي و پادشاهي و وزارت خارجه و منطقه مكه محكم كردند، بعيد نيست كه به زودي انتصاب آنان در وزارتخانه‌هاي اطلاعات و دفاع را هم شاهد باشيم.

مسئولان سعودي هنوز به صورت رسمي، واكنشي در تأييد يا رد اظهارات جديد مجتهد نشان نداده‌اند.

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن