تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه‏هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819225492




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عامل حمله قلبي در يك هشتم مردان چيست؟


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: عامل حمله قلبي در يك هشتم مردان چيست؟

این ژن معیوب احتمال حمله قلبی را در مبتلایان به بیماری قلبی تا 38 درصد افزایش می‌دهد


عامل حمله قلبي در يك هشتم مردان چيست؟
محققان دانشگاه دوک در پژوهش خود موفق به شناسایی یک ژن معیوب شده‌اند که عامل حمله قلبی در یکی از هر هشت مرد است. این ژن معیوب احتمال حمله قلبی را در مبتلایان به بیماری قلبی تا 38 درصد افزایش می‌دهد. این ژن همچنین احتمال مرگ این بیماران را به همین میزان در شش سال بعدی زندگی آنها افزایش می‌دهد. تنها تعداد کمی از زنان معادل دو تا سه درصد آنها به این دی‌ان‌ای سرکش دچار هستند.
در آینده شاید بتوان مبتلایان به بیماری قلبی را برای برخورداری از این ژن مورد آزمایش قرار داده و به آنها درمانی برای افزایش شانس زنده ماندن ارائه کرد. به گفته محققان، افراد دارای این ژن وقتی تحت فشار روانی قرار دارند، تا دو برابر بیشتر هورمون تنش‌زای کورتیزول را تولید می‌کنند.
از آنجائیکه کورتیزول برای سلامت قلب خطرناک است، این دانشمندان به بررسی هزاران بیمار قلبی برای شش سال پرداختند. این پژوهش نشان داد افراد دارای دی‌ان‌ای معیوبی که بیش از اندازه در برابر تنش حساس می‌شوند، همچنین در معرض خطر بیشتر ابتلا به حملات قلبی قرار دارند.
در افراد مبتلا به بیماری قلبی، دارا بودن این ژن به اندازه استعمال دخانیات یا چاق بودن مضر بود. ژنهای حمله قلبی پیش از این شناسایی شده بودند، اما این محققان بر این باورند که کشف جدید متفاوت است چرا که اثر آن در افزایش شانس مشکلات شناخته شده و همچنین شاید بتوان تاثیرات آن را درمان کرد. برای مثال، اگر پژوهشهای بیشتر به تائید این یافته‌ها بپردازند، بیماران قلبی می‌توانند از داروهایی استفاده کنند که تولید هورمون کورتیزول را پایین می‌آورند.
همچنین این امکان وجود دارد که درمان حامل‌های سالم این ژن بتوانند آنها را از ابتلا به حمله قلبی حفظ کند. نتایج این پژوهش در مجله PLoS ONE منتشر شده است.ايسنا

شنبه 30 آذر 1392 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن