واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: متهم "د - س": ما اصلا بدهي ارزي نداشتيم/ مبالغ را به بانك كارگزار و ملي ارائه كردم
متهم "د - س" گفت: طبق شرايط ال سي مبالغ را هم به بانك كارگزار و هم بانك ملي ارائه دادم.
به گزارش خبرنگار حقوقي - قضايي باشگاه خبرنگاران، هفتمين جلسه دادگاه رسيدگي به پرنده متهمان بيمه ايران در نوبت عصر امروز سهشنبه سوم دي ماه در شعبه 79 دادگاه كيفزي استان تهران به رياست "قاضي كشكولي" برگزار شد.
در بخش دوم رسيدگي به پرونده متهمان دادگاه بيمه ايران نماينده بانك ملي با متهم "د - س" روبرو شدند و نماينده بانك ملي براي بيان استعلام اين بانك در جايگاه حاضر شد.
عزيزي كه به عنوان شاكي پرونده دادگاه بيمه ايران در دادگاه حضور يافته بود، عنوان شكايت را عليه متهم "د - س" قرائت كرد و گفت: ميزان تحصيلات ارزي و ريالي از شركت پويندگان كيان جمع مبالغ ريالي در دو قسمت 663 ميليارد و 778 ميليون و 722 هزار و 266 ريال است و در قسمت دوم با تفكيك اصل و سود 524 ميليارد و 466 ميليون و 215 هزار و 933 ريال است.
وي ادامه داد: شركت بلندمرتبه سازان ابنيه آبشار نصر در 332 ميليارد و 51 ميليون و 545 هزار و 987 ريال است و در قسمت دوم 49 ميليارد و 486 ميليون و 12 هزار و 95 ريال است.
قاضي محمدي كشكولي خطاب به متهم "د - س" پاسخ استعلام به عمل آمده از بانك ملي را تحصيل مال نامشروع از طريق استفاده از اعتبارات اسنادي به ميزان 28 ميليون و 589 هزار و 760 يورو، 51 ميليون و 300 هزار درهم امارات و 3 ميليون و 731 هزار و 940 يورو اعلام كرد.
متهم "د - س" در جايگاه حاضر شد و گفت: فروشنده و خريدار طبق شرايط "ال سي" نميتواند يكي باشد اما اين در حالي است كه هماكنون اعلام شد كه فروشنده و خريدار يكي بوده كه اين امر غيرممكن است.
وي ادامه داد: ما اصلا بدهي ارزي نداشتيم و اگر بازرسي را به بانك نميداديم آنها هيچ وقت آنرا تاييد نميكردند.
قاضي خطاب به متهم "د - س" گفت: مبالغ دريافتي را چه كرديد؟
متهم "د - س" پاسخ داد: طبق شرايط ال سي مبالغ را هم به بانك كارگزار و هم بانك ملي ارائه دادم.
انتهاي پيام/
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]