تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870959979




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار البرز: دستگاه ها مانع حضور سرمايه گذاران در البرز نباشند


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: استاندار البرز: دستگاه ها مانع حضور سرمايه گذاران در البرز نباشند
يكايك مديران در ايستايي البرز مسئول اند/ رويكرد استانداري البرز فراهم ساختن بسترهاي سهل و آسان فرا روي سرمايه گذاران است. استاندار البرز: دستگاه ها مانع حضور سرمايه گذاران در البرز نباشند


ايلنا، استاندار البرز با اشاره به ظرفيت‌هاي موجود در بخش‌هاي مختلف كشاورزي، صنعتي و گردشگري اين استان جاي جاي البرز را زر خيز و مستعد براي توليد سرمايه دانست و خطاب به مسئولان دستگاه‌هاي اجرايي تأكيد كرد: نبايد چوبي در چرخ سرمايه گذاران در اين استان گذاشت.

به گزارش ايلنا در كرج، سيدطاهر طاهري با بيان اين مطلب گفت: ظرفيت‌هايي كه در بخش‌هاي كشاورزي، صنعت و معدن، گردشگري و... در جاي جاي استان البرز ديده مي‌شود، همانند بذرهاي طلا است كه با سرمايه گذاري بر آن‌ها سود سرشاري را حاصل اين استان مي‌سازد كه احداث ۳۶۰ واحد گلخانه‌اي در يك شهرستان تنها نمونه‌اي از آن به شمار مي‌رود.

وي در ادامه به رايزني‌هايي كه با دولتمردان پيرامون ظرفيت‌هاي اين استان داشته است اشاره كرد و افزود: در تمامي مذاكراتي كه با وزرا و كابينه دولت داشته‌ايم خواستار اخذ مجوز براي فعاليت سرمايه گذاران در اين استان بوده‌ايم و كمتر درخواست‌هاي مالي مطرح شده است، چرا كه با اخذ مجوز‌ها و حضور بدون دغدغه بخش خصوصي در اين استان شاهد توليد سرمايه نيز خواهيم بود.

استاندار البرز در ادامه با اشاره به اينكه از زمان استقرار تيم استانداري البرز در «دولت تدبير و اميد» طرح‌هاي بيش از ۵۰ سرمايه گذار مورد بررسي قرار گرفته است. نتايج اين بررسي‌ها حاكي از برخي ناهماهنگي‌ها ميان دستگاه‌هاي اجرايي استان بوده است به طوريكه گاهي اوقات تا بيش از ۴ سال صدور يك مجوز را با تأخير مواجه كرده‌اند.

وي افزود: در حالي كه اگر اين مجوز‌ها پيش‌تر از تحريم‌ها صادر مي‌شد چه بسا شاهد بيكاري در جامعه و معضلات دامنه دار آن نمي‌بوديم.

نماينده عالي دولت در استان در ادامه خطاب به مسئولان دستگاه‌هاي اجرايي استان تصريح كرد: رويكرد استانداري البرز فراهم ساختن بسترهاي سهل و آسان فرا روي سرمايه گذاران است از اين رو دستگاه‌هايي كه بخشي از صدور مجوز‌ها را عهده دار هستند نبايد با تعلل، خللي در روند سرمايه گذاري‌هاي اين استان داشته باشند.

وي افزود: كليه مديران بايد آگاه به امور و وظايف محوله همراه و همسو با سياست‌هاي استانداري البرز كه نشأت گرفته از دولت «تدبير و اميد» است به منظور حل مشكلات سرمايه گذاران گام بردارند و به اين نحو قانون را براي سرمايه گذاران روان‌تر سازند.

استاندار البرز عنوان كرد: يكايك مسئولان در ايستايي البرز و ركود توسعه اين استان مسئول هستند و بايد خود اين سئوال را بپرسند كه به چه دليل با برخي درخواست‌ها مخالفت مي‌كنند.

طاهري در ادامه با بيان اينكه كل كشور در شرايط ويژه‌اي قرار دارد، يادآور شد: دولت تدبير و اميد وامدار مقروض‌ترين دولت در تاريخ كشور است بنابراين تمامي دولتمردان سعيشان بر آن است تا با تدبير امور را پيش ببرند، از اين رو مديران در دستگاه‌ها نيز بايد اين رويه را پيش گيرند.

وي بيان كرد: تيم استانداري البرز و معاونان به جد پيگير تمامي مسائل و دغدغه‌هاي استان در حوزه كاري خود هستند و به دقت امور را رصد و بررسي كنند.

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن