تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 22 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه‏دار هنگام افطار مستجاب مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864778929




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كتاب «تبليغ تربيت‌گرا» منتشر شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: كتاب «تبليغ تربيت‌گرا» منتشر شد
گروه حوزه‌هاي علميه: مدير گروه تبليغ پژوهي پژوهشكده باقرالعلوم(ع) از انتشار كتاب «تبليغ تربيت‌گرا» همزمان با ايام اربعين حسيني خبر داد.


حجت‌الاسلام علي اصغر رادحسيني، مدير گروه تبليغ پژوهي پژوهشكده باقرالعلوم(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن (ايكنا) بيان كرد: كتاب تبليغ تربيت گرا در آستانه اربعين حسيني و با توجه به نزديكي ايام تبليغي دهه آخر صفر منتشر شد.

وي با اعلام اين خبر عنوان كرد: در اين مجموعه ارزشمند سعي شده است موضوعاتي مطرح شود كه در تمام فرآيند تبليغ تأثير گذار باشند. از اين رو در ابتدا به اصلي‌ترين محور كتاب، يعني «تبليغ» پرداخته مي‌شود. توجه به تبليغ وضعيت و اهميت تبليغ را در آيات و روايات منعكس مي‌كند. بخش بعد آسيب‌هاي تبليغ متداول است كه كاستي‌هاي تبليغ حال حاضر را بيان مي‌كند.

مدير گروه تبليغ پژوهي پژوهشكده باقرالعلوم(ع) تاكيد كرد: بعد از مشخص شدن مرزها و حدود ممنوع و آسيب‌زاي تبليغ متداول، با سرفصل تبليغ تربيت‌گرا تصويري كلي از عناصر و ويژگي‌هاي تبليغ تربيت‌گرا ارائه مي‌شود كه به دنبال ترسيم تبليغ مطلوب است.

حجت‌الاسلام راد حسيني سپس به دو بخش اساسي تبليغ اشاره كرد و افزود: در اين كتاب به دو بخش اساسي تبليغ يعني تبليغ لساني و غيرلساني در قالب دو بخش اصلي تبليغ تربيت‌گرا پرداخته مي‌شود. بعد از آن با انواع تبليغ تربيت‌گرا انواع تبليغ‌ها ترسيم و در ادامه با عنوان رويكردهاي تبليغ تربيت‌گرا به تشريح بسترهاي تبليغ اشاره مي‌شود.

اين مبلغ حوزوي عنوان كرد: با توجه به مراكز و محدوده‌هاي تأثيرپذير انساني و تشخص‌هاي مورد هدفِ تبليغ تربيت‌گرا حيطه‌هاي تأثير گذاري نگاشته شده است. اين كتاب بعد از آن، مقاصد تبليغي را با عنوان «اهداف تبليغ تربيت‌گرا» تشريح مي‌كند، در نهايت با طرح معيارهاي كمي براي ارزيابي مجموعه‌ تبليغ به تشريح ميزان‌هاي ارزشيابي تبليغ برتر با عنوان «شاخصه‌هاي سنجش روش تبليغ موفق» به پايان مي‌رساند.

حجت‌الاسلام رادحسيني افزود: مخاطبين اين كتاب، دست‌اندركاران امر تبليغ، اعم از مبلغان، مربيان، مديران مراكز تبليغي، كارگردانان، تهيه كنندگان، مدرسان و محققان حوزه‌ تبليغ هستند.

مدير گروه تبليغ پژوهي پژوهشكده باقرالعلوم(ع) بيان كرد: نظر به استفاده‌ پراكنده از قرآن و سنت در مؤلفه‌هاي تبليغ متداول، ترسيم نظام‌مند تبليغ بر اساس آيات و روايات، نيازي است كه به صورت فراگير در محققان و مبلغان رو به افزايش است. اما شيوه‌ي استاندارد و شفافي براي طراحي تبليغ با تكيه بر آيات و روايات نگاشته نشده است. در اين نوشته با استفاده و استناد به ثقلين سعي بر نظام‌سازي تبليغ و عناصر آن شده است. لذا استفاده‌ حداكثري از مفاهيم و معالم، با رعايت ضوابط و مقرارت مندرج در آيات و روايات همت نگارندگان است.

وي تاكيد كرد: اين كتاب به محض توليد و چاپ با استقبال گرم موسسات و آموزشكده هاي تبليغي مواجه شده است و هم اكنون در سه موسسه جامعه المصطفي(ص) العالميه، بيان، روايت سيره شهداء در مقاطع سطح چهار و پنج، كارشناسي و كارشناسي ارشد تدريس مي‌شود.

حجت‌الاسلام رادحسيني در پايان افزود: موسساتي كه لازم مي‌دانند اين اثر را در ليست كتابهاي آموزشي خود قرار دهند مي‌توانند با گروه تبليغ پژوهي پژوهشكده باقرالعلوم (ع) تماس بگيرند.

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن