تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرين‏تر هركس يك روز از ماه رجب ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842179530




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استدلال عجیب عضو هیأت اروپایی برای بی احترامی به هاشمی!/ حرف های خاله زنکی نزنید!


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



استدلال عجیب عضو هیأت اروپایی برای بی احترامی به هاشمی!/ حرف های "خاله زنکی" نزنید!
عضوی از هیأت پارلمانی اتحادیه اروپا که در سفر به ایران حضور داشت، در گفت و گو با بی بی سی فارسی، توجیهات عجیبی را برای اقدامات خلاف دیپلماتیک این هیأت بیان کرده است.




    به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، سفر هیأت پارلمانی اتحادیه اروپا به ایران و عدم رعایت عرف دیپلماتیک، با اعتراض های زیادی همراه شد. سفر این هیأت از دو جهت حاشیه ساز شد: اول. دیدار بدون هماهنگی و اطلاع، با دو محکوم قضایی که به دلیل فعالیت در فتنه88 محکوم شده بودند. دوم. به دلیل رعایت نکردن آداب دیپلماتیک در حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی و بی احترامی به وی.       این نوع رفتار اروپایی ها که اعتراض مسؤولین و مردم را به همراه داشت، بی بی سی فارسی(bbc persian) را واداشت که برای اقناع ذهن مخاطب به این موضوع بپردازد؛ بنابراین از دو نفر دعوت کرد تا به سؤالات و اعتراض ها پاسخ دهند و به قولی کارشناسی کنند؛ اما در واقع آن ها نه تنها نتوانستند جواب های قانع کننده ای بدهند بلکه با توجیهات عجیب، سؤالات جدید هم به وجود آوردند.     ویدئو1/ مقایسه ستوده و پناهی با ماندلا!     نفر اول، "آسیه امینی" روزنامه نگار بود که "نسرین ستوده" و "جعفر پناهی" را که به دلیل فعالیت های ضد امنیتی در دادگاه محکوم شده اند، به "نلسون ماندلا" تشبیه کرد!       وی در جواب به این سؤال که "در حالی که افراد دیگری هم شبیه این دو بودند؛ چرا هیأت اتحادیه اروپا این دو نفر را برای گفت و گو انتخاب کرد؟" چنین استدلال کرد: «اساسا من فکر نمی کنم که گفت و گویی در کار بوده باشد. تا جایی که من اطلاع دارم این دیدار، دیداری کاملا غیر دیپلماتیک و غیر سیاسی بوده است. در همه جای دنیا چهره ای حقوق بشری و چهره ای ملی و فرهنگی آن کشورها مورد توجه کسانی هستند که به آن جوامع سفر می کنند. ما وقتی به آفریقای جنوبی می رفتیم آیا آرزوی ما دیدار با ماندلا نبود؟»    

    تشبیه وی به قدری دور از ذهن بود که گویا حتی خود این روزنامه نگار- کارشناس بی بی سی فارسی را متعجب کرده بود؛ چون بلافاصله مجبور به اصلاح شد و گفت: «من نمی خواهم چهره سازی یا رهبر سازی یا توجیهی در این حد داشته باشم؛ اما به نظر من دیدار با خانم ستوده یک امر طبیعی بوده است.»       نفر دوم خانم "ماریچا اسخاکا" بود که خودش عضوی از هیأت اروپایی در سفر به تهران بود. وی نیز در گفت و گویش با بی بی سی فارسی ضمن آن که از استدلال های غریبی استفاده کرد، گاهی اوقات با زیرکی از پاسخ دادن به سؤالات گوینده طفره می رفت.     "ماریچا اسخاکا" در پاسخ به این سؤال که "آیا این دیدار از قبل برنامه ریزی شده بود؟" این طور از پاسخگویی اجتناب کرد: «به عنوان یک سیاستمدار، من داخل جزئیات و مسائل لجستیکی نمی شوم؛ ولی می توانم بگویم که من شخصا خانم ستوده را نامزد جایزه ساخاروف کردم که معتبرترین جایزه حقوق بشری پارلمان اروپاست.»    

    وی بدون آن که پاسخ دهد که به چه دلیلی و به چه حقی به خود اجازه دیدار با این دو محکوم قضایی را در خاک ایران داده است، مدعی شد این دو میان مردم ایران قهرمان هستند؛ البته برای این بخش از حرفش به نظرسنجی اش[!] در یک کافی شاپ استناد می کند و می گوید: «من با افراد دیگری در خیابان و کافی شاپ صحبت کردم و می دانم که او[ستوده] در ایران قهرمان است و برای ایرانی های معمولی، فعالیت های حقوق بشری دارد.»       خانم نماینده پارلمان اتحادیه اروپا به همین یک استدلال اکتفا نکرد و در ادامه سخنانش استدلال عجیب دیگری را هم مطرح کرد. وی اقدام سیاسی هیأت پارلمانی اروپا را این طور توجیه کرد: «من شگفت زده شدم؛ چون وقتی ما با خانم ستوده ملاقات کردیم که ایشان یک حقوق دان است؛ حقوق دانی که فعالیت سیاسی نیست. آقای پناهی یک هنرمند است. ایران هنرمندان زیادی دارد که به آن ها افتخار می کند. ما با افراد سیاسی مختلف از طیف های گوناگون دیدار کردیم.»       ویدئو2/ عضو هیأت اروپایی: حرف های خاله زنکی نزنید!     موضوع دیگری که در سفر این هیأت اروپایی حاشیه ساز شد، بی ادبی رئیس هیأت؛ یعنی خانم "تاریا کرونبرگ" به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بود. این خانم برخلاف عرف دیپلماتیک، زمان ورود آیت الله هاشمی رفسنجانی از جای خود برنخواست.       اما عضو هیأت پارلمانی اتحادیه اروپا که تا پیش از این درباره موضوع دیدار با دو محکوم، سخن می گفت تا به بی ادبی رئیس هیأت رسید، این مباحث را "خاله زنکی" خواند و چنین استدلال کرد: «برای این که صادقانه به شما جواب دهم باید بگویم که واقعا خیلی وقت تلف کردن است که بخواهیم به صورت خاله زنکی با هم حرف بزنیم. هیچ شکی وجو ندارد که نمایندگان اروپا از جمله من، بیشترین احترام را برای آقای هاشمی رفسنجانی قائل هستیم. نشان دادن احترام باد دو طرفه باشد.»      

    وی رعایت عرف دیپلماتیک کشور میزبان را بی احترامی تلقی کرد و این موضوع را با اهانت هیأت اروپایی به یک شخصیت رسمی جمهوری اسلامی خلط کرد و گفت: «راه های مختلفی برای نشان دادن احترام وجود دارد. ما را وادار کردند که روسری سر کنیم. ما نمی توانستیم با مردها دست بدهیم در حالی که در فرهنگ و تمدن ما راه نشان دادن احترام است. وقتی در پارلمان ایران از رنج مردم ایران به دلیل تحریم دارو می گفتند، من خواستم چیزی را از وب سایت خودم نشان دهم؛ ولی نتونستم. دو طرف باید در این زمینه کار کنند. نکته کلیدی آن است که احترام باید دو طرفه باشد.»      

اهئای جایزه حقوق بشری به دو محکوم قضایی در سفارت یونان     اما نکات کلیدی چند چیز دیگر است که یادآور می شویم:     1. هر هیأت خارجی که وارد کشور دیگر می شود برای هرگونه دیداری باید با کشور میزبان هماهنگ شود و موضوع را به اطلاع آن ها برساند؛ نه این که دزدانه، هر کاری که دلش خواست انجام دهد. جالب این جاست که سفر این هیأت به دلیل شرط کردن دیدار با دو محکوم فتنه بارها لغو شده بود و آن ها این بار بدون این شرط در ایران حاضر شده بودند؛ اما با دعوت از این دو در سفارت یونان با آن ها دیدار کرده اند. آیا به تعبیر رئیس مجلس ایران، این نامی جز "دیدار دزدانه" نامی دارد؟ آیا دیپلمات های ما هم می توانند در کشورهای اروپایی چنین کاری انجام دهند؟    

تیزر جایزه سیاسی اتحادیه اروپا     2. خانم اسخاکا برای فرار از سیاسی خواندن اقدام هیأت اروپایی، استدلال کرده است که این دو نفر، هنرمند و حقوق دان بوده اند؛ پس دیدار سیاسی نبوده است! اما سؤال اساسی این است که این هیأت به چه حقی به خود اجازه داده است که در خاک ایران، بدون هماهنگی و اطلاع دیداری داشته باشد؟ و سؤال دیگر این که چرا این گونه هیأت ها به دیگر حقوق دانان و هنرمندان ایرانی که تعدادشان هم کم نیست، تا به حال جایزه ای نداده اند؟ چرا هر کس علیه جمهوری اسلامی فعالیت می کند و در دادگاهی محکوم می شود شامل الطاف خفیه و آشکار مقامات غربی می شود؟ آیا این رویکرد، سیاسی نیست؟    

اتحادیه اروپا سال 2012/ اهدای جایزه سیاسی به دو محکوم با حضور شیرین عبادی     3. خانم دیپلمات اروپایی در توجیه رفتار خلاف عرف دیپلماتیک هیأت اروپایی با آقای هاشمی رفسنجانی، به روسری سر کردن و دست ندادن با مردان استناد کرده است. این را هر دیپلمات تازه کاری می داند که یک دیپلمات باید قواعد و عرف دیپلماتیک کشور میزبان را رعایت کند؛ مثلا در برخی از جلسات خارج کشور به دلیل سرو مشروبات الکلی نماینده ایران حضور پیدا نمی کند، آیا دیپلمات ایرانی می تواند این طور استدلال کند که چون شما مشروب سرو کردید پس من هم مقابل رئیس جمهور شما نمی ایستم؟!     هیأت اروپایی پیش از سفر می توانست بگوید ما شرایط کشور شما را نمی پذیریم؛ پس سفر را لغو می کنیم. نه این که بیایند و بی احترامی کنند و بعد چنین استدلالی را مطرح کنند.     444   برای دیدن اخبار رسانه های انگلیسی و رسانه های عربی کلیک کنید          



لینک

لینک

لینک

لینک


۱۳۹۲/۱۰/۳ - ۰۹:۲۳




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن