تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 22 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگاه ميهمان داشتند، با او غذا مى‏خوردند و دست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864741867




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مس كرمان – تراكتورسازي تبريز؛ از سرما تا گرما درپي سه امتياز طلايي


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مس كرمان – تراكتورسازي تبريز؛ از سرما تا گرما درپي سه امتياز طلايي
تبريز – خبرگزاري مهر: تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز با انگيزه جبران نتايج ضعيف خود برابر رقباي اصفهاني در دو هفته گذشته، به ميهماني تيم فانوس به دست مس كرمان مي رود.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته بيستم رقابتهاي فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي كشور عصر سه شنبه با انجام هشت ديدار سپري مي شود كه طي آن در يكي از بازي هاي مهم، تيم تراكتورسازي تبريز در كرمان به ديدار تيم مس اين شهر مي رود.

هفته بيستم اين رقابتها سه شنبه در حالي برگزار مي شود كه به غير از تراكتورسازي و پرسپوليس، همه تيم هاي مدعي و بالانشين ميزبان حريفان خود هستند.

تراكتور زخم خورده به دنبال جبران

تيم تراكتورسازي كه هفته گذشته در سرماي شديد تبريز برابر تيم سپاهان اولين شكست خانگي خود را تجربه كرد، اكنون روحيه چندان بالايي ندارد و از شرايط اوج خود تا حدودي فاصله گرفته است.

با اين حال پيروزي در خانه مس فانوس به دست مي تواند سه امتياز به ارزش طلا براي شاگردان جلالي به همراه داشته باشد و اين تيم را بار ديگر به جمع سه تيم بالاي جدولي بازگرداند. تراكتورسازان به دليل شرايط نامساعد آب و هوايي تبريز و عدم امكان برگزاري تمرينات در هواي آزاد و روي چمن، از روز يكشنبه عازم كرمان شده اند تا قبل از مصاف با تيم مس، دو روز در اين شهر تمرين كنند. تفاوت دماي دو شهر تبريز و كرمان، ديداري متفاوت را براي تيم تراكتورسازي مقابل مس نسبت به بازي با سپاهان رقم خواهد زد.

در سوي مقابل اما تيم مس كرمان كه دو هفته پيش در خانه با شش گل مغلوب تيم صدرنشين پرسپوليس شد و هفته گذشته در خانه ذوب آهن به تساوي يك بر يك رسيد، اين هفته كار سختي برابر تيم زخم خورده تراكتورسازي دارد. اين تيم در نيم فصل اول حواشي زيادي را تجربه كرد و تغييراتي نيز در روي نيمكت مربيگري اش مشاهده كرد تا سرانجام پرويز مظلومي در راس كادر فني مس قرار بگيرد.

مظلومي كه در اين بازي از روي سكوها بازي تيمش را نظاره گر خواهد بود، مي داند كه تراكتورسازي با چه هدفي به كرمان آمده و از اين رو شايد بازي تدافعي در دستور كار شاگردان اين مربي قرار بگيرد. مس پيش از اين و در هفته يازدهم ميزبان گسترش فولاد، ديگر تيم تبريزي بود كه با از دست دادن يك ضربه پنالتي، اين بازي را با نتيجه دو بر يك به ميهمان خود باخت.

يك نيم فصل تمام در حسرت پيروزي

مس تيمي است كه با 11 مساوي، بيشترين تعداد تساوي در بازي هاي اين فصل را به نام خود ثبت كرده و تنها يك بار طعم پيروزي را آن هم برابر راه آهن چشيده است. اين تيم همچنين هفت بار برابر حريفان خود تن به شكست داده است. مسي ها از هفته اول تا هفته شانزدهم، يعني يك نيم فصل كامل را در حسرت برد ماندند تا پيروزي دو بر صفر برابر راه آهن را به دست آوردند.

كرماني ها با زدن 14 گل، ضعيف ترين خط حمله ليگ را پس از فجرسپاسي 11 گله در اختيار دارند. مصدوميت بازيكنان تهاجمي اين تيم از جمله مصطفي شجاعي و احمد حسن زاده بدون شك در پائين بودن آمار گلزني تيم مس دخيل بوده است. نارنجي هاي كرمان البته در نيم فصل اول نزديك به تعداد انگشتان يك دست پنالتي خراب كردند و يكي از دلايل كم پيروز شدن آنها همين مورد بود.

اين تيم همچنين با دريافت 26 گل، پس از صبا و ذوب آهن صاحب سومين خط دفاع ضعيف ليگ است. اين آمار از وضعيت بحراني و ضعف فني تيم مس خبر مي دهد اما با اين حال كرماني ها پس از روي كار آمدن پرويز مظلومي براي بهبود وضعيتشان اميد زيادي دارند و با انگيزه براي ماندن در ليگ تلاش مي كنند. در طرف ديگر، تيم تراكتورسازي به رغم بد نتيجه گرفتن در دو هفته اخير، همچنان با 28 گل زده، از اين حيث بهترين آمار را به نام خود ثبت كرده است. در خط دفاعي اما سرخپوشان تبريز با توجه به دريافت چهار گل در دو بازي، كيفيت فني خود در حالت دفاع كردن را تنزل داده اند.

نتايج ضعيف مس در كرمان

با نگاهي به وضعيت تيم مس در بازي هاي خانگي مي توان به نتيجه گيري نه چندان خوب اين تيم پي برد. مسي ها در فصل جاري و تا هفته نوزدهم، نتوانسته اند در بازي هاي خانگي ميانگين امتيازي بالايي داشته باشد. اين تيم در 9 بازي خانگي خود يك برد، چهار مساوي و چهار شكست را تجربه كرده و تنها هفت امتياز از اين بازيهاي خود گرفته است. اين در شرايطي است كه آنها در 10 بازي بيرون از خانه شان نيز همين تعداد امتياز را كسب كرده اند. شكست برابر ملوان، گسترش فولاد، فجرسپاسي و پرسپوليس و تساوي برابر استقلال خوزستان، ذوب آهن، فولاد و داماش به علاوه پيروزي مقابل راه آهن نتايج خانگي تيم مس در فصل جاري بوده است. با وضعيتي كه مس سپري مي كند، به نظر نمي رسد كه اين تيم در ديدار با تراكتورسازي تعداد بردهايش را افزايش دهد. در سوي مقابل اما تيم تراكتورسازي در 9 بازي قبلي بيرون از خانه خود شش پيروزي، يك تساوي و دو شكست را تجربه كرده كه مي تواند آماري بسيار خوب براي شاگردان مجيد جلالي به حساب بيايد.

فرصت بازگشت تراكتور به بالا

در همين روز تيم صدرنشين پرسپوليس هم بايد در ديداري سخت برابر تيم اوج گرفته ملوان به ميدان برود. ميهماني تيم دايي در انزلي، اين اميد را در دل تراكتوري ها و ديگر تيم هاي مدعي ايجاد كرده كه با پيروزي احتمالي ملوان، فرصت صدرنشيني دوباره از آن آنها خواهد شد. ملوان تيمي است كه در چند هفته گذشته نتايج بسيار خوبي كسب كرده و خود را تا رده هفتم بالا كشيده است.

اين در حاليست كه ديگر تيم هاي مدعي از جمله نفت، استقلال، فولاد و سپاهان در بازي هاي اين هفته خود ميزبان هستند و شانس بيشتري براي پيروزي مقابل ميهمانان خود دارند. روي كاغذ مي توان تيم تراكتورسازي را هم برنده بازي ورزشگاه امام علي (ع) كرمان دانست اما مس همان تيمي است كه در بازي رفت توانست تراكتورسازي را در تبريز با نتيجه مساوي بدون گل متوقف كند. البته استرس بالاي شاگردان مظلومي كه به واسطه قعرنشيني طولاني مدت آنها و همچنين تجربه شكست تلخ و سنگين شش بر صفر برابر پرسپوليس در آنها ايجاد شده، مي تواند برگ برنده را به دست تراكتورسازان بدهد. از طرفي همانطور كه گفته شد، تيم تراكتورسازي دو هفته گذشته را با ناكامي برابر دو تيم اصفهاني سپري كرده و جايگاه پنجمي را با صدر عوض كرده است و از اين رو تيم تبريزي همانند شير زخم خورده اي به دنبال اعاده حيثيت خود است و تلاش خواهد كرد تا اگر به صدر هم بازنگردد، حداقل در بين سه تيم بالانشين قرار بگيرد.

توقف رقبا، خواسته تراكتوري ها

هم اكنون تيم تراكتورسازي تبريز با 33 امتياز و با سه امتياز كمتر نسبت به پرسپوليس صدرنشين در رده پنجم جدول ايستاده و تيم مس كرمان هم با 14 امتياز، تيم شانزدهم جدول 16 تيمي ليگ است.

پيروزي تيم تراكتورسازي در كرمان چنانچه با تداوم پيروزي هاي ملوان اين بار برابر پرسپوليس همراه باشد، مي تواند شاگردان جلالي را بازهم صدرنشين ليگ كند اما با اين حال سرخپوشان بايد نيم نگاهي هم به ديگر بازي ها از جمله نفت تهران با استقلال خوزستان، استقلال تهران با داماش گيلان، فولاد خوزستان با راه آهن و سپاهان اصفهان با فجر شهيد سپاسي داشته باشند چراكه نتايج اين چهار مسابقه مي تواند تاثير مستقيمي در جايگاه تراكتورسازي در پايان هفته بيستم داشته باشد.

در آن سو تيم مس كرمان نيز با برتري احتمالي برابر تيم تراكتورسازي، مي تواند از پائين ترين خانه جدول جدا شده و با توجه به بازي هاي سخت ديگر تيم هاي قعرنشين، خود را تا رده سيزدهم بالا بكشد. تساوي در اين بازي نمي تواند به سود مس و تراكتورسازي باشد و رقيبان اين دو تيم مي توانند بيشترين بهره را از اين نتيجه ببرند. بازي رفت دو تيم در تبريز با تساوي بدون گل همراه بود.

مظلومي روي سكو

تيم تراكتورسازي تبريز براي ديدار با تيم مس كرمان مهاجم چهار گله خود را در اختيار نخواهد داشت. اين تيم از به همراه داشتن سعيد دقيقي سه اخطاره در ديدار با مس كرمان محروم خواهد بود.

پرويز مظلومي سرمربي تيم مس نيز از سوي كميته انضباطي تا اطلاع ثانوي محروم شده و نمي تواند برابر تيم تراكتورسازي روي نيمكت بنشيند. مسي ها همچنين مصطفي شجاعي و شهرام گودرزي را به دليل مصدوميت در اختيار ندارند اما گفته مي شود احمد حسن زاده پس از بهبودي عضو آسيب ديده خود، مي تواند تيمش را در ديدار برابر تراكتورسازي همراهي كند.

ديدار تيم هاي تيم هاي مس و تراكتورسازي از ساعت 15 امروز سه شنبه سوم دي در ورزشگاه امام علي (ع) كرمان برگزار مي شود. سيد مهدي سيد علي اين بازي را قضاوت خواهد كرد.

-------------------------------------------------

محمود نصيرپور

كد خبر: 2201160

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۳ - ۱۰:۱۵

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن