تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860434200




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ايجاد مركز خدمات قرآني توسط معاونت قرآن و عترت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: ايجاد مركز خدمات قرآني توسط معاونت قرآن و عترت
گروه فعاليت‌هاي قرآني: رئيس اتحاديه موسسات قرآني استان تهران مطرح كرد كه معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مي‌تواند به منظور توسعه بازار قرآني، مركز توسعه آثار و خدمات قرآني را تاسيس كند.


محمد بيستوني، مدير موسسه قرآني تفسير جوان در گفت‌وگو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا)، در خصوص عملكرد معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اظهار كرد: معاونت قرآن و عترت دستاوردهاي خوبي در اين مدت داشته است و در اين مدت نقاط قابل تاملي نيز در كاركرد آن وجود دارد.

وي ادامه داد: انتظار ما اين بود كه اين معاونت در كارهاي ستادي و برنامه‌ريزي فعاليت كند، اما در بخش تصدي‌گري موسسات قرآني و رويكرد و كارهاي كليدي كه از آن انتظار مي‌رفت، همچنان روي زمين ماند؛ از جمله مهم‌ترين آنها مركز توسعه آثار و خدمات قرآني در اين معاونت بايد ايجاد مي‌شد تا محصولات فاخر موسسات قرآني در زمينه نرم‌افزار، كتاب، محصولات هنري و ... در عرصه بين‌المللي ارائه شود.

بيستوني عنوان كرد: مركز ترجمه آثار قرآني فارسي به زبان‌هاي مختلف دنيا بايد در اين معاونت ايجاد شود، همچنين از ديگر كارهاي مهم، ايجاد مركز تخصصي تربيت مربي است. ما در رشته‌هاي مختلف نياز به مربي‌هاي قرآني قرائت، حفظ، تدبر و ... داريم كه با توجه به بودجه نيم درصد قرآني، مي‌توانست اين مركز شكل گيرد.

ايجاد فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي محصولات قرآني

وي اضافه كرد: ايجاد فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي محصولات قرآني از ديگر كارهاي روي زمين مانده است، امروزه براي هر كالايي حتي براي اقسام حيوانات، محله‌اي براي فروش است و جاي مشخصي دارد، اما هنوز براي محصولات و خدمات قرآني در تهران بجز نمايشگاه بين‌المللي قرآن كريم به مدت يك ماه جايي تعبيه نشده است؛ يعني اگر كسي در تهران بخواهد مثلا دنبال تابلوي قرآني، كتاب قرآني و ... باشد، نمي‌داند به كجا بايد مراجعه كند.

نقش معاون قرآن و عترت در ارتقاي ساختاري

بيستوني تصريح كرد: عمده انرژي و تمركز اين معاونت بر كارهاي روزمره اجرايي صرف شده است، البته خود حجت‌الاسلام والمسلمين حميد محمدي، معاون سابق قرآن و عترت وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، شخصي زحمت‌كش، سخت‌كوش و انسان موثري در ارتقاي سطح قرآني كشور و بودجه‌هاي قرآني داشتند كه من به نوبه خود از ايشان سپاسگزاري مي‌كنم؛ اما انتظار جامعه قرآني بسيار فراتر از آن چيزي است كه در اين مدت محقق شده است.

وي بيان كرد: كار ديگري كه در شأن اين معاون است، ايجاد صندوق حمايت از مؤسسات و اصحاب قرآني است؛ اين صندوق سال‌ها است كه براي هنرمندان راه‌اندازي شده است، اما متاسفانه براي قرآنيان اين امكان را نداريم. جمع‌آوري، دسته‌بندي و عملي سازي مطالبات قرآني مقام معظم رهبري و پيگيري بيمه سلامت تكميلي جامعه قرآني جز در موارد معدودي هنوز انجام نشده است و اين در حالي است كه بسياري از شركت‌هاي خصوصي از اين بيمه استفاده مي‌كنند.

مدير موسسه قرآني تفسير جوان گفت: ايجاد دفتر حقوقي براي حمايت از موسسات قرآني، راه‌اندازي نمايشگاه دائمي عرصه محصولات و خدمات قرآني در تهران و مراكز استان‌ها، انجام تبليغات رايگان خدمات آموزشي موسسات قرآني در صدا و سيما از جمله مواردي است كه معاونت قرآن و عترت و تشكيلات دولتي بايد آن را حل كند و نه يك مؤسسه قرآني به آن بپردازد.

پيگيري معافيت موسسات قرآني از پرداخت قبض آب، برق و گاز

وي اظهار كرد: مصوبات فراواني در مجلس شوراي اسلامي براي حمايت از مؤسسات قرآني انجام شده است، اما در بسياري از موارد اجرا نشده است كه از اين جمله مي‌توان به طرح رايگان بودن آب، برق و گاز اين موسسات اشاره كرد كه در بسياري از شهرستان‌ها اجرا نمي‌شود.

بيستوني يادآور شد: در تهران يك هزار موسسه قرآني وجود دارد و متاسفانه برخي از سازمان‌ها سليقه‌اي عمل مي‌كنند و مي‌گويند كه نام آن مؤسسه حتما بايد لفظ «دارالقرآن» را داشته باشد. قانون‌گذار گفته است كه هر مركزي كه كار قرآني مي‌كند از پرداخت هزينه‌هاي آب، برق و گاز معاف هستند و رايگان حساب مي‌شود. گزارشات حاكي است كه در عمل اين اتفاق در استان‌هايي مانند كهگيلويه و بويراحمد، لرستان و ... اجرا نمي‌شود.

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن