واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي خواستار شدلزوم اطلاعرساني براي بهرهگيري از مزيتهاي ترانزيتي بندر امام
مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي گفت: بايد كار اطلاعرساني عمده و گستردهاي براي بهرهگيري از توان و مزيتهاي ترانزيتي و سرمايهگذاري در منطقه ويژه اقتصادي بندر امام خميني توسط بخشهاي مختلف سازمان صورت پذيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از بندر امام به نقل از روابط عمومي اداره كل بنادر و دريانوردي استان خوزستان، محمدرضا سعيدنژاد طي نشست مشترك با مديران شركتهاي سرمايهگذار بخش خصوصي در بندر امام خميني (ره) ضمن گراميداشت ياد سالار و سرور شهيدان حضرت اباعبدالله الحسين (ع) در آستانهٔ اربعين آن حضرت اظهار داشت: از آنجا كه در سرزمين خون و شهادت و ايثار حضور يافتهايم، ياد و خاطرهٔ كساني كه جان پاك خويش را در راه حفاظت و دفاع از ميهن اسلامي دادهاند تا زمينهٔ امنيت و آسايش و فعاليت اقتصادي را فراهم كنند، گرامي ميداريم.
وجب به وجب اين خاك يادآور مرداني است كه تمام جان و مال خود را نثار دفاع از اين كشور كردهاند و در نقاط عملياتي كه در بازديد خود از آن ديدن كرديم از جمله يادمان شهداي والفجر هشت و مزار شهداي گمنام شلمچه و ديگر نقاط، بسيار خاطرهانگيز و تداعي كننده ياد و خاطرهٔ اين عزيزان است.
وي در ادامه افزود: فعاليت اقتصادي و سرمايهگذاري در اين خطه و ايجاد كسب و كار و اشتغال براي مردم اگر با نيت ادامهٔ راه شهدا باشد، اجري كمتر از آنان نخواهد داشت.
معاون وزير راه و شهرسازي و مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي با اشاره به ديدارهاي خود با مراجعان و برخي از اهالي منطقه اظهار داشت: مهمترين و عمدهترين دغدغه و مطالبهاي كه در مواجهه با مردم مكررا مــطرح ميشد، مسئلهٔ اشتغال بود.
اگر سرمايهگذاران بخش خصوصي، زمينه اشتغال را فراهم كرده و مشكل اشتغال جوانان را حل كنند، اجر آنها در اين مقطع حساس كمتر از شهادت نخواهد بود.
وي تصريح كرد: همهٔ آحاد جامعه در قبال مسائل اقتصادي به عنوان يك مسئله جدي در كشور بايد تعهد داشته باشند و همانند مقطع دفاع مقدس كه همه حسب وظيفه به ايفاي نقش پرداختند، مكلف به اداي دين و تكليف در اين بخش هستيم و اگر با همين نگرش به فعاليت اقتصادي به مثابهٔ يك ارزش معنوي بنگريم، فعاليت اقتصادي برخوردار از اجر و پاداش معنوي خواهد بود.
شركتهاي بخش خصوصي فعال در بنادر، پشتيبانان و دوستان سازمان بنادر و دريانوردي هستند.
سعيدنژاد افزود: دولت صميمانه دست فعالان بخش خصوصي كه براي مشاركت و همكاري در سرمايهگذاري و ايجاد فرصتهاي جديد اقتصادي به سوي آن دراز مـيشود به گرمي ميفشارد و از آن استقبال ميكند.
معاون وزير راه و شهرسازي و مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي در ادامه با اشاره به ديدگاهها و نظرات مطرح شده توسط مديران و نمايندگان شركتهاي سرمايهگذاري بخش خصوصي فعال در مجتمع بندري امام خميني(ره)، آمادگي خود را براي انجام ديدارهاي مفصل به منظور بحث و بررسي و موشكافي اين موضوعات اعلام داشته و اظهار داشت: با هم انديشي و بهرهگيري از پيشنهادها و نظرات فعالان بخش خصوصي، ميتوان به الگوها و مدلهاي قرار دادي متناسب دست يافت كه از جذابيت و رقابتپذيري و انحصارگريزي برخوردار باشد و بتواند بنگاههاي اقتصادي متعددي را وارد ميدان رقابت كرده و زمينهٔ ارائه خدمات متنوع به مشتريان را فراهم بياورد.
وي در خصوص ويژگيهاي طراحي اين مدلهاي جديد اظهار داشت: در طراحي اين الگوها و مدلهاي جديد تلاش خواهد شد سطح تصديگري دولتي را كاهش داده و فرصت را براي فعاليت بخش خصوصي افزايش داد.
وي با اشاره به لزوم ايجاد ارزشهاي افزوده بيشتر در داخل كشور، بر ظرفيتها و مزيتهاي موجود در اين منطقه تأكيد كرده و بيان داشت: بايد كار اطلاع رساني عمده و گستردهاي براي بهره گيري از توان و مزيتهاي ترانزيتي و سرمايهگذاري در منطقه ويژه اقتصادي بندر امام خميني (ره) توسط بخشهاي مختلف سازمان بنادر و دريانوردي صورت بپذيرد.
معاون وزير راه و شهرسازي و مدير عامل سازمان بنادر و دريانوردي در ادامه تصريح كرد: با واگذاري زمينها در اراضي پشتيباني، ميتوان فرصتهاي جديدي براي ايجاد ارزش افزوده و كسب درآمدهاي بيشتر ناشي از فعاليت بخش خصوصي در زمينههاي توليدي مورد نياز صنايع كشور فراهم آورد.
وي طراحي مدلهاي قراردادي انعطافپذير كه در آن ضمن بيمه كردن سرمايهٔ سرمايهگذاران بخش خصوصي و كاستن از از ميزان ريسك ناشي از ضرر و زيانهاي نوسانات بازار ارز و فعاليتهاي اقتصادي در بنادر را از جمله اقدامـاتي عنوان كرد كه ميتوان در اصلاح و تعريف مدلهاي جديد قرار دادي با بخش خصوصي در نظر گرفت.
سعيدنژاد همچنين بر ضرورت اصلاح و تعريف الگوهاي جديد و متناسب براي تعرفهها تأكيد كرده و لزوم تنظيم تعرفههايي با الگوهايي جديد جهت حفظ منافع هر دو طرف فعال در بنادر ياد آور شد.
وي شركتهاي بخش خصوصي فعال در بنادر را پشتيبانان و دوستان سازمان بنادر و دريانوردي عنوان كرد كه با روابط تجاري خود با طرفهاي خارجي مهمترين عامل پيوند و واسطه جهت جلب و جذب سرمايهٔ سرمايهگذاران خارج از كشور به ويژه سرمايهگذاران ايراني بيرون از كشور هستند، زيرا كه به لحاظ اين روابط و داد و ستدهايي كه بخش خصوصي با ديگر سرمايهگذاران دارند، زمينه را براي ورود اين سرمايهها به درون اقتصاد كشور فراهم كرده تا به خوبي از آن محافظت گردد.
وي در ادامه تصريح كرد: ما معتقديم كه مهمترين پناهگاه سرمايهگذاران ايراني خارج از كشور، ما فعالان اقتصادي در داخل كشور هستيم و ميبايست سرمايه ايراني را براي رشد و شكوفايي اقتصاد كشور به كار گرفت و محافظت كرد.
انتهاي پيام/2329/ع
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]