تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860349097




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تجاوز به دختران جوان توسط مرد رمال!


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
تجاوز به دختران جوان توسط مرد رمال!
مردی که به جرم رمالی به زندان افتاده بود پس از تحمل حبس از زندان آزاد شد و در بین راه خانه به فکر فرو رفت.فکر می‌کرد چه خوب می‌شود اگر کاری عابرومندانه و خداپسندانه پیدا کند و دیگر مردم را فریب ندهد و پول حرام در نیاورد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از ارزشی ها، در این فکر‌ها غرق شده بود که ناگهان با یکی از مشتریان سابق خود روبرو شد و این مشتری که خیال می‌کرد مشکلش در گذشته توسط این مرد حل شده است شماره این مرد را گرفت و به وی گفت: خوب شد که دوباره شما را پیدا کردم خیلی ‌ها گرفتارند و به کمکتان احتیاج دارند.

فردای آن ماجرا دختری دانشگاهی با این مرد تماس گرفت و پس از معرفی خود عنوان داشت: من چند سالی است که بختم بسته شده و هیچ پسری به خواستگاری من نمی‌آید.

مرد رمال هم که وسوسه پول در آوردن بی‌زحمت شده بود، شروع کرد با دختر جوان صحبت کردن در نهایت نیز مرد قول داد تا با نوشتن چند ابطال طلسم مشکلش را حل کند. همچنین مرد رمال به دختر گفت که این طلسم را شاگردش برای او خواهد ‌آورد.

مرد رمال که هیچ شاگردی نداشت خودش را در نقش شاگرد در آورد و به نزدیکی دانشگاه دختر جوان رفت و پس از گرفتن مبلغی حدود ۲۰۰ هزار تومان طلسم را تحویل داد و برگشت.

چندین روز از این ماجرا گذشت و طلسم اثری نکرد. سپس دختر جوان دوباره با مرد رمال تماس گرفت و شروع کرد به گلایه کردن. در میان حرف‌های دختر جوان مرد رمال گفت: بخت شما باز شده چونکه شاگردم که پسری بسیار سرشناس و دارای قدرت بسیار است از شما خوشش آمده و قصد خواستگاری دارد.

دختر جوان با شنیدن این سخن بسیار خوشحال شد و در قرار بعدی نیز شاگرد(مرد رمال) که برای دادن دعا به پیش دختر جوان رفته بود از وی خواستگاری کرد.

چند ساعت پس از خواستگاری مرد رمال با دختر تماس گرفت و گفت که سریع نباید جواب مثبت بدهد و بهتر است با هم کمی رابطه داشته باشند تا عشق شاگردش بیشتر شود.

دختر جوان هم حرف ‌های مرد رمال را قبول کرد. مجدد پس از چند روز از ارتباط‌های تلفنی و خیابان گردی دختر جوان، مرد رمال دوباره با دختر جوان تماس گرفت گفت: خیالت راحت باشد من صیغه شما را خواندم. شما می‌توانید با هم رابطه نزدیکتری داشته باشید.

دختر هم که همه چیز را باور کرده بود و به دلیل تغییر صدا نفهمیده بود که مرد رمال همان شاگرد است، رابطه نزدیکتر را پذیرفت و سپس تا چشم بازکرد دید نه خواستگاری مانده و نه رمالی . . . .

وقتی فهمید فریب خورده چند وقتی خودش را در اتاق حبس کرد ولی این کارهم برای او بی‌فایده بود چراکه اتفاقی نباید می‌افتاد، رخ داده بود و دختر جوان هیچ راه جبرانی نداشت.

خلاصه دختر جوان به پلیس مراجعه کرد و تمام ماجرا را شرح داد و پس از چندین روز در حالی که این مرد رمال در حال فریب دختران دیگر بود توسط پلیس آگاهی دستگیر شد.

مرد رمال به فریب دختران اعتراف کرد و مجدد به حکم قاضی به زندان بازگشت.

گفتنی است اگرچه مرد شیطان صفت دستگیر شد ولی بازهم گذشته تلخ و دردناک دختران جوانی که با مراجعه به این افراد لطمه خوردند، فراموش نخواهد شد.




1392/10/2





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن