واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: تبلت هاي آندرويدي را بيشتر بشناسيد
همانطور كه شما هم ميدانيد اين روزها مرز بين كامپيوتر و گوشي تلفن همراه با به بازار آمدن تبلتهايي كه سيستمعاملهاي آندرويد دارند، از بين رفته است.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، اين وسايل از يك طرف كامپيوترهاي كوچكي هستند كه تمام نيازهاي روزانه يك نفر را برآورده ميكنند و از طرف ديگر هم سيمكارت دارند و ميتوانند نقش گوشي را بازي كنند.
از طرف ديگر سيستمعامل اين تبلتها همان سيستمعاملي است كه شمار زيادي از گوشيهاي هوشمند نيز از آن استفاده ميكنند.
اين شماره و شماره آينده مطلب ما براي خوانندگاني تهيه شده است كه به تازگي يك تبلت با سيستمعامل آندرويد خريدهاند و احتمالا كمي در كار با آن احتياج به راهنمايي دارند.
تبلـتهاي آندرويدي وسايلـي هستند كه براي كاربري راحت طراحي شدهاند و كارهاي مختلفي مانند سر زدن به ايميلها، بازي، تماشاي ويدئو و گوش كردن به موسيقي را ميتوانيد با استفاده از آنها انجام دهيد.
آنها همچنين به عنوان دوربين عكاسي و فيلمبرداري هم ميتوانند استفاده شوند. بهتر است بدانيد كه سيستمعاملهاي آندرويد تبلت با مشابه گوشيهاي هوشمند تفاوتهاي زيادي دارد.
دانستنيهاي پايه
اولين نكته كه در تبلتهاي آندرويدي بايد بدانيد اين است كه آنها بيشتر از يك صفحه كار دارند. شما ميتوانيد انگشت خود را روي صفحه بگذاريد و آن را به سمت چپ يا راست ببريد و با اين كار ميبينيد كه صفحه تغيير ميكند.
روي هر كدام از اين صفحات ميتوانيد لينـك يا آيكن اپليكيشنهـا يـا برنامههـاي مختلـف را قـرار دهيد كه حتما موقع خريد تبلت تعدادي از ايـن اپليكيشنها از قبل روي صفحات مختلف دستگاه شما وجود دارد.
نوع ديگري از برنامههاي تبلت كه كمي با اپليكيشنها فرق ميكند ويجتها هستند.
فرق ويجت و اپليكيشن اين است كه ويجتها بدون اين كه روي آنها كليك كنيد، در حال اجرا هستند. براي مثال ممكـن است يك ويجت گزارش آب و هوا را روي صفحه نمايش نشان دهد و يا ويجت ديگري يك ساعت عقربهدار را روي صفحه به نمايش بگذارد.
نوار خبر رساني آندرويد
در بالاي صفحه نمايش خطي وجود دارد كه در گوشه سمت راست آن علامت باتري است كه ميزان باتري باقي مانده را نشان ميدهد.
سمت راست آن علامتهايي است كه از طرف اپليكيشنهاي مختلف براي خبر كردن شما توليد شده است.
براي مثال اگر ايميل جديدي داشته باشيد آن جا يك علامت ايميل ميبينيد. اپليكيشنهاي مختلف آيكنهاي مختلفي را براي خبررساني در اين جا قرار ميدهند كه به مرور با آنها آشنا ميشويد. شما ميتوانيد انگشت خود را روي اين نوار بالاي صفحه بگذاريد و آن را پايين بكشيد تا به شكل تمام صفحه برايتان باز شود.
در اين حالت ميتوانيد جلوي هر آيكن توضيحي درباره نرمافزاري كه آن آيكن را برايتان آن جا گذاشته و خبري كه ميخواسته به شما بدهد، ببينيد. براي بستن اين نوار كافي است دو بار انگشتتان را در پايينترين قسمت آن بگذاريد و به بالا برگردانيد. به همين سادگي.
نصب برنامه جديد
اگر اپليكيشني روي تبلت شما باشد كه هنوز نصب نشده، براي نصب كافي است انگشت خود را روي آن براي چند ثانيه نگاه داريد.
پس از انجام اين كار منوي جديدي باز ميشود كه توضيحات كامل برنامه روي آن وجود دارد و در انتها دكمهاي با عنوان Install ميبينيد.
كافي است اين دكمه را فشار دهيد تا برنامه نصب شود و آيكن مربوط به آن به صفحه اپليكيشنها اضافه شود.
برنامههاي جديد
Google Play Store جايي است كه ميتوانيد اپليكيشنهاي جديد را از آن جا دريافت كنيد. براي اين كار بايد يك حساب كاربري گوگل داشته باشيد. البته از جاهاي ديگر هم ميتوانيد اپليكيشن جديد دريافت كنيد.
قبل از شروع بايد بدانيد كه تعداد اپليكيشنهايي كه براي آندرويد نوشته شده، بيش از چند ميليون است. پس اصلا توقع نداشته باشيد كه يك باره بتوانيد با همه آنها آشنا شويد.
نكته مهمتر اين است كه روزانه دهها اپليكيشن ايراني و خارجي جديد براي آندرويد نوشته ميشود و عمدتا مجاني روي اينترنت قرار ميگيرند. در شمارههاي بعدي بيشتر درباره سيستمعامل آندرويد حرف ميزنيم.
دوشنبه 2 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]