واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: پايان ابهام بازگشت به تحصيل دانشجويان ستارهدار
با گذشت 128 روز از فعاليت وزارت علوم در دولت جديد مساله بازگشت به تحصيل دانشجويان محروم از تحصيل و گير و دار آن با مجلس شوراي اسلامي همچنان يكي از مهمترين مسائل روز وزارت علوم است و نمايندگان مجلس و به ويژه كميسيون آموزش و تحقيقات، تاكيد بر اين دارند كه بايد تمامي مسائل در اين باره توضيح داده شود.
به گزارش ايسنا از نخستين روزهاي سرپرستي دكتر توفيقي در وزارت علوم ايجاد كميتهاي براي بررسي پروندههاي دانشجويان محروم از تحصيل و اساتيد بازنشسته در دستور كار قرار گرفت و بر همين اساس كار بررسي پروندههاي دانشجويان محروم از تحصيل كه متقاضي بازگشت به دانشگاه بودند، آغاز شد.
اين كار از همان ابتدا واكنش برخي نمايندگان و كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي را به همراه داشت و نمايندگان از سرپرست وزارت علوم خواستار توضيح اين موضوع شدند كه در نهايت بر اساس آمار ارائه شده از مجموع 400 پرونده واصله هيات مركزي گزينش، 126 دانشجو تحصيل خود را از سر گرفتند.
با معرفي فرجي دانا به عنوان وزير علوم و كسب راي اعتماد و تاكيد وي بر ادامه اين روند، اعتراضات مجلس از سرپرست سابق به وزير منتقل شد، تا جايي كه فرجي دانا چندين بار براي توضيح اين موضوع در كميسيون آموزش مجلس حاضر شد و در اين باره به پاسخگويي پرداخت، اما نمايندگان قانع نشدند.
وزارت علوم به عنوان يكي از مهمترين و حساس ترين نهادهاي كشور با گذشت بيش از 120 روز از كار خود بيشتر وقت خود را براي پاسخگويي به نمايندگان مجلس صرف كرده است، در حالي كه شايد به دليل همين مشغله نتوانسته باشد موضوعاتي به مراتب مهمتر را در جهت توسعه علمي كشور پيگيري كند.
اما در روزهاي اخير كه نمايندگان و اعضاي كميسيون آموزش بعضا عنوان كردهاند كه فرجي دانا بايد در صحن علني پاسخگوي نمايندگان باشد، وزير علوم تاكيد كرد كه قضاوت درباره بازگشت دانشجويان ستارهدار طبق قانون به هيات مركزي گزينش واگذار شده و وظايف هيات مركزي نيز در شوراي عالي انقلاب فرهنگي تعيين شده است.
وزير علوم همچنين تصريح كرد: در مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي عنوان شده كه نه قوه مقننه و نه قوه قضاييه وارد احكام هيات مركزي گزينش نشوند و حتي به صراحت اعلام شده كه كميسيون اصل 90 مجلس و ديوان عدالت اداري نيز وارد اين موضوع نشوند، به همين دليل در بحث ذكر شده بايد تابع قانون باشيم و به اختيارات هيات مركزي گزينش احترام بگذاريم.
اما رييس كميسيون آموزش مجلس اين اظهارات وزير علوم را بي پاسخ نگذاشت و درگيري وزارت علوم و مجلس در رسانهها نيز دنبال شد، به طوريكه محمدمهدي زاهدي از وجود مصوبه عدم نظارت نمايندگان در هيات مركزي گزينش وزارت علوم ابراز بي اطلاعي كرد و گفت: آنچه كه دنبال و تحقيق كرديم، ظاهرا چنين مصوبهاي وجود ندارد.
زاهدي تصريح كرد: از وزيرعلوم تشكر خواهيم كرد اگر چنين مص
نظر شما:
------------
دوشنبه 2 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]