واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 85 درصد دانشجويان دانشگاه علمي كاربردي قم مشغول كار هستند/ ارائه چهار رشته جديد در سال آينده
قم - خبرگزاري مهر: رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي استان قم گفت: دانشجويان دانشگاه به دليل داشتن مهارت براي خودشان شغل ايجاد ميكنند و در حال حاضر بيش از 85 درصد فارغ التحصيلان مشغول كار هستند.
امير حمزه مهرابي در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: دانشجويان دانشگاه جامع علمي كاربردي استان قم به دليل داشتن مهارت براي خودشان شغل ايجاد ميكنند و در حال حاضر بيش از 85 درصد فارغ التحصيلان مشغول كار هستند.
وي با بيان اين كه ما سه نسل دانشگاهي را پشت سر گذاشتهايم، عنوان كرد: تفاوت اين دانشگاه با دانشگاههاي ديگر كه دانش محور، پژوهش محور و مهارت محور بوده اين است كه دانشگاه علمي كاربردي كارآفرين محور بودن را پيش رو قرار داده است و در اين جهت فعاليت ميكند.
رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي قم عنوان كرد: بسياري از انسانهاي مهارتي زمينه شغل برايشان فراهم نيست و به دنبال فراهم شدن اين زمينه هستند و به خاطر همين دليل وام اشتغال زايي ميدهند در حالي كه هنوز مشكل اصلي حل نشده است.
وي بيان كرد: دانشگاه علمي كاربردي كارآفريني ياد ميدهد و به اشتباه به آن ميگويند ايجاد شغل و اين دانشگاه به دانشجويان انگيزه اشتغال و توانايي را ميدهد تا با مهارت كسب كرده اين كار را انجام دهد.
رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي قم افزود: دانشگاه علمي كاربردي مهارت افزايي كه وارث نسل سوم دانشگاهها است را با اصلاح باورها و انگيزهها انجام ميدهد و از مهارت افزايي هم غافل نيستيم.
11 هزار دانشجو مشغول تحصيل هستند
مهرابي تصريح كرد: رشتههاي اين دانشگاه با توجه به نياز استان برنامه ريزي و تصويب ميشود و به ازاي هر شغل ميتوانيم رشته تاسيس كنيم و در صورت نداشتن نياز به آن رشته پس از مدتي ديگر در دانشگاه ارائه نميشود.
وي يادآور شد: دانشگاه جامع علمي كاربردي استان قم در 19مركز اين دانشگاه 11 هزار دانشجو دارد و در كل 12 كادر اداري داريم و تعداد كل كارمندان آن 100 نفر ميشود.
رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي استان قم عنوان كرد: 97 درصد دانشجويان اين دانشگاه بومي گزيني ميشوند و اين عمل موجب ميشود كه دانشجويان در شهر خود تحصيل كرده و بحراني برايشان رخ ندهد.
وي ادامه داد: هزار و 200 استاد در دانشگاه علمي كاربردي به كار گرفتهايم كه بدون وابستگي سازماني به ما، فعاليت ميكنند و كارهاي پژوهشي صنعتي هم انجام ميدهند.
رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي استان قم تصريح كرد: هفته پژوهش 2 سال است كه از سوي اين دانشگاه برگزار ميشود و امسال با رويكرد خاصي با برپايي نمايشگاهي مهارتها و تخصصهاي دانشجويان را به نمايش گذاشتيم در حالي كه ساير دانشگاهها كتاب و مقالات خود را به نمايش ميگذارند.
مهرابي بيان كرد: امسال بيش از سه هزار و 300 دانشجو جذب كردهايم كه در مقايسه با دانشگاههاي ديگر سه تا چهار برابر بيشتر است و بر اساس سند چشم انداز 20 ساله بايد در پايان اين سند 70 درصد دانشجو جذب رشتههاي مهارتي و 30 درصد جذب دانشگاههاي دانش محور شوند.
13 درصد دانشجويان دانشگاه قم شاغل هستند
وي ادامه داد: 21 هزار دانشجو داريم و در حدود هفت هزار دانشجوي شاغل در دانشگاه هاي قم داريم و اين ميزان 13 درصد است و فاصله زيادي تا 70 درصد دارد و كشورهاي ديگر نيز از همين راه مسير خود را آغاز كرده اند و ما نيز اميد داريم به اين اندازه برسيم.
رئيس دانشگاه جامع علمي كاربردي استان قم با اشاره به اين كه پذيرش در اين دانشگاه در سه زمان صورت ميگيرد، عنوان كرد: در حال حاضر 18 مركز علمي كاربردي فعال و چهار مركز غير فعال داريم و ثبت نام از دانشجويان از چند روز گذشته آغاز شده و تا سوم دي ماه ادامه دارد.
ارائه 110 رشته در قم
مهرابي با بيان اين كه در كل كشور به طور كل هزار و 200 رشته ارائه ميشود، ابراز كرد: 9 تا 10 هزار دانشجوي شناور در استان قم داريم و 110 رشته در قم اجرا شده و يا در حال اجرا است.
وي افزود: از سال تحصيلي آينده چهار رشته جديد در قم همچون مديريت اماكن مذهبي با توجه به نياز اين استان به دانشجويان ارائه ميشود.
كد خبر: 2200995
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۲ - ۱۲:۳۹
دوشنبه 2 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]