واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: تجهیزات سیار شبکه یا در اصطلاحBYOD، چون هم از قابلیت ارتباط بی سیم با شبکه و اینترنت و هم نقل و انتقال نامحدود برخوردارند و از طرف دیگر تا حد زیادی استفاده شخصی دارند، بسیار آسیب پذیر و از نظر امنیتی شکننده هستند. اگرچه کار با این تجهیزات برای کاربران آن ها بسیار ساده است، اما مدیریت، تأمین امنیت، مانیتورینگ و پشتیبانی آن ها برای مدیران آی تی سازمان دست کمی از یک کابوس وحشتناک ندارد.
تجهیزات سیار شبکه یا در اصطلاحBYOD، چون هم از قابلیت ارتباط بی سیم با شبکه و اینترنت و هم نقل و انتقال نامحدود برخوردارند و از طرف دیگر تا حد زیادی استفاده شخصی دارند، بسیار آسیب پذیر و از نظر امنیتی شکننده هستند. اگرچه کار با این تجهیزات برای کاربران آن ها بسیار ساده است، اما مدیریت، تأمین امنیت، مانیتورینگ و پشتیبانی آن ها برای مدیران آی تی سازمان دست کمی از یک کابوس وحشتناک ندارد. به همین دلیل در بسیاری از سازمان ها و ادارات اجازه استفاده از تجهیزات همراه به کارکنان و حتی مدیران ارشد نیز داده نمی شود.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، تغییر و تحول در ساختار شبکه ها و افزایش نیاز مراکز سازمانی به استفاده از تجهیزات سیار، دیر یا زود سخت ترین مدیران شبکه را هم به زانو درخواهد آورد و چه خوب که مدیران آی تی سازمان ها بدانند مدیریت و پشتیبانی تجهیزات سیار شبکه تنها با استفاده از یک نرم افزار حرفه ای مانیتورینگ، مثل Panda Cloud Systems Management دیگر یک کابوس نیست... بلکه یک فرایند خودکار و بی نهایت ساده است که به افزایش بازدهی سازمان و کاهش هزینه های سازمانی منجر می شود.
مدیریت تجهیزات سیار در شبکه ...
قابلیت جدید نرم افزار Panda Cloud System Management به مدیران شبکه این امکان را می دهد تا به صورت یکپارچه، متمرکز و امن، تمام تجهیزات سیار سازمان مثل لپ تاپ ها، تلفن های همراه، تبلت ها و ... را مدیریت و پشتیبانی کنند.
این در حالیست که علاوه بر تمام سیستم های عامل ویندوز، این قابلت جدید می تواند سیستم های عامل Mac و نیز اندروید را هم پشتیبانی کند.
فرایندهای مربوط به مانیتورینگ
هر کدام از تجهیزات سازمانی سیار را می توانید هم به صورت مجزا و هم در قالب یک پروفایل یا گروه کاربری، به همراه سایر تجهیزات، مدیریت کنید و فرایندهای مانیتورینگ را بر روی آن ها انجام دهید.
این فرایندها می توانند شامل گزارش گیری از وضعیت عملیاتی و امنیتی تجهیزات سیار مثل مکان یابی آن ها در هر نقطه از جهان، فعال بودن ضدویروس و فایروال، آپدیت بودن سیستم های عامل،ارزیابی میزان مصرف انرژی و ... به صورت لحظه به لحظه (real-time) باشند.
مهمترین فرایندهایی مانیتورینگ و پشتیبانی تجهیزات سیار سازمانی عبارتند از:
- فهرست برداری از تمام تجهیزات سخت افزاری سیار در سازمان، به همراه تمام نرم افزارهای موجود در آن ها
- اطلاع از هر گونه تغییر نرم افزار یا تغییر سخت افزار در سیستم های سیار
- به روز رسانی تمام نرم افزارهای کاربردی و سیستم های عامل در مواقع لزوم یا به صورت خودکار
- توزیع و نصب نرم افزار در سراسر شبکه به صورت یکجا
- ایجاد، اعمال یا حذف سیاست های عملیاتی/امنیتی در مواقع لزوم
- امکان دسترسی از راه دور به سیستم های سیار
- مکان یابی دقیق سیستم های سیار
- امکان قفل کردن دسترسی، حذف کامل اطلاعات محرمانه و یا بازیابی اطلاعات
نرم افزار مانیتورینگ و پشتیبانی پاندا، یک ابزار ایده آل برای شما خواهد بود، اگر ...
- شما تسلط و کنترل کافی بر روی سیستم های سیار سازمان نداشته باشید
- وظیفه شما تنها به رفع اشکال،عیب یابی و پشتیبانی مستقیم بر روی تک تک تجهیزات سیار سازمان تبدیل شده باشد
- می خواهید تا به صورت لحظه به لحظه و مستمر در جریان وضعیت عملیاتی و سلامت سیستم های سیار سازمان باشید
- می خواهید به طور متمرکز و یکپارچه، نرم افزارهای مورد نیاز کارکنان، اصلاحیه های مهم و بحرانی، بروزرسانی ها، افزونه های نرم افزاری و... را به طور خود کار در سراسر شبکه توزیع کنید
- سازمان شما دارای یک شبکه پراکنده با ایستگاه های کاری متفرق با کارکنانی است که به طور دائم در حال رفت و آمد و مسافرت های کاری هستند
- ترجیح می دهید از امن ترین خدمات مبتنی بر اینترنت و فن آوری ابر استفاده کنید و نگرانی ای در خصوص انتقال اطلاعات حساس و داده های عملیاتی به خارج از محیط سازمانی نداشته باشید.
- می خواهید به محض بروز اشکال در هر کدام از سیستم های سیار شبکه و بدون اطلاع کاربر ان آن سیستم ها، از این مسئله مطلع شوید
- می خواهید به سرعت و یا بدون ایجاد مزاحمت در فعالیت های کارکنان، مشکلات سیستمی آن ها را در هر کجای جهان که باشند حل کنید.
مرجع : شرکت ایمن رایانه پندار
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]