تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):روزه رجب و شعبان توبه ‏اى از جانب خداى عزيز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868162240




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح مطلع مهر در خراسان جنوبي اجرا مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: طرح مطلع مهر در خراسان جنوبي اجرا مي شود
بيرجند - خبرگزاري مهر: سرپرست دفتر امور بانوان استانداري خراسان جنوبي از اجراي طرح مطلع مهر با هدف ارتقاء سطح آگاهي شاغلين دستگاه‌هاي اجرايي به منظور شكل گيري و استوارسازي نظام خانواده در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مژگان شريفي پيش از ظهر يكشنبه در كارگروه بانوان و خانواده استان با بيان اينكه طرح ملي مطلع مهر با نظارت معاونت امور زنان و خانواده رياست جمهوري با تربيت مربي در سال گذشته آغاز شده است، اظهارداشت: امسال با هدف ارتقاء سطح آگاهي شاغلين دستگاه هاي اجرايي به منظور شكل‌گيري و استوارسازي نظام خانواده با همكاري سازمان نظام روانشناسي ويژه شاغلين مجرد دستگاه‌هاي اجرايي در سراسر استان اجرا خواهد شد.

شريفي با اشاره به اينكه با توجه به ضرورت بهداشت و سلامت در خانواده دو طرح پيشگيري در استان پيش بيني شده است، افزود: طرح پيشگيري از بيماري‌هاي قلب و عروق و طرح غربالگري و پيشگيري از سرطان‌هاي شايع زنان از جمله اين طرح ها است.

وي به تهيه طرح توسعه ورزش همگاني در محلات با محوريت نشاط اجتماعي براي بانوان خانه دار اشاره كرد و افزود: مقرر شد اين طرح با حضور دستگاه هاي اجرايي در كميته تخصصي بررسي و سپس تصويب شود.

سرپرست دفتر امور بانوان استانداري خراسان جنوبي با اشاره به اينكه در راستاي كميته كاهش آسيب هاي اجتماعي ساماندهي مراكز خدمات مشاوره در استان بايد انجام شود، افزود: مهمترين محورهاي اين كميته گسترش و ساماندهي مراكز خدمات مشاوره اي، ارتقاي سطح آگاهي خانواده نسبت به آسيب هاي اجتماعي است.

وي اضافه كرد: در اين راستا اقدامات و راهكارهاي اجرايي مصوب شده و در آينده نزديك تفاهم نامه مشترك با مراكز مشاوره دانشگاه بيرجند امضا خواهد شد.

شريفي اجراي طرح عفاف و حجاب ويژه دانشجويان را از اقدامات كميته عفاف و حجاب عنوان كرد و بيان داشت: در اين كميته آموزش و اشتغال در دستور كار قرار دارد.

وي تقويت و توسعه تعاوني هاي زنان، آموزش كارآفريني و اشتغال، توسعه مشاغل خانگي و حمايت از صنعتگران را از جمله برنامه هاي دفتر امور بانوان در كميته اقتصادي برشمرد.

سرپرست دفتر امور بانوان استانداري خراسان جنوبي با تاكيد بر فرهنگ سازي ازدواج به هنگام، آسان و پايدار در جامعه، عنوان كرد: در اين راستا سال گذشته طرح ملي مطلع مهر به منظور ارتقاء سطح دانش شاغلين و بانوان خانه دار انجام شده است.

شريفي با تاكيد بر اينكه بانوان پايه و اساس خانواده هستند، تصريح كرد: جامعه امروز نيازمند ارتقاء دانش و دانايي بانوان بوده و بايد براي اين مهم برنامه ريزي انجام شود.

كد خبر: 2200625

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۱ - ۱۴:۳۰

يکشنبه 1 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن