تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من پيامبر نشده ام كه لعن و نفرين كنم، بلكه مبعوث شده ام تا مايه رحمت باشم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860304523




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هميشه دقايق آخر گل مي‌خوريم حامد لك: با مصدوميت، 90 دقيقه بازي كردم


واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: هميشه دقايق آخر گل مي‌خوريم حامد لك: با مصدوميت، 90 دقيقه بازي كردم
نعيمه دمراج
حامد لك مصدوم بود اما باز هم حاضر به تعويض نشد تا كنار بازيكنان تراكتور براي پيروزي مقابل سپاهان تلاش كند، اگرچه در دقيقه 92 گل دوم را دريافت كرد و تراكتور دست‌خالي از اين بازي خارج شد. با حامد لك درباره اين بازي و نتايج تراكتورسازي گفت‌وگويي انجام داديم.

فكر مي‌كردي در خانه خودتان، 2 گل بخوريد؟
ما توانمان را گذاشته بوديم كه بازي را ببريم و فقط به فكر سه امتياز بوديم ولي فوتبال است و در آن هيچ چيز قابل پيش‌بيني نيست. جمعه روز ما نبود البته اين را هم بگويم كه شرايط جوي خيلي در باخت ما دخيل بود.
چقدر خودت را در اين باخت مقصر مي‌داني؟
(با خنده) اين را بايد كارشناسان بگويند، ولي به جرأت مي‌توانم بگويم كه با توجه به سردي هوا و شرايط سخت زمين، خوب توانستم موقعيت‌ها را مهار كنم.
نظرت در مورد گل به خودي حبيب گرداني در پايان نيمه اول چيست؟ قبلا هم در بازي با ذوب‌آهن چنين اتفاقي افتاد...
حبيب اصلا مقصر نبود. او مي‌خواست توپ را قطع كند ولي متاسفانه پايش به توپ خورد و گل شد. او خيلي از جاها به نفع تيم كار كرده و نبايد او را مقصر قلمداد كرد.
تا دقيقه 70 دروازه شما 3 بار تهديد شد و بعد هم در دقيقه 86 كه شما هر بار توپ را مهار كرديد. چرا سپاهان اين همه موقعيت روي دروازه تو درست كرد. آيا مدافعان ضعيف عمل نمي‌كردند؟
ما گل خورده بوديم و درصدد جبران بوديم و بچه‌ها رو به جلو كار مي‌كردند به همين خاطر دفاع خالي‌تر مي‌شد. ما در ضد حملات گل خورديم كه اين نمي‌تواند تنها تقصير مدافعان باشد.
چندتا موقعيت تك‌به‌تك هم سپاهان داشت كه تو خوب واكنش نشان دادي.
بله، دو سه‌تا توپ سخت را گرفتم.
تيم شما در لحظات پاياني نيمه اول و دوم گل خورد. در اين مورد چه تحليلي داري؟
ما هميشه دقايق آخر گل مي‌خوريم. در واقع تمايل به برد در دقايق آخر دفاع ما را خالي مي‌كند ولي ان‌شاءا... با تدابير آقاي جلالي دفاع ما مستحكم‌تر مي‌شود و بازي‌هاي آينده را با پيروزي به پايان مي‌بريم.
درباره مصدوميت خودت بگو؟ با وجود‌آسيب‌ديدگي تا پايان بازي درون دروازه ايستادي.
از همان ابتداي بازي، كشاله ران من دچار آسيب‌ديدگي شد كه سفتي زمين عامل آسيب‌ديدگي‌ام بود. در كل خدا را شكر كه توانستم اين درد را تحمل كنم. دلم نمي‌خواست تعويض شوم چون اين بازي حساس بود. الان هم كه فيزيوتراپي را شروع كردم تا به اميد خدا براي بازي‌هاي بعد ‌آماده باشم.
چقدر به قهرماني ليگ اميد داريد؛ با توجه به اينكه شما اكنون با 33 امتياز در رده پنجم جدول قرار داريد...
ما شرايط بدي نداريم. فاصله ما با رده دوم جدول، 2 امتياز است. نزديك بودن امتيازها در صدر جدول باعث شده تا ما دور از صدر جدول ديده شويم. قطعا شرايط ما با يك برد بهتر مي‌شود و مي‌توانيم دوباره به صدر جدول برگرديم.

لك با مصدوميت بازي كرد

حامد لك دروازه‌بان تراكتورسازي تبريز در جريان بازي مقابل سپاهان از ناحيه كشاله ران پا دچار مصدوميت شد. لك با وجود اينكه مشخص بود احساس درد مي‌كند به حضور در ميدان ادامه داد و پزشكان اين تيم دو بار در جريان مسابقه بالاي سر اين بازيكن حاضر شدند. در نهايت حامد لك با وجود احساس درد بازي را به پايان برد. در همين رابطه رسول صادق معاونت پزشكي باشگاه تراكتورسازي مي‌گويد: «بعيد است مشكل خاصي وجود داشته باشد و با توجه به اينكه او توانست بازي را به پايان برساند مساله خاصي نيست. البته پاي اين بازيكن را مورد معاينه قرار مي‌دهيم تا به طور كامل از وضعيت او آگاهي پيدا كنيم. الان نمي‌توانيم نظر قطعي خود را در اين مورد اعلام كنيم.»

يکشنبه 1 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[مشاهده در: www.iran-varzeshi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن