تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مشورت با عاقلِ خيرخواه، خجستگى، بركت، رشد و توفيقى از سوى خداست. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798639021




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارزيابي تصميمات و عملكرد شورايعالي انقلاب فرهنگي از طريق نظرسنجي


واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: ارزيابي تصميمات و عملكرد شورايعالي انقلاب فرهنگي از طريق نظرسنجي


رئيس‌جمهور تاكيد كرد: چگونگي فعاليت‌ها، عملكرد و تصميمات شورايعالي انقلاب فرهنگي مي‌تواند از طريق نظرسنجي مورد ارزيابي قرار گيرد تا ما بتوانيم در آينده نقص‌ها و ايرادها را برطرف كرده و با شيوه‌اي بهتر و كامل‌تر حركت كنيم.
به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني رياست‌جمهوري،‌ حجت‌الاسلام حسن روحاني رئيس جمهور با اشاره به ضرورت اولويت‌بندي در پرداختن به مسائل و موضوعات گوناگون در شورايعالي انقلاب فرهنگي، تصريح كرد: همانطور كه مقام معظم رهبري فرمودند شورايعالي انقلاب فرهنگي مركز سياستگذاري فرهنگي كشور است و ما نبايد با پرداختن به برخي موضوعات كه داراي اهميت كمتري است، از وظيفه اصلي‌مان فاصله بگيريم.
وي افزود: سياست‌ها و مصوبات شورايعالي انقلاب فرهنگي مي‌بايست داراي استحكام كافي باشد و ضمناً قابليت اجرايي داشته باشد. همچنين بايد توجه داشت كه منابع بودجه‌اي و مالي كشور محدود است و بايد براي هزينه كرد آن اولويت‌بندي را مدنظر داشته باشيم.
روحاني با اشاره به برنامه‌ريزي‌ها و تهاجم فرهنگي دشمن عليه ملت ايران، اظهار داشت: ما بايد به فكر نسل جوان باشيم و به گونه‌اي برنامه‌ريزي كنيم تا آنها بتوانند در برابر اين هجمه ايستادگي و مقاومت كنند.
وي افزود: نظارت بر روند اجراي مصوبات شورايعالي انقلاب فرهنگي بايد با استفاده از شاخص‌هاي مناسب انجام شده و ميزان اثر‌گذاري اين سياست‌ها مورد ارزيابي قرار گيرد. ارزيابي كار شورايعالي انقلاب فرهنگي بايد با اخذ نظرات مردم انجام شده و تأثيرات سياست‌ها بايد در فرهنگ عمومي مشاهده شود. همچنين در امر سياست‌گذاري بايد به بديل‌هاي ممكن توجه شود تا اگر مصوبات شورا در روند اجرا دچار اشكال بود، مبتني بر بديل‌ها نسبت به آنها بازنگري صورت گرفته و تكامل پيدا كنند.
رئيس‌جمهور با تأكيد بر لزوم تلاش اعضاي شورايعالي انقلاب فرهنگي براي تحقق فرامين و توصيه‌هاي رهبر معظم انقلاب، گفت: در اين راستا هم سياست‌هاي گذشته بايد اصلاح يا تكميل و اجرايي شود و هم براي مواردي كه تا كنون در خصوص آنها سياستي اتخاذ نشده،‌ به دنبال تدوين سياست هاي لازم باشيم به گونه‌اي كه تا سال آينده بتوانيم گزارشي از عملكرد موفق در زمينه تحقق منويات رهبري ارائه دهيم.
رئيس‌جمهور همچنين در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به فرارسيدن بيست و هفتم آذرماه، روز وحدت حوزه و دانشگاه و گراميداشت ياد و خاطره شهيد دكتر مفتح گفت: شهيد مفتح از شخصيت‌هاي برجسته حوزه و دانشگاه بود كه تلاش‌هاي فراواني در جريان مبارزات انقلاب اسلامي و همچنين در زمينه ايجاد تحول در حوزه و دانشگاه به انجام رساند.
روحاني با بيان اينكه اقدامات شهيد مفتح در حركت‌هاي انقلاب اسلامي بويژه در عيد فطر سال ۵۷ بسيار تأثيرگذار بود، افزود: شهيد مفتح در كنار شهيد مطهري و شهيد بهشتي از بنيانگذاران روحانيت مبارز در سال ۵۶ بود كه موضوع وحدت حوزه و دانشگاه را به منظور نزديكي اين دو نهاد بزرگ علمي و فرهنگي پايه ريزي و مطرح كرد كه مي‌تواند در تعالي علم و فرهنگ و اخلاق تأثيرگذار باشد.
رئيس جمهور با اشاره به اينكه نهضت اسلامي در ايران، عاملي براي نزديكي حوزه و دانشگاه بود، گفت: اتحاد و يكپارچگي حوزه و دانشگاه از سال ۱۳۴۲ بيش از گذشته به چشم مي‌خورد و در دوران دفاع مقدس نيز با اختلاط خون طلبه و دانشجو به نقطه عطف خود رسيد. شورايعالي انقلاب فرهنگي بايد در جهت اتحاد اين دو نهاد گام‌هاي اساسي بردارد.

توصيه‌هاي رئيس جمهور به استاندار جديد قم
روحاني همچنين در جلسه هيات دولت و پس از انتخاب استاندار جديد قم، با اشاره به جايگاه اين استان گفت: وجود آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س)، حضور مراجع تقليد و برخورداري از مردمي انقلابي و متدين، چنين جايگاه ويژه و مهمي را براي قم رقم زده است.
وي با اشاره به نقش تعيين كننده و جايگاه والاي قم در فرهنگ ديني، سياسي و اجتماعي كشور گفت: وجود آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) بعنوان ملجأ شيعيان و مسلمانان جهان، فعاليتِ پر افتخار بزرگترين حوزه علميه شيعه جهان، حضور مراجع عظام تقليد و برخورداري از مردمي انقلابي و متدين، چنين جايگاه ويژه و مهمي را براي قم رقم زده است.
رئيس جمهور در ادامه با اشاره به اينكه انقلاب اسلامي هم به رفعت جايگاه قم كمك كرده است، گفت: درپرتو انقلاب اسلامي، ماهيت اجتماعي وسياسي حوزه كه تقريبا از جامعه مخفي بود، آشكارتر شد و نام قم بيش از پيش متجلي شده و جايگاه سياسي مهمي در دنيا پيدا كرد.
روحاني با بيان اينكه نقش مردم قم و بويژه زنان اين شهر در شكل گيري انقلاب اسلامي فوق العاده و بسيار تاثيرگذار بوده كه كمتر مورد اعتنا قرار گرفته است، گفت: مردم قم و از جمله زنان شجاع اين شهر در سالهاي ۴۲، ۵۶ و ۵۷ بويژه در قيام پانزده خرداد ۴۲ در قم نقش بسيار مهمي در نهضت اسلامي داشتند و بدون اغراق پيشتاز اين مسير بوده اند.
رئيس جمهور افزود: امروز نيز حوزه علميه قم، بزرگترين مركز نشر آثار اسلام و تشيع و مهمترين مرجعِ دانش فقه و اصول، تفسير، كلام و فلسفه و ساير علوم اسلامي است؛ بگونه اي كه هيچ مركزي را در دنيا به اين جامعيت نداريم
حسن روحاني با تاكيد بر اين نكات، استاندار جديد قم را به توجه كامل به همه اين ويژگيها و برقراري ارتباط مناسب با مراجع بزرگوار، علما و فضلا توصيه نمود و افزود: مراجع عظام تقليد تنها مرجع امور فقهي مردم نيستند بلكه مورد رجوع مردم در همه امور هستند و خواست مردم متوجه آنان است، بنابراين بايستي بگونه اي تدبير شود كه امكان آگاهي از ديدگاه ارزشمند آنان، مسايل و رهنمودهايي كه اعلام مي كنند فراهم شود.
وي با تاكيد به رعايت اعتدال و عقلانيت واقعي توصيه كرد كه امروز بايد جامعه به سمت آرامش واقعي سوق پيدا كند و مجالي براي حركت هاي افراطي نباشد.

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سياست روز]
[مشاهده در: www.siasatrooz.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن