تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از حرام دورى كند، خداوند به جاى آن عبادتى كه او را شاد كند نصيبش مى‏گردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803986967




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همايش باستان‌شناسي هگمتانه در همدان برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: همايش باستان‌شناسي هگمتانه در همدان برگزار شد
همدان- خبرنگار روزنامه جمهوري اسلامي: همايش يك روزه "باستان شناسي هگمتانه" با حضور اساتيد برجسته حوزه باستان شناسي و مسئولين استاني در محل تپه هگمتانه همدان برگزار شد.
در اين مراسم مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان، ضمن ابراز گلايه از سليقه‌اي اداره شدن تپه هگمتانه گفت: تزريق اعتبارات به صورت قطره چكاني سبب از بين رفتن بخش مهمي از اين تپه و ترانشه‌هاي موجود خواهد شد.
عليرضا ايزدي افزود: نبود تخصص در اداره اين مجموعه، لطمات جبران ناپذيري را وارد خواهد ساخت كه در اين ميان ضروري است با برداشته شدن نگاه وجبي از باستان شناسي، همكاري علمي ميان اين مجموعه و دانشگاه‌ها به حداكثر ممكن برسد.
وي اظهار داشت: هر اندازه نگاه و حمايت‌هاي علمي از ميراث فرهنگي فاصله بگيرد، به همان اندازه اين ميراث ارزشمند در خطر خواهد بود.
ايزدي با نگاهي اجمالي به مقوله باستان شناسي عنوان داشت: باستان شناسي تعريفي از هويت انساني و تاريخي است كه در حال حاضر يكي از دردهاي مزمن جامعه ماست.
وي تصريح كرد: بايد پذيرفت كه در حوزه باستان شناسي و شناساندن هويت اصيل ايراني به نسل جوان بسيار ضعيف عمل كرده‌ايم و نتوانسته‌ايم آنطور كه بايد در حوزه فرهنگ سازي اطلاعات تاريخي خود را به عموم منتقل نماييم.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان همدان با بيان اينكه بايد از دانشجويان مرتبط با اين رشته در كاوش‌هاي پژوهشي استفاده كرد، خاطرنشان ساخت: نبود مرجع حمايت كننده سبب شده تا دانشجويان نسل حاضر علم آموزي را تنها محدود به جزوات درسي خود بدانند.
وي با اشاره به عدم توجه مسئولين به تپه باستاني نوشيجان، بيان داشت: نوشيجان به عنوان سازه تاريخي برجاي مانده از اعصار است كه برخلاف فريادهاي ميراث فرهنگي به منظور حفاظت، در ساخت و سازهاي شهرك‌هاي صنعتي مورد هجمه قرار گرفته است.
ايزدي لازمه حمايت از ميراث فرهنگي را شناساندن علم باستان شناسي به عموم دانست.
در ادامه دبير علمي همايش باستان شناسي هگمتانه نيز هدف غايي از توجه به باستان شناسي را بازشناسي و درك برآمد رفتارها و سازوكارهاي تاريخي دانست و يادآور شد: باستان شناسي توجه به شيوه عملكرد گذشتگان در مقابل مشكلات و چگونگي كنش آنان به منظور حفظ بقاء مي‌باشد. محمدي فر افزود: دانش باستان شناسي صرف يك دانش سلوكي نيست، بلكه يكي از نيازهاي ضروري بشري است كه مناسب‌ترين رفتار به منظور رفع مشكلات گوناگون را نشان مي‌دهد.
دكتر محمدرحيم صراف نيز از ديگر اساتيد برجسته اين همايش كه 12 فصل كاوش را در تپه هگمتانه سپري كرده است، با بيان اينكه تپه هگمتانه مورد توجه تمامي ايران شناسان است، گفت: باستان شناسي بايد در دل توده‌ها نفوذ يابد تا ميراث فرهنگي توسط عامه مردم مورد حفاظت و حمايت قرار گيرد.
وي عنوان داشت: تپه هگمتانه با مساحت 25 هكتار نخستين بار مورد نقشه‌برداري و شبكه بندي قرار گرفت و پس از آن اشيايي چون مُهر با نقش خداي بابل، آثاري از عصر سلوكي، سكه‌هايي با نقش الهه مادر، سكه‌هاي دوره ساساني، سفال مربوط به ساساني با نقوش اسلامي، سكه‌هاي ضرب شده با نقوش مختلف و كتيبه‌هاي مربوط به اعصار گذشته از دل اين تپه باستاني كشف گرديد.
گفتني است؛ طي اين همايش "محمدرحيم صراف" به عنوان يكي از كاوشگران و اساتيد برجسته كه 12 فصل كاوشگري را در اين تپه به پايان رسانده مورد تقدير و تجليل قرار گرفت.

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[مشاهده در: www.jomhourieslami.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن