واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل آموزش و پرورش فارس:مشكلات مالي مهمترين چالش آموزش و پرورش فارس است
مديركل آموزش و پرورش استان فارس مهمترين چالش پيش روي اين سازمان را به تعويق افتادن مطالبات معلمان و كمبود نيروي انساني لازم دانست.
حميدرضا آذري امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شيراز با بيان اينكه رويكرد ما ارتباط دوسويه با رسانهها است، اظهار داشت: بايد بر اساس واقعيتها به جلو برويم و سعي كنيم واقعيتها را بگوئيم و همانگونه نيز منعكس شود.
وي افزود: مهم اين نيست كه كارها به دست چه كسي صورت ميگيرد اما مهم آن است كه مسائل و موارد آموزش و پرورش را دنبال كنيم.
مديركل آموزش و پرورش استان فارس مطالبات معلمان را از جمله مهمترين چالشهاي پيش روي اين سازمان دانست و اضافه كرد: نبود انگيزه در مديران ارشد و كارشناسان براي فعاليت در كارهاي ستادي مشكل بزرگ پيش روي آموزش و پرورش است چراكه اينگونه افراد مزايا و اضافهكاريهايشان در صورت فعاليت در بخشهاي مديريتي به يكسوم كاهش مييابد كه البته همان را نيز حدود پنج ماه است پرداخت نكردهايم.
مطالبات بازنشستگان پرداخت نشده است
آذري با بيان اينكه نيروهاي ماهري كه بتوانند در سطح استان فعاليت و امور را رهبري كنند، به ادارهكل نميآيند، گفت: تاكنون نتوانستهايم مطالبات معلمان به ويژه مرخصي بازنشستگان سالهاي 90 و 91 را به طور كامل بپردازيم.
وي بابيان اينكه حقالتدريس معلمان از بعد از عيد امسال تاكنون را نپرداختهايم، افزود: حق عائلهمندي، فوت و ازدواج سال 91 بازنشستگان را نيز هنوز پرداخت نكردهايم و سنوات ارفاقي جانبازان تاكنون داده نشده و سهم دولت از بيمه طلايي معلمان همچنان واريز نشده است.
مديركل آموزش و پرورش استان فارس يكي ديگر از چالشهاي مهم پيش روي اين سازمان را كمبود نيروي انساني لازم در مقطع ابتدايي عنوان كرد و ابراز داشت: پس از اجراي طرح 6 – 3 – 3، به خاطر اينكه يك پايه به دوره ابتدايي اضافه شد و معلم براي آن پيشبيني نشده بود، از اين رو با كمبود نيروي انساني مواجه شدهايم كه يك آسيب جدي است و براي سال آينده بايد فكري بكنيم.
آذري با اشاره به فضاهاي آموزشي استيجاري اين سازمان تصريح كرد: اين موضوع به صورت يك مشكل جدي درآمده به نحوي كه مالكان اين اماكن به طور مدام تقاضاي فروش و تعيين تكليف را دارند.
وي به مشكل «روستامركزي» نيز اشاره و بيان كرد: دانشآموزان از چند روستا به يك مدرسه ميروند كه در صورت تامين نشدن اياب و ذهاب ترك تحصيل ميكنند كه در سال گذشته به خاطر نبود بودجه در اين زمينه نيز آسيب جدي خوردهايم.
مديركل آموزش و پرورش استان فارس سرانه سه وعده غذاي دانشآموزان مدارس شبانهروزي را يكهزار و 200 تومان اعلام كرد و گفت: همين ميزان نيز تاكنون پرداخت نشده است.
وي در بخش ديگري از اين گفتوگو با اشاره به رتبه فارس در ميزان ورودي دانشآموزان به دانشگاهها و مراكز آموزش عالي اظهار داشت: بدون ترديد اين رتبه با توجه به ظرفيتهاي اين استان ميتواند بسيار بالاتر باشد اما مشكل اصلي چند قطبي كردن استانها در اين مورد است.
آذري اضافه كرد: فارس، بوشهر، كهگيلويه و بويراحمد و هرمزگان را در يك قطب قرار دادهاند و به علت اينكه استانهاي همجوار از لحاظ دانشگاه چندان قوي نيستند، و از طرفي دانشگاه شيراز حاضر به افزايش ظرفيت نيست، در حالي كه تقاضاي ورود به آن همچنان رو به فزوني است، از اين رو شيرازيها مجبور به مهاجرت و تحصيل در دانشگاههاي شهرهاي ديگر ميشوند.
مديركل آموزش و پرورش استان فارس با بيان اينكه دارندگان رتبههاي بالاي آزمون سراسري از استانهاي همجوار بيترديد دانشگاه شيراز را انتخاب ميكنند، گفت: چنانچه ما دانشگاه صنعتي را نداشتيم اوضاع به مراتب بدتر از اكنون بود چرا كه حداقل تعدادي از شيرازيها را در خود جاي ميدهد.
وي شايستگي فارس را در رتبهبندي ورود دانشآموزان به دانشگاهها به نسبت جمعيت، استعداد و ... بسيار بيشتر از وضعيت كنوني دانست و علت اصلي اين وضعيت را قطببندي استانها در اين زمينه برشمرد.
انتهاي پيام/2448/غ40
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]