تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بهترين علم آن است كه مفيد باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802530214




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مديركل آموزش و پرورش فارس:مشكلات مالي مهمترين چالش‌ آموزش و پرورش فارس است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل آموزش و پرورش فارس:مشكلات مالي مهمترين چالش‌ آموزش و پرورش فارس است
مديركل آموزش و پرورش استان فارس مهمترين چالش‌ پيش روي اين سازمان را به تعويق افتادن مطالبات معلمان و كمبود نيروي انساني لازم دانست.


حميدرضا آذري امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شيراز با بيان اينكه رويكرد ما ارتباط دوسويه با رسانه‌ها است، اظهار داشت: بايد بر اساس واقعيت‌ها به جلو برويم و سعي كنيم واقعيت‌ها را بگوئيم و همان‌گونه نيز منعكس شود.

وي افزود: مهم اين نيست كه كارها به دست چه كسي صورت مي‌گيرد اما مهم آن است كه مسائل و موارد آموزش و پرورش را دنبال كنيم.

مديركل آموزش و پرورش استان فارس مطالبات معلمان را از جمله مهمترين چالش‌هاي پيش روي اين سازمان دانست و اضافه كرد: نبود انگيزه در مديران ارشد و كارشناسان براي فعاليت در كارهاي ستادي مشكل بزرگ پيش روي آموزش و پرورش است چراكه اين‌گونه افراد مزايا و اضافه‌كاري‌هاي‌شان در صورت فعاليت در بخش‌هاي مديريتي به يك‌سوم كاهش مي‌يابد كه البته همان را نيز حدود پنج ماه است پرداخت نكرده‌ايم.

مطالبات بازنشستگان پرداخت نشده است

آذري با بيان اينكه نيروهاي ماهري كه بتوانند در سطح استان فعاليت و امور را رهبري كنند، به اداره‌كل نمي‌آيند، گفت: تاكنون نتوانسته‌ايم مطالبات معلمان به ويژه مرخصي بازنشستگان سال‌هاي 90 و 91 را به طور كامل بپردازيم.

وي بابيان اينكه حق‌التدريس معلمان از بعد از عيد امسال تاكنون را نپرداخته‌ايم، افزود: حق عائله‌مندي، فوت و ازدواج سال 91 بازنشستگان را نيز هنوز پرداخت نكرده‌ايم و سنوات ارفاقي جانبازان تاكنون داده نشده و سهم دولت از بيمه طلايي معلمان همچنان واريز نشده است.

مديركل آموزش و پرورش استان فارس يكي ديگر از چالش‌هاي مهم پيش روي اين سازمان را كمبود نيروي انساني لازم در مقطع ابتدايي عنوان كرد و ابراز داشت: پس از اجراي طرح 6 – 3 – 3، به خاطر اينكه يك پايه به دوره ابتدايي اضافه شد و معلم براي آن پيش‌بيني نشده بود، از اين رو با كمبود نيروي انساني مواجه شده‌ايم كه يك آسيب جدي است و براي سال آينده بايد فكري بكنيم.

آذري با اشاره به فضاهاي آموزشي استيجاري اين سازمان تصريح كرد: اين موضوع به صورت يك مشكل جدي درآمده به نحوي كه مالكان اين اماكن به طور مدام تقاضاي فروش و تعيين تكليف را دارند.

وي به مشكل «روستامركزي» نيز اشاره و بيان كرد: دانش‌آموزان از چند روستا به يك مدرسه مي‌روند كه در صورت تامين نشدن اياب و ذهاب ترك تحصيل مي‌كنند كه در سال گذشته به خاطر نبود بودجه در اين زمينه نيز آسيب جدي خورده‌ايم.

مديركل آموزش و پرورش استان فارس سرانه سه وعده غذاي دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزي را يك‌هزار و 200 تومان اعلام كرد و گفت: همين ميزان نيز تاكنون پرداخت نشده است.

وي در بخش ديگري از اين گفت‌وگو با اشاره به رتبه فارس در ميزان ورودي دانش‌آموزان به دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي اظهار داشت: بدون ترديد اين رتبه با توجه به ظرفيت‌هاي اين استان مي‌تواند بسيار بالاتر باشد اما مشكل اصلي چند قطبي كردن استان‌ها در اين مورد است.

آذري اضافه كرد: فارس، بوشهر، كهگيلويه و بويراحمد و هرمزگان را در يك قطب قرار داده‌اند و به علت اينكه استان‌هاي همجوار از لحاظ دانشگاه چندان قوي نيستند، و از طرفي دانشگاه شيراز حاضر به افزايش ظرفيت نيست، در حالي كه تقاضاي ورود به آن همچنان رو به فزوني است، از اين رو شيرازي‌ها مجبور به مهاجرت و تحصيل در دانشگاه‌هاي شهرهاي ديگر مي‌شوند.

مديركل آموزش و پرورش استان فارس با بيان اينكه دارندگان رتبه‌هاي بالاي آزمون سراسري از استان‌هاي همجوار بي‌ترديد دانشگاه شيراز را انتخاب مي‌كنند، گفت: چنانچه ما دانشگاه صنعتي را نداشتيم اوضاع به مراتب بدتر از اكنون بود چرا كه حداقل تعدادي از شيرازي‌ها را در خود جاي مي‌دهد.

وي شايستگي فارس را در رتبه‌بندي ورود دانش‌آموزان به دانشگاه‌ها به نسبت جمعيت، استعداد و ... بسيار بيشتر از وضعيت كنوني دانست و علت اصلي اين وضعيت را قطب‌بندي استان‌ها در اين زمينه برشمرد.

انتهاي پيام/2448/غ40

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن