واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
استاد حوزه علمیه شهرکرد:
نهادینه شدن سبک زندگی اسلامی نیازمند کسب مهارتهای لازم است خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه شهرکرد گفت: مهارتهای خاص و ویژه در تعامل با خود، خدا و دیگران به مثابه زیرساختهای سبک زندگی اسلامی به شمار میآید و آموزههای دینی ما ناظر بر همه ابعاد زندگی انسان از ولادت تا مرگ است.
حجت الاسلام ابوالفضل احمدی، استاد حوزه علمیه شهرکرد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با اشاره به ضرورت سبک زندگی اسلامی در جامعه گفت: سبک معقول و پذیرفته شده برای نهادینه شدن در فرد و جامعه، نیازمند کسب مهارتهای لازم و به کارگرفتن آن ها در ابعاد مختلف زندگی است، همچنین سبک زندگی اسلامی ناظر بر سبک مقبول و پذیرفته شده از سوی عرف جوامع دینی نیز خواهد بود.
حجت الاسلام احمدی افزود: به نظر میرسد پیش از بیان ضرورت و چرائی تأکید و توصیه مقام معظم رهبری به سبک زندگی اسلامی، باید ابتدا از خود سبک و سبک زندگی اسلامی معنای روشن و واضحی به دست آورد تا ضرورت تأکید رهبر فرزانه انقلاب بر این مسأله مهم روشن و مبرا گردد.
استاد حوزه علمیه شهرکرد اضافه کرد: شاید بتوان شیوهها و روشهایی را که در یک فرآیند، در عرف جوامع دینی و غیر دینی در ابعاد مختلف زندگی فردی و جمعی معقول و غیر معقول به وجود آمده است که در نتیجه مقبولیت و عدم مقبولیت مییابد را سبک نامید که با عنایت به این تعریف سبک به دو قسم سبک پذیرفته شده و معقول و سبک ناپذیرفته و غیرمعقول تقسیم کرد.
وی ادامه داد: پس سبک زندگی اسلامی ناظر بر سبک مقبول و پذیرفته شده از سوی عرف جوامع دینی خواهد بود که سبک معقول و پذیرفته شده برای نهادینه شدن در فرد و جامعه، نیازمند کسب مهارتهای لازم و به کارگرفتن آن ها در ابعاد مختلف زندگی است.
این کارشناس مسائل دینی تصریح کرد: تأکید رهبر فرزانه انقلاب بر التزام به سبک زندگی اسلامی، بیش از هر چیز معطوف به زیر ساختهای سبک زندگی اسلامی یعنی کسب مهارتهای ویژه و خاص، در تعامل با افراد خانواده و اجتماع و نهادینه شدن آن ها در افراد است.
وی افزود: مهارتهای خاص و ویژه در تعامل با خود، خدا و دیگران به مثابه زیرساختهای سبک زندگی اسلامی به شمار میآید و آموزههای دینی ما ناظر بر همه ابعاد زندگی انسان از ولادت تا مرگ است، بنابراین سبک زندگی اسلامی مبتنی بر آموزههای الهی، انسانی، اخلاقی، فقهی میتواند در همه شئون زندگی انسان جاری و ساری بوده و الگو قرار گیرد.
حجتالاسلام احمدی ادامه داد: همه نهادهایی که متولی فرهنگ دینی و عمومی مردم هستند از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزهها، دانشگاهها، مساجد و غیره در نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی سهیم هستند.
وی ابراز کرد: الفبای آموزههای سترگ دین و فرهنگ دینی، القای حس اعتماد به نفس در فرد و جامعه است، و بر اساس دعوت ادیان، دعوت به خداباوری است و کسی تا خود را باور نکند، خدا را باور نخواهد کرد به مثابه حدیث «مَنْ عَرَفَ نفسَه فقد عَرَفَ ربَّه» خواهد بود.
مدرس حوزه علمیه شهرکرد در پایان خاطرنشان کرد: امرنشدنی در جهان نداریم، در این راستا یکی از مهمترین جهات ظهور مصلح جهانی، تجلی بخشیدن به سبک زندگی اسلامی و معرفی آن به جهانیان است./9457/ت302/ب
۱۳۹۲/۹/۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]