واضح آرشیو وب فارسی:مهر: پيشرفت هاي ايران اسلامي عامل اصلي پيروي از ولايت و خود باوري مردم است
بيرجند - خبرگزاري مهر: مرجع عاليقدر جهان تشيع با بيان اينكه انقلاب جمهوري اسلامي ايران دستاورد عاشورا و كربلا بود و امتداد خون شهيدان اين انقلاب امتداد خون شهدا كربلا است گفت: پيروي از ولايت، خودباوري و خودشناسي عامل اصلي پيشرفت در تمام عرصه هاي علمي و سياسي است.
به گزارش خبرنگار مهر حضرت آيت الله حسين نوري همداني در جمع مردم شهرستان بيرجند اظهار داشت: منطقه خراسان جنوبي خواستگاه عالمان بزرگ و دانشمندان محقق بوده ودر اين منطقه اساتيد شعر و ادب نيز حضور داشتند و دارند ودر مبارزه با استكبار ستيزي در خط ولايت بوده اند و از زمان انقلاب تاكنون حضوري مثال زدني در تمام صحنه هاي انقلاب كشور داشته و دوران دفاع مقدس شهداي زيادي تقديم انقلاب كردند.
آيت الله نوري همداني به نعمت ولايت اشاره و عنوان كرد: خداوند متعال نعمت هاي فراوني به انسان ارزاني داشته است كه قابل شمارش نيستند وآنچه در زمين و زمان وجود دارد نعمت هاي خداوند براي خدمت به بند گان خداوند است و از همه مهمتر اين نعمت ها نعمت ولايت اهل بيت (ع) است.
ايشان با اشاره به روايتي از امام صادق (ع) اظهار داشت: شخصي از امام (ع) سوال كرد كه كدام نعمت خداوند بالاتر است ايشان فرمودند نعمت ولايت ما اهل بيت و بدون داشتن نعمت ولايت هيج عملي قبول نمي شود و همه مي بايست قدر دان نعمت ولايت باشيم وخداوند را بر اين نعمت بزرگ شكر گذار باشيم.
اين مرجع جهان تشيع بيان داشت: پيغمبر از اول مسئله نبوت و ولايت را پي ريزي مي كردند كه مردم در زندگي در راستاي امامت و ولايت قدم بردارند و بعد از پيغمبر (ص) عده اي زيادي از خلف هاي به راه انحراف رفتند و از نعمت ولايت محروم ماند.
آيت الله نوري همداني در ادامه با اشاره به نعمت ولايت در كشور جمهوري اسلامي ادامه داد: تا قبل از انقلاب اسلامي مردم زير نظر استكبار بودند و با آمدن انقلاب به دست مرجع جهان اسلام حضرت امام خميني (ره) استكبار در هم شكست و نظام سلطه در هم ريخته شد و يك نظامي و حكومتي اسلامي و ولايي به وجود آمد كه داراي احياء خود باوري و ضد استكبار بود.
اين مرجع جهان تشيع گفت: پيشرفت علمي در تمام زمينه هاي هسته اي، سلول هاي بنيادي و موشكي و نظامي نشان از خودباوري اين مردم است.
وي بيان داشت: تا قبل از انقلاب همه فكر مي كردند كه پيشرفت و مسائل علمي فرهنگي و سياسي فقط در اروپا وآمريكا است اما انقلاب ما نقاب از چهره غرب را كنار زد و نشان داد خودباوري و خودشناسي عامل اصلي پيشرفت در تمام عرصه هاي علمي و سياسي است و اين يكي از ثمرات اين انقلاب به رهبري امام خميني(ره) و پشتيباني شما مردم است.
اين استاد حوزه علميه قم با اشاره به هفته وحدت بيان كرد: شهيد دكتر مفتح عالمي مجاهد بود كه با تدبير شجاعانه خود اقدام به وحدت حوزه و دانشگاه نمود و با اين وحدت قدرت علمي كشور افزوده شد.
وي به وحدت درميان همه اقشار جامعه تاكيد كرد و افزود: اكنون وحدت در ميان تمام اقشار جامعه و مردم و مسئولين نياز است كه همه بايد در تحقق وحدت قدم بردارند كه وحدت داراي ثمرات زيادي است.
آيت الله نوري همداني عنوان كرد: يكي از ثمرات وحدت امنيت در كشوراست كه اكنون جمهوري اسلامي با وحدت توانسته است ميان نيروي هاي نظامي و انتظامي و بسيج با صلابت وقدرت اقتدار داشته باشد و جوانان بتوانند در مسائل هسته اي و علمي وقدرت جهاني باعظمت در دنيا حاضر شوند.
وي تصريح كرد: يكي ديگر از بركات اين انقلاب حضور زنان در جامعه است كه زنان در قبل از انقلاب غرب زده و يا در خانه بودند اما با انقلاب توانستند حضوري پرنگ در جامعه داشته باشند.
اين مرجع بزرگ جهان تشيع با بيان اينكه دشمن در كمين كشور و انقلاب است، ادامه داد: مردم با حضور خود در تمام صحنه هاي نظام پشتيبان ولايت بوده و قدرت استكبار را به زمين مي زنند وبا قدرت و صلابت اين نظام را حفظ خواهند كرد.
آيت الله نوري همداني اظهاركرد: انتظار ظهور داري ثواب زيادي است و نظام جمهوري اسلامي ايران در انتظار ظهور است.
كد خبر: 2199587
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۳۰ - ۰۹:۲۴
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]