تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خواب روزه دار عبادت ، سكوت او تسبيح ، دعايش پذيرفته و عملش دو چندان است. دعاى روزه دار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804247494




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بيكاري، پدر چالش‌هاي حوزه جوانان


واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: بيكاري، پدر چالش‌هاي حوزه جوانان


رئيس مركز مطالعات و پژوهشهاي راهبردي وزارت ورزش و جوانان گفت: با توجه به آخرين آمارهاي به دست آمده در حال حاضر ۱۰ ميليون جوان آسيب‌پذير در جامعه وجود دارد كه نيازمند كار اورژانسي و بسيج عمومي هستند.
محمدتقي حسن‌زاده درباره وضعيت جمعيت جوان كشور نيز توضيح داد: در سرشماري سال ۹۰ با وجود رشد جمعيت، ۴.۵ درصد جمعيت جوان كشور كاهش يافته است كه اين آمار هشداردهنده است، بنابراين بايد براي افزايش مواليد، ساماندهي و مديريت جمعيت برنامه‌ريزي كنيم و مقام معظم رهبري نيز در اين زمينه به موقع هشدار داده‌اند؛ اما اكنون در حال برنامه‌ريزي هستيم.
وي درباره ديده نشدن ماده ۴۱ برنامه پنجم توسعه درلايحه پيشنهادي بودجه ۹۳، گفت: اين ماده حذف نمي‌شود و داراي سه بند است.
وي با اشاره به نرخ بيكاري گفت: نرخ بيكاري كشور ۱۲.۲ درصد بوده، اما اين نرخ در بين جوانان ۲۵ درصد است.
رييس مركز مطالعات و پژوهش‌هاي راهبردي وزارت ورزش و جوانان با بيان اينكه پدر چالشهاي حوزه جوانان، بيكاري است، گفت: البته يكي ديگر از شاخص‌هايي كه بايد مورد توجه قرار بگيرد، اشتغال مفيد است. هر چند كه نرخ بيكاري در ايران نسبت به بسياري از كشورهاي ديگر بيشتر است و همين امر بايد موجب شود كه اميدوارانه عمل كنيم.
وي ادامه داد: معيشت، اشتغال و رفاه سه حوزه مهم است. از سوي ديگر ازدواج با وجود آنكه موضوع مهمي محسوب مي‌شود، ولي در حال حاضر اولويت پنج و شش جوانان است.
حسن زاده درباره نقش مراكزهمسريابي در افزايش آمار ازدواج گفت: ساختارهاي اجرايي، نيروي انساني مراكز مشاوره همسريابي، روزآمد نيست. البته جوانان بايد پيش از ازدواج، از مشاوره بهره‌مند شوند. اما در حال حاضر مراكز مشاوره كمترين كمك را مي‌توانند به جوانان انجام دهند. چون ساختار كارآمدي نيز ندارند. در اين شرايط لازم است باور آنان را براي ازدواج تقويت كنيم و نقش خانواده در اين مرحله اهميت زيادي دارد.
رئيس مركز مطالعات و پژوهشهاي راهبردي وزارت ورزش و جوانان گفت: از مهمترين مشكلات جوانان، نبود محيط مناسب براي شناخت همسر هم‌كف است و بايد زمينه دستيابي جوانان به اين شناخت فراهم شود و برخورداري از اطلاعات لازم و آموزش در اين حوزه از اهميت زيادي برخوردار است
محمدتقي حسن‌زاده ديروز در نشست تخصصي بررسي چالشهاي حوزه جوانان گفت: هم‌اكنون ما در عصر پيشرفت و دهه عدالت قرار داريم و عصر حاضر عصر تدبر و ايده‌پردازي است.
وي ادامه داد: محور اصلي پيشرفت جوامع ما علم است و پيشرفت هر جامعه‌اي وابسته به پژوهش‌هاي علمي آن جامعه مي‌باشد كه مي‌تواند مسير را به صورت شفاف براي خدمت‌گزاري آماده كند.
رئيس مركز مطالعات و پژوهشهاي راهبردي وزارت ورزش و جوانان تصريح كرد: با توجه به هجمه‌هاي اخير دشمنان براي مقابله با توانمندسازي و فعاليت علمي كشورها، بايد طبق فرمايشات مقام معظم رهبري، استفاده از علم را در دستور كار اصلي‌مان قرار دهيم.
حسن‌زاده اظهارداشت: موضوع جواني يكي از مولفه‌هاي اساسي از كارآمدي نظام جمهوري اسلامي است و اعتماد سازي در اين دوران بسيار سخت است و از طرف ديگر كار خطير و ارزشمندي است.
وي با بيان اينكه امروز روند ساماندهي امور جوانان روند قابل قبولي است ادامه داد: اگر برنامه‌ريزان در عرصه جوانان به اين باور برسند كه خدمت در اين عرصه توفيق است و ظرفيتهايي كه وجود دارد بسيار راهگشا است، مي‌توانند گامهاي اساسي را در حل مسائل و معضلات حوزه جوانان بردارند.
حسن‌زاده افزود: بحثهاي كلان و كلي‌گويي تاكنون راهگشا نبوده است و بايد با نگاه دقيق‌تري به اين موضوعات بنگريم.
رئيس مركز مطالعات و پژوهشهاي راهبردي وزارت ورزش و جوانان با بيان اينكه خانواده عنصر تاثيرگذار و كارآمدي در حوزه جوانان است، افزود: متاسفانه برخي از حوزه‌ها در خصوص اداره امور جوانان مورد غفلت قرار گرفته است و خانواده نيز از جمله مسائلي است كه مغفول مانده است و از زماني كه جوانان از خانواده جدا شدند شكافها گسترده‌تر شد.
وي ادامه داد: نكته راهبردي در حوزه جوانان، نگرش و تفكر مثبت‌انديشي است و اعتماد داشتن و باور داشتن جوانان يكي از مهمترين برنامه‌هايي است كه براي عملياتي كردن پژوهشها بايد آنها را به كار گيريم.
حسن‌زاده با اشاره به روند جمعيتي كشور در دوره‌هاي اخير گفت: در بحث جوانان در سالهاي ۷۵ تا ۸۰ رشد ۴۵.۶ درصدي وجود داشته است اما در سال ۹۰ شاهد رشد منفي جمعيت جوان كشور بوديم كه دو سال گذشته به عنوان يك خطر از آن ياد كرديم.
حسن‌زاده ادامه داد: يكي از موانع در حوزه جوانان آموزش و اطلاع‌رساني است و ما نتوانستيم در حوزه اطلاع‌رساني و آموزش درست عمل كنيم.
وي تصريح كرد: اگر سن جواني را در رده سني ۱۵ تا ۲۹ سال تعريف كنيم خط قرمز ما ميانگين سني ۲۵ تا ۲۹ سال است كه بايد كارهاي اساسي در حوزه اشتغال و ازدواج جوانان در اين رده سني صورت بگيرد.
حسن‌زاده با اشاره به نقش مراكز همسريابي در انتخاب همسر هم‌كف، گفت: نداشتن ديد مناسب در انتخاب همسر هم‌‌كف مشكلي است كه مراكز همسريابي نمي‌توانند به دليل ساختارهاي اشتباهي كه دارند اين مشكل را حل كنند در صورتي كه اگر ما شناخت و آگاهي درستي از جوانان داشته باشيم مي‌توانيم به آنها در اين حوزه كمك‌هاي موثري كنيم. وي اظهارداشت: شناخت و آگاهي درست از جوانان باعث مي‌شود تا آنها قرباني مسائل سياسي نشوند.
حسن‌زاده افزود: پس از ازدواج اشتغال مهمترين چالش فرا روي جوانان است و بحث آموزش، اوقات فراغت و سبك زندگي چالشهاي ديگري هستند كه جوانان با آنها مواجه هستند و بايد تمام دستگاهها از جمله آموزش و پرورش، وزارت علوم، وزارت مسكن و وزارت كار براي تحقق اهداف راهبردي و از بين بردن چالشهاي حوزه جوانان وارد عمل شوند.

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سياست روز]
[مشاهده در: www.siasatrooz.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن