تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوش‏گمانى، مايه آسايش قلب و سلامت دين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860852714




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عذرخواهي مربي مينيرو از هواداران بعد از باخت به راجا سوسا: تقريبا همه بد بازي كردند


واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: عذرخواهي مربي مينيرو از هواداران بعد از باخت به راجا سوسا: تقريبا همه بد بازي كردند
ده هزار هواداري كه از برزيل براي تماشاي ديدار تيم محبوب شان برابر راجا كازابلانكا به مراكش رفته بودند همگي سرخورده به وطن بازگشتند. شكست 3-يك اين تيم برابر حريف مراكشي باعث شد كه سوسا مربي اين تيم از طرفداران تيم معذرتخواهي كند.
او كه تيمش بايد خود را براي ديدار رده بندي سومي برابر گوانگژو آماده كند گفت: «تقريبا همه بچه‌ها بد بازي كردند. ما بايد مثل حرفه اي‌ها مسووليت شكست را بپذيريم و اعتراف كنيم كه بازي بدي داشتيم. هواداران ما افرادي هستند كه شايد مدت‌ها پس انداز كرده بودند تا بتوانند براي تماشاي بازي مان بيايند و همين باعث مي‌شود كه از خودمان خجالت بكشيم. انتظار داشتيم كه در پانزده بيست دقيقه ابتدايي حسابي به حريف بتازيم. به جايش موقعيت‌هاي گل مان را از دست داديم. وقتي به گل تساوي رسيديم بازي دست ما افتاد اما در دقايق پاياني اجازه داديم كه كازابلانكا در ضد حملات بتازد و گل دوم را خورديم. حريف سرعتي بود به خصوص در ضد حملات. ما نتوانستيم مقابل شان مقاومت كنيم.»
محسن متولي دقيقه 84 يك پنالتي را گل كرد و مابيده هم در وقت‌هاي اضافه گل زد تا راجا كازابلانكا دومين تيم‌ آفريقايي تاريخ بشود كه به فينال جام جهاني باشگاه‌ها رسيده. نماينده قبلي اين قاره مازمبه بود كه سال 2010 در فينال اين رقابت‌ها مغلوب اينتر شد.

رونالدينيو: مي‌خواهيم سربلند به برزيل برگرديم
بعد از يك نوار طولاني پيروزي و جام گيري، اين شكست شوك بزرگي براي مينيرو بوده و آنها را به زمين زده. هيچ كس فكرش را نمي‌كرد كه اين تيم به اين شكل از دور رقابت‌ها حذف شود.
رونالدينيو بعد از بازي گفت: «اصلا حرفي براي زدن نداشتيم. در اين بازي هر دو تيم فرصت‌هاي گلزني زيادي داشتند اما حريف شانس آورد چون فرصت‌هايش را گل كرد اما حتي در لحظات پر تنش بازي هم من گرماي تشويق هواداران فوتبال مراكش را احساس مي‌كردم. آنها با من رفتار مهربانانه‌اي داشتند و اينجور خاطره‌ها تا آخر عمرت با تو مي‌مانند.
سال خوبي داشتيم. ما در باشگاهي كه صد سال قدمت دارد تاريخساز شديم اما متاسفانه نتوانستيم سال را به خوبي به پايان ببريم اما اين تجربه‌اي مي‌شود كه دفعه بعدي چنين اشتباهي نكنيم.»

اميدهاي رونالدينيو براي همراهي برزيل در جام جهاني بعد از حذف شدن مينيرو از جام جهاني باشگاه‌ها بر باد رفته است. درست است كه گل تساوي تيمش را به ثمر رساند اما اين بازيكن 33 ساله سرعت بالايي نداشت و يكي از چشمه‌هاي ضعف بازي‌اش زماني بود كه دريبل‌هايش جواب نمي‌داد. او با برزيل در سال 2002 به جام جهاني دست يافته و سال 2006 جزو همان تيمي بود كه در يك چهارم نهايي حذف شد. سال 2010 هم دونگا او را از تركيب كنارگذاشت. عملكردش در اين بازي جام باشگاه‌هاي جهان درست مثل ديداردوستانه برزيل با انگليس كه فوريه گذشته انجام شد منفعلانه بود. در آن بازي او يك پنالتي از دست داد و اسكولاري در چند بازي ديگر هم به او فرصت داد. اين بازيكن اميدوار بود كه اگر با اتلتيكو به فينال جام جهاني باشگاه‌ها برسد و بايرن مونيخ را شكست بدهد مي‌تواند جايش را در تركيب برزيل براي جام جهاني تضمين كند.

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[مشاهده در: www.iran-varzeshi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن