تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842259543




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بدترین رسوایی های سیاسی رهبران جهان


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



بدترین رسوایی های سیاسی رهبران جهان





به گزارش سرویس کشکول جام نیوز، رهبر جوان کره شمالی با اینکار پا جا پای بعضی از بدنام ترین رهبران جهان گذاشته است. در زیر به پنج مورد از بدترین رسوایی سیاسی رهبران جهان برای تصفیه چهره‌های کلیدی در یک قرن گذشته اشاره شده است.

هیتلر، آلمان، سال ۱۹۳۴

هیتلر با ترکیب آراء صندوق‌های رای و قلدری در سال ۱۹۳۳ به قدرت رسید.

اس آ نیروی شبه نظامی حزب ملی کارگران سوسیالیست آلمان یا همان حزب نازی بود. این گروه در افزایش قدرت آدولف هیتلر بین سالهای ۱۹۲۰ تا ۱۹۳۰ نقش مهمی داشت. اس آ با رهبر کاریزماتیک خود ارنست روم بین سالهای ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ میلادی بسیاری از افرادی را که گمان می رفت پتانسیل رهبری داشته باشند مرعوب کرد یا از میان برداشت.

تا سال ۱۹۳۴ گروه اس آ به یکی از گروه‌های خیلی قدرتمند بدل شده بود. در فاصله سی ژوئن تا دوم ژوئیه سال ۱۹۳۴ ارنست روم و چندین تن دیگر از رهبران گروه شبه نظامی اس آ با شلیک گلوله به قتل رسیدند. از این عملیات با عنوان "شب دشنه‌های بلند" یاد می شود. با آنکه اس آ به حیات خود ادامه داد ولی آن تصفیه سیاسی برای همیشه به قدرت و نفوذش آسیب زد.

استالین، اتحاد جماهیر شوروی، ۱۹۳۴-۱۹۳۹

ژوزف استالین رهبر حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی، قتل مرد دست راستش سرگی میرونویچ کیروف عضو دفتر سیاسی و رهبر سازمان حزب کمونیست را بهانه‌ای برای تصفیه بی رحمانه دیگر رهبران حزب کمونیست کرد. بسیاری از تاریخ نگاران معتقدند استالین دستور قتل او را داده بود اما بعد دیگران را به دست داشتن در این قتل متهم کرد و به این بهانه سایر رقبای خود را هم از میان برداشت.

چند تن از رهبران حزب کمونیست یا از حزب اخراج شدند یا به قتل رسیدند. بسیاری از آنها در دادگاه‌های نمایشی متهم شدند که با لئون تروتسکی انقلابی بلشویک و متفکر مارکسیست در یک صف قرار دارند. لئون تروتسکی از اعضای اصلی حزب کمونیست بود . لنین بنیانگذار اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی، لئون تروتسکی و ژوزف استالین را از ظرفیت های اصلی رهبری حزب کمونیست می دانست. استالین متوجه علاقه لنین به تروتسکی شده بود و سعی کرد او را از بین ببرد. در سال ۱۹۲۹ لئون تروتسکی از روسیه گریخت. اقوام، دوستان و یا هر کسی که به نوعی با او نزدیک بودند به اتهام خیانت به وطن به قتل رسیدند.

تروتسکی در سال ۱۹۴۰ در مکزیک به قتل رسید و احتمال می رود که دستور قتل او را هم استالین صادر کرده باشد.

صدام حسین، عراق، ۱۹۷۹

وقتی که صدام حسین به قدرت رسید یک پاکسازی عمومی را آغاز کرد و بیش از شصت نفر از اعضای اصلی حزب حاکم بعث همان حزبی که او را به قدرت رسانده بود را تصفیه کرد.

تصاویر ویدئویی سیاه و سفید، صدام حسین را در حال سیگار کشیدن نشان می دهد در حالیکه رهبران حزب بعث یکی یکی خائن اعلام می شوند. بیشتر این افراد از حزب اخراج شدند تا جایی که فقط نیمی از اعضای حزب بعث باقی ماندند.خیلی از اعضا به جرم خیانت به وطن اعدام شدند.

دنگ شیائوپینگ، ۱۹۸۰

بعد از مرگ مائوتسه دونگ اولین رئیس جمهور جمهوری خلق چین، کشمکش سختی برای رسیدن به قدرت میان اعضای اصلی حزب کمونیست درگرفت. در سال ۱۹۷۸ مائو هوا گوئوفنگ صدر اعظم چین که از سوی مائو به جانشینی انتخاب شده بود توسط دنگ شیائو پینگ از قدرت خلع شد.

در سال ۱۹۸۰ گروهی از نزدیک ترین یاران مائو به نام گروه چهار در دادگاه محاکمه شدند. این یک نمایش سیاسی بود برای محکم کردن پایه های قدرت دنگ شیائو پینگ.

کمپین تبلیغاتی گسترده ای برای تقبیح گروه چهار به راه افتاده بود. گروه چهار یک شاخه سیاسی بود از چهار نفر از اعضای مهم حزب کمونیست. آنها از گروه‌های مهم دوران انقلاب فرهنگی چین بودند. گروه متشکل بود از همسر مائوتسه دونگ، و سه تن دیگر از نزدیک ترین یاران مائو. در نهایت همه اعضای گروه به اتهام خیانت به حبس ابد محکوم شدند.

تن شوی، برمه/میانمار، ۲۰۰۴

تا سال ۲۰۱۰ یک مرد قدرت سیاسی را در برمه (میانمار) را در انحصار خود داشت. تن شوی که خود را ژنرال ارشد ارتش خوانده بود برای بیش از دو دهه کنترل حکومت نظامیان برمه را در اختیار داشت.

ولی برای مدت کوتاهی کین نیوت یکی دیگر از ژنرال ها که رهبری جوان و کاریزماتیک بود تهدید کرد که تعادل قدرت را به هم خواهد زد. به عنوان نخست وزیر، رئیس سازمان امنیت ارتش و مسئول سانسور او برای خودش پایگاه قدرت مستحکمی بنا کرده بود.

تن شوی خیلی زود دست به کار شد او را به اتهام فساد و رشوه ستانی از مقامش عزل کرد. کین نیوت در سال ۲۰۰۵ چهل و چهار سال حکم زندان گرفت. ولی اوائل سال ۲۰۱۳ از حبس خانگی عفو شد.   عبرت نیوز




۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۰۸:۰۸




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن