تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه پرهيز از حرامها است همچنانكه شخص از خوردنى و نوشيدنى پرهيز مى‏كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867849205




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دایی:فیرات قصاص قبل از جنایت می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: دایی:فیرات قصاص قبل از جنایت می‌کند

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر بچه‌ها در بازی فردا خودشان باشند 3 امتیاز را از سایپا می‌گیریم.
فارس: علی دایی در کنفرانس خبری قبل از دیدار تیم‌های پرسپولیس و سایپا در خصوص این دیدار گفت: همه بازی‌های لیگ سخت است و سایپا هم تا اینجا نشان داده که تیم خوبی است و نتایج خوبی هم که گرفته و نشان‌دهنده این موضوع است. ما در دور رفت در کرج به این تیم باختیم و فردا می‌خواهیم ‌آن بازی را جبران کنیم. تمرینات خوبی هم انجام دادیم و بازیکنان به هماهنگی کافی رسیده‌اند و فکر می‌کنم اگر بچه‌ها در بازی فردا خودشان باشند 3 امتیاز این بازی را می‌گیریم البته باز هم اشاره می‌کنم که سایپا تیم بزرگ و خوبی است که از مربی خوبی هم بهره می‌برد اما هدف ما 3 امتیاز این بازی است تا جایگاه خودمان را در جدول رده‌بندی حفظ کنیم.

 سرمربی پرسپولیس درباره اینکه پرسپولیس برای بازی فردا مصدوم یا محرومی دارد،اظهار داشت: مصدوم داریم، امید عالیشاه بازیکن مصدوم ماست اما خوشبختانه بازیکن محروم برای بازی فردا نداریم.

دایی در ادامه این نشست خبری در پاسخ به سؤال خبرنگاری که درباره تغییر مدیریت این باشگاه از وی پرسیده بود، گفت: من سرمربی تیم هستم و به مسائل مدیریتی کاری ندارم، این صحبت‌ها شایعه است و هر زمان که به قوت نزدیک شد درباره‌اش صحبت می‌کنیم. اینکه گفته می‌شود بعضی‌ها نامه داده‌اند یا نداده‌اند به من ارتباطی پیدا نمی‌کند. شاید آقای پروین بخواهد به خیلی‌ها نامه بدهد، این موضوع چه ربطی به من دارد؟ من کاری به این حرفها ندارم.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه 3 بازیکن این تیم به تیم ملی زیر 22 سال دعوت شدند و دایی قصد همکاری با این تیم را دارد یا نه؟ افزود: بازی تیم زیر 22 سال با کره و اردوهای این تیم به من ارتباطی پیدا نمی‌کند. درباره چیزی هم که شما می‌گویید باید بگویم هر زمان نامه‌ای در این خصوص به من رسید درباره‌اش فکر می‌کنم و بعد نظر می‌دهم.

علی دایی درباره اینکه از این نمی‌ترسید بازیکنانتان که در بازی قبل 6 گل به مس کرمان زده‌اند دچار غرور شوند هم ادامه داد: مگر قرار است هر تیمی 6 گل بزند دچار غرور شود؟ مطمئنا همان شب ما و بازیکنان بازی با مس را فراموش کردیم و آن بازی برای ما تمام شد. الان هم تمرینات خوبی انجام می‌دهیم و بارها گفته‌ام که فوتبال قرار نیست همیشه روی خوشش را به ما نشان دهد. اگر یک ذره سعی و تلاش نکنیم ضرر می‌کنیم.

ما می‌خواهیم بازی خوبی انجام دهیم تا بازی ما با مس در ذهن هوادارانمان خراب نشود. نمی‌خواهیم فکر کنند که آن بازی فقط یک حادثه بوده است.

دایی در پایان این نشست خبری در خصوص صحبت‌های فیرات سرمربی سایپا مبنی بر اینکه داور در بازی فردا تحت فشار است، تصریح کرد: فیرات نظرش را گفته اما به نظرم نباید قصاص قبل از جنایت کرد چون این کار درست نیست. من که بعد از جنایات حرف می‌زنم گردنم را می‌زنند! حالا اینکه می‌گویند داور تحت فشار است شاید به این خاطر باشد که آقایان علم غیب دارند.




چهارشنبه, 27 آذر 1392 ساعت 14:53





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن