واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فرماندار راور اعلام كردراهاندازي دانشگاه علمي كاربردي راور/پذيرش دانشجو از بهمن ماه
فرماندار راور گفت: با پيگيريهاي به عمل آمده دانشگاه علمي كاربردي راور راهاندازي و ثبتنام خود را آغاز كرده و تا سوم دي ماه ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس از راور، محمدرضا شريفي عصر امروز در جمع مردم راور اظهار داشت: دانشگاه جامع علمي كاربردي راور به عنوان يكي از بهترين نهادهاي آموزش عالي مهارتي كشور ميتواند زمينهساز توسعه فناوريها و ايجاد اشتغال دانشبنيان براي جمع زيادي از مردم قهرمان و سرافراز شهرستان باشد.
وي با اشاره به ظرفيتهاي موجود در راور افزود: با پيگيريهاي به عمل آمده دانشگاه علمي كاربردي راور راهاندازي و ثبتنام خود را آغاز كرده و تا سوم دي ماه ادامه دارد و از بهمن ماه سال جاري در سه رشته كارداني مكانيك خودرو، كارداني برق صنعتي و كارداني كامپيوتر دانشجو ميپذيرد.
فرماندار راور خاطرنشان كرد: فراگيري مهارتها و صدور گواهينامههاي تخصصي براي كساني كه جذب دستگاههاي اجرايي ميشوند نيز از ديگر فعاليتها و برنامههايي است كه دانشگاه علمي كاربردي آن را دنبال ميكند.
وي با اشاره به جايگاه مراكز علمي و دانشگاهي و نقش اين مراكز در رشد و توسعه شهرستان تصريح كرد: به بركت نظام مقدس جمهوري اسلامي در مراكز علمي و دانشگاهي سراسر كشور اقدامات قابل توجهي صورت گرفته و دانشكده فرش با تعداد هشت دانشجو در مقطع كارداني كار خود را از سال گذشته در شهرستان راور آغاز كرد و در تكميل ظرفيت سال جاري، اين تعداد به 38 دانشجو در مقطع كارشناسي افزايش مييابد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به ساخت مجتمع بينراهي در مسير زائران حرم امام رضا (ع) كه از جنوب شرق كشور به مشهد مقدس عزيمت ميكنند، اشاره كرد و افزود: اين مجتمع خدماتي رفاهي در دو راهي ريحان و در محور ارتباطي كرمان به راور و به منظور خدمترساني به مسافران و زائران حرم رضوي (ع) در زميني به مساحت 14 هزار متر مربع و با زيربناي 9 هزار متر مربع و 5 هزار متر مربع فضاي سبز با سرمايهگذاري تقريبي 30 ميليارد ريال توسط آستان قدس رضوي ساخته ميشود.
فرماندار راور بيان داشت: عمليات زيرسازي اين مجتمع به پايان رسيده و پس از انجام مناقصه پيمانكار آن نيز مشخص شده است و در حال حاضر نياز به 6 هزار كاميون شن داريم كه از همه كاميونداران دعوت ميكنيم در اين امر خير سهيم شوند، زيرا سربلندي و بركتهاي ايران به دليل بركت امام رضا (ع) است.
شريفي افزود: پروژه بهسازي محور ورودي شهر راور به طول شش كيلومتر به صورت دوبانده شامل زيرسازي، آسفالت، جدولگذاري، تامين روشنايي، ايمنسازي و نصب علائم راهنمايي و رانندگي با هزينه 500 ميليون تومان به پايان رسيده و آماده بهرهبرداري است.
شريفي ضمن تقدير و تشكر از همه كساني كه در زمينه زيباسازي و پيشرفت شهرستان تلاش ميكنند، ابراز اميدواري كرد با افتتاح ورودي شهر راور زمينه برنامهريزي و توسعه شهري مناسب فراهم شود.
وي تصريح كرد: طرح سد ثامن كه يكي ديگر از طرحهاي مهر ماندگار استان است در فاصله حدود 135 كيلومتري شمال كرمان و در دو كيلومتري شرق روستاي قطروئيه بر روي رودخانه حتكن و در ابتداي تنگه قدرون واقع شده است و از نوع بتني غلطكي است.
فرماندار راور از پيشرفت فيزيكي 95 درصدي پروژه سد ثامن خبر داد و افزود: اين سد در حال حاضر آماده آبگيري است و در يك ماه آينده آبگيري ميشود.
شريفي همچنين از جانمايي و تسطيح محدوده روستا به منظور استقرار اهالي در موقعيت جديد روستاي قطروئيه خبر داد.
انتهاي پيام/2446/ت40
جمعه 29 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]