تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870623859




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آيت الله علوي گرگاني:مداحان خود را به سلاح تقوا و اخلاص مجهز كنند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آيت الله علوي گرگاني:مداحان خود را به سلاح تقوا و اخلاص مجهز كنند
يكي از مراجع تقليد قم گفت: مداحان و سخنرانان هميشه خود را به سلاح تقوا مجهز كنند چرا كه اگر اخلاص در سخنان و اشعار و مداحي‌ها سبب به دل نشستن بيشتر مي‌شود.


به گزارش خبرگزاري فارس از قم، در پنجمين همايش تجليل از پيرغلامان اهل بيت كه عصر امروز در مجتمع ياوران مهدي قم برگزار شد از آيت‌الله سيد محمدعلي علوي‌گرگاني به عنوان يكي از خادمان اهل بيت(ع) تجليل به عمل آمد.

اين مرجع تقليد در پيامي به اين همايش اظهار كرد: اينك كه پنجمين همايش تجليل از پيرغلامان به همت والاي مجمع حضرت محسن(ع) نخستين شهيد ولايت برگزار مي‌شود، بر خود لازم مي‌دانم از حسن انتخاب شما عزيزان در شعار اين همايش كه همان «اني احب الصلاه» است تشكر كنم چرا كه حقيقت شهادت امام حسين (ع) نماز همراه با ولايت بوده است.

وي بيان كرد: اهميت نماز آنجايي نمايان مي‌شود كه امام حسين(ع) در اوج جهاد و جنگ به ياد نماز افتاده و آماده انجام فريضه نماز شده و حاضر شدند كه چند تن از ياران خوب خود را براي اقامه نماز فدا كرده و به شهادت برسند.

آيت‌الله علوي‌گرگاني در اين پيام يادآور شد: اما آنچه كه بايد به شما عزيزان اعم از مداحان و سخنرانان به عنوان متوليان مجالس اهل بيت(ع) به خصوص حضرت سيد الشهدا(ع) توصيه كنم چند نكته است.

وي ادامه داد: اولا مجالس را از نظر معرفتي پربارتر كرده و بيشتر از اشعار حماسي و معرفتي استفاده كنيد، از سبك‌هاي سبك و سخيف جدا بپرهيزيد، مستمعين را طوري ترغيب كنيد كه هيچگاه راضي نباشند مجلس بدون جلسه وعظ و سخنراني و تبيين معارف اهل بيت(ع) تشكيل شود.

استاد حوزه علميه قم ادامه داد: اگر اين كار رايج شود بدانيد دشمن به هدف خود رسيده است اگر مجالس فقط مجاس عزاداري و سينه زني بدون تبيين معارف باشد، كم كم جوانان را از معرفت تهي كرده و به مرور همان مجالس عزاداري را هم از شما خواهند گرفت.

آيت‌الله علوي‌گرگاني يادآور شد: ثانيا در مدايح و و مراثي و سخنراني ها از كلماتي استفاده كنيد كه از آن سو استفاده نشود؛ ثالثا توصيه مي‌شود كه مداحان و سخنرانان هميشه خود را به سلاح تقوا و اخلاص مجهز كنند چرا كه اگر تقوا و اخلاص در سخنان و اشعا ر و مداحي‌ها باشد بهتر در دل مي‌نشينيد و موثر خواهد بود و ابلاغ رسالت به نحو بهتري انجام مي‌پذيرد.

وي بيان داشت: در پايان براي تجليل از پيرغلامان و نوغلامان و سخنرانان و مداحان همان كلامي را عرض مي كنم كه امام صادق(ع) فرمودند «اي اباهارون به گونه‌اي بخوان كه در مجالس خود مي‌خوانيد يعني با صوت حزين بخوانيد، چون هر كسي يك شعر براي امام حسين بخواند و گريه كند و بگرياند بهشت بر او واجب مي‌شود. ان‌شاءالله خداوند از همه عزيزاني كه اين مجالس باشكوه را ترتيب داده‌اند و به احسن وجه قبول كرده و ذخيره آخرت آنها قرار دهد.

انتهاي پيام/2258/ت30

جمعه 29 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن