واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: آيت الله هاشمي رفسنجاني دردانشگاه آزاد كرمان: در دولت نهم و دهم بخش خصوصي را از چاله درآوردند و به چاه انداختند
نياز جوانان به آموزش عالي درآن مقطع بسيارزياد و امكانات كشوربسياركم بود/بايد نتايج تحقيقات دانشجويان و استادان كه بعضاً به مرحله پايلوت رسيده است براي توليدات عمومي مورد حمايت قرار گيرد. آيت الله هاشمي رفسنجاني دردانشگاه آزاد كرمان: در دولت نهم و دهم بخش خصوصي را از چاله درآوردند و به چاه انداختند
آيت الله هاشمي رفسنجاني صبح امروز دردانشگاه آزاد اسلامي واحد كرمان، هدف از تأسيس اين دانشگاه را بسيارمقدس و ملي دانست و گفت: نياز جوانان به آموزش عالي درآن مقطع بسيارزياد و امكانات كشوربسياركم بود.
به گزارش ايلنا، رييس هيات موسس و هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي درديدار اعضاي هيات امناي استانهاي كرمان، سيستان و بلوچستان و هرمزگان، با ارائه تحليلي از اوضاع دانشگاه هاي كشور در آغاز انقلاب اسلامي گفت: در جلسه سران به اين نتيجه رسيديم كه امكانات دولتي هيچ سنخيتي با تقاضا ندارد. در همان زمان آقاي دكتر جاسبي طرح تأسيس دانشگاه آزاد اسلامي را آوردند و پذيرفتيم.
ايشان افزود: مشكل ما فضاي عمومي جامعه بود كه خصوصي سازي تحت تأثير ادبيات ماركسيس پسنديده نبود.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينكه «خيلي ازكارخانه هاي بزرگ را در زمان عدم حضور در جلسات شوراي انقلاب به خاطر نقاهت دوران ترور، از دست مالكان گرفتند»، گفت: حتي چند مدرسه غيردولتي قبل از انقلاب را هم دولتي كردند.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با اشاره به روند تدوين و تأييد قانون اساسي توسط علماي خبرگان و بزرگان جامعه و بويژه حضرت امام (ره)، برتوجه به صدر و ذيل اصل 44 تأكيد كرد و گفت: ذيل اصل 44 كه هنر عقلاي قانون اساسي بود، راه را باز گذاشته بود كه رهبري نظام پس از 30 سال دستور اصلاح آن را به مجمع تشخيص مصلحت نظام دادند.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با بيان روند اصلاح اصل 44 در مجمع تشخيص مصلحت و تأييد توسط مقام معظم رهبري كه از آن انتظارانقلاب اقتصادي داشتند، به اوضاع بسيار نامناسب اجراي آن در دولتهاي نهم ودهم اشاره كرد و گفت: بخش خصوصي را از چاله درآوردند و به چاه انداختند.
آيت الله هاشمي رفسنجاني در ادامه اين ديدار كه روساي واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي در سه استان كرمان، سيستان و بلوچستان و هرمزگان حضور داشتند، به ذكر خاطره اي پيشنهاد تأسيس دانشگاه آزاد اسلامي به امام راحل پرداخت و گفت: ايشان با هوشياري اين پيشنهاد را پذيرفتند و با كمكي كه كردند بركات زيادي را متوجه اين دانشگاه نمودند كه الان در سراسركشور گسترده است.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام به دستاوردهاي علمي و آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي اشاره كرد و گفت: يكي از امتيازات اين دانشگاه حضور داوطلبانه خيرين سراسر كشور كه يك نمونه آن خوابگاه دانشجويي واحد بهرمان بود كه ديشب براي افتتاح آن به آنجا رفتم.
آيت الله هاشمي رفسنجاني معرفي ايران اسلامي به عنوان يك كشور عالم در جهان را از اهداف ديگر تأسيس دانشگاه آزاد اسلامي خواند و گفت: بايد شرايط و امتيازات ايران را به صورت علمي در جهان معرفي كنيم چون براي الگو شدن «دو صد گفته چون نيم كردارنيست»
ايشان افزود: الان يكي از كارهاي مهم توجه به تحقيق و پژوهش آن هم به شكل عميق و دانشگاهي است كه زمينه آن در دانشگاه آزاد اسلامي فراهم شده است.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با اشاره به اهداف چشم انداز بيست ساله كه راه آن دانش محوري است، گفت: همين الان دانش پژوهان و مبتكران زيادي از ايران درخارج هستند كه اگرزمينه ها فراهم شود، حاضرند بيايند و نتايج پژوهشي خود را در اختيار ايران بگذارند.
ايشان نهضت پژوهشي را مهم و توسعه آموزش و پژوهش را از ضرورتهاي برنامه آينده دانشگاه آزاد اسلامي دانست و گفت: بايد نتايج تحقيقات دانشجويان و استادان كه بعضاً به مرحله پايلوت رسيده است براي توليدات عمومي مورد حمايت قرار گيرد.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام به تقاضاي فراوان خارجي ها درلبنان، نجف، كربلا، كردستان عراق، هرات و چند كشور آفريقايي براي تأسيس شعبه دانشگاه آزاد اسلامي اشاره كرد و گفت: الان دنيا خواهان دانشگاهي است كه در ايران مالك شخصي ندارد و با سرمايه مردم به دنبال دانش پروري مي باشد.
در آغاز اين ديدار دكتر منظري توكلي، دكتر ابراهيم زاده و دكتر مهدي باقري دبيران هيات هاي امناي استانهاي كرمان، سيستان و بلوچستان و هرمزگان ضمن ارائه گزارشي از برنامه ها و فعاليت هاي اين سه استان پيشنهادهاي براي ارتقا آموزش و تحقيقات ارائه كردند و دكتر اميري شعري درباره سوابق علمي و سياسي آيت الله هاشمي رفسنجاني قرائت كرد.
در ادامه اين ديدار آقاي دكتر حميد ميرزاده در سخناني دانشگاه آزاد اسلامي را بزرگترين دستاورد فرهنگي نظام دانست و گفت: بايد از همه زحمتكشان، بخصوص دكتر جاسبي تشكر كرد كه نگذاشتند جوانان ايراني در مقطع اوايل انقلاب از فراگيري علم و دانش مأيوس شوند.
رييس دانشگاه آزاد اسلامي افزود: موسس اصلي اين دانشگاه امام راحل است كه براي عملي شدن پيشنهاد آيت الله هاشمي رفسنجاني يك ميليون تومان از وجوه شرعي پرداخت كردند كه بسيار پربركت بود.
ايشان به برنامه هاي آينده اين دانشگاه در تمام واحدهاي سراسر كشور، مخصوصاً واحدهاي مراكز استانها اشاره كرد و گفت: بدنبال تهيه طرح جامع بانك اطلاعاتي هستيم تا ان شاء الله برنامه هاي اين دانشگاه با زمان بندي مشخص و اهداف عالي دنبال شود.
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]