واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مدارس خراسان رضوي كيفي سازي مي شوند
مشهد - خبرگزاري مهر: مديركل آموزش و پرورش خراسان رضوي از كيفي سازي مدارس اين استان در آينده اي نزديك خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، جوادحسيني، ظهر پنچشنبه در مراسم تجليل از معلمان پژوهنده در پژوهشسراي عباس زادگان مشهد، از كيفي سازي مدارس اين استان در آينده اي نزديك خبر داد و افزود: شاخصه يك مدرسه خوب در حال تدوين است و اين برنامه فرآيند آموزشي را پيش مي برد.
وي تصريح كرد:بايد به مدارس قدرت بدهيم تا با پژوهش هاي مساله مدار و كاربردي و نه عرضه مدار، كليد حركت مدرسه پيدا شود.
وي بيان داشت: من نيامدم تا با مديريتي عادي مجموعه تعليم و تربيت استان را پيش ببرم بلكه كيفي سازي در راس برنامه هاي من است.
حسيني با اشاره به اين كه در تدارك اتاقهاي فكري است كه تا مسائل و مشكلات از كف مدرسه به ستاد ارجاع و برايشان برنامه ريزي و تصميم سازي شود؛ اظهارداشت:مدارس كيفي ،خوب و بزرگ و بانشاط درهاي دادگاهها و زندانهارا خواهد بست.
وي از برخورد اخلاقي معاون اسبق پژوهش، برنامه ريزي و نيروي انساني در پذيرش معاون جديد،ابراز خرسندي و افزود:شعار تحقيق مبناي تصميم نتيجه دو روز بررسي انديشمندان جهان در اين حوزه است كه نشانگر دوري از سطحي نگري و شتاب زدگي مي باشد؛ چرا كه توسعه آرزوي همه جوامع بوده و ما با جامعه اي دانش بنياد و نهادينه شدن روح پژوهشگري مي توانيم به اين مهم دست يابيم.
دبير شوراي آموزش و پرورش تاكيد كرد: سه آفت مهم چالشهاي اساسي امروز تعليم و تربيت است. اول اين كه پژوهشها محقق گراست و بايد به سمت مساله محوري حركت كند.متاسفانه 85 درصد پژوهشهاي انجام شده در سالهاي اخير، تنها توليد محصول و تجاري بوده و به كاربست عملي منتهي نشده است.
وي راه برون رفت از اين مشكل را پرهيز از انجام پژوهشهاي خطي و سنتي دانست و ابراز داشت: پژوهشهاي مكانيكي نيز بايستي ارگانيكي شده و در پيوست جامعه قرار گيرد؛ چراكه پژوهشي كه نتواند با جامعه پيوند بخورد روزنه ما به توسعه پايدار نيست.
مديركل آموزش و پرورش بيان كرد: پرهيز از آموزش و پژوهش نخبه گرا نيزآفت سوم اين حوزه بوده و جانشين كردن پژوهش فراگير مي تواند بدنه دانش آموزان،معلمان ودانشجويان را پژوهش محور سازد.
وي با اشاره به آمارهاي جهاني كه ايران را در سال 2012 به رتبه اول منطقه با 37 هزارو 374 مقاله علمي رسانده است،افزود: رشد هوشي مردم ايران از ميانگين جهاني نيز بالاتر است و بنا به استناد برخي، دوم جهان است، اما آموزش كپسولي و حافظه محور، جريان پژوهندگي را نزول داده است.
وي تأكيد كرد: اكنون مي بايد با انجام پژوهشهاي درعمل، تحليل محتوا، گروه پژوهي و اقدام پژوهي،مدرسه، درس و مدير پژوهي به راه حل مسائل و مشكلات موجود، دست يابيم.
كد خبر: 2198979
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۸ - ۱۳:۴۹
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]