تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخاوت از اخلاق پيامبران و ستون ايمان است . هيچ مؤمنى نيست مگر آن كه بخشنده است و تنها ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860275930




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

1/ آيت‌الله مصباح يزدي در جمع دانشجويان:رقيب فرهنگ ديني و اسلامي، فرهنگ سكولار است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: 1/ آيت‌الله مصباح يزدي در جمع دانشجويان:رقيب فرهنگ ديني و اسلامي، فرهنگ سكولار است
عضو مجلس خبرگان رهبري رقيب فرهنگ ديني و اسلامي را فرهنگ سكولار دانست و گفت: اصل اين تهاجم از سوي فرهنگ الحادي صورت مي‌گيرد ولي در ظاهر مي‌گويند فرهنگ سكولار است كه مي‌خواهد دين را از سياست و فرهنگ و اجتماع جدا كند و به قول معروف دهكده‌اي جهاني در چارچوب الحاد ايجاد كند.


به گزارش خبرگزاري فارس از قم، آيت‌الله محمد تقي مصباح يزدي ظهر امروز در جمع گروهي از دانشجويان دانشگاه قم با اشاره به سالروز شهادت شهيد مفتح و ناميدن اين روز به نام وحدت حوزه و دانشگاه اظهار كرد: اين نامگذاري عامل مضاعفي براي زنده ماندن ياد و نام اين شهيد بزرگوار شده است.

وي افزود: وحدت حوزه و دانشگاه هر سال مورد بحث و گفت‌وگو قرار مي‌گيرد و حتي مقالات زيادي در اين زمينه به رشته تحرير درآمده است.

عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه پس از گذشت چند دهه از اين نامگذاري سئوالاتي براي دانشجويان و نسل جديد به وجود آمده كه پاسخ آنها را كمتر دريافت مي‌كنند، خاطرنشان كرد: برداشت‌هاي متفاوت از وحدت حوزه و دانشگاه در ميان انديشمندان و محققان وجود دارد و برخي هم گمان مي‌كردند اين امر زمينه را براي كنار رفتن يكي از اين دو نهاد فراهم مي‌كند به اين ترتيب كه حوزه و دانشگاه در يكديگر ادغام شوند به همين دليل موضع‌گيري‌هايي داشتند و وحدت را بي‌معنا مي‌دانستند.

وي ادامه داد: امام خميني(ره) چنين قصدي نداشت كه حوزه و دانشگاه با يكديگر ادغام شوند؛ روشن نبودن اين وحدت عاملي براي چنين اختلافاتي بوده است.

آيت‌الله مصباح يزدي با اشاره به مفهوم حقيقي وحدت ميان حوزه و دانشگاه و هر دو نهاد انساني ديگر عنوان داشت: اين وحدت بدين معناست كه هدف مشتركي در نظر گرفته شود و براي رسيدن به آن راهي مشترك را هم انتخاب كنند و اگر راه مشترك نباشد وحدت محقق نخواهد شد.

استاد برجسته حوزه علميه قم با بيان اينكه اكثريت قريب به اتفاق و موثر جامعه نظام اسلامي را مي‌خواهند گفت: حوزويان و دانشگاهيان دو قشر فرهنگي جامعه هستند كه سر و كارشان با علم و فرهنگ است.

وي اضافه كرد: اهداف به دو دسته سلبي و ايجابي تقسيم مي‌شوند؛ گاهي هدف، دفاع از كشور و نظام است تا دشمن نفوذ پيدا نكند و امري مشترك و سلبي محسوب مي‌شود و راهي هم كه انتخاب مي‌شود همين هدف را مد نظر دارد؛ وحدت حوزه و دانشگاه به دليل اينكه هر دو هويتي فرهنگي دارند به اين دليل است كه هر دو احساس مي‌كنند دشمني وجود دارد كه مي‌خواهد فرهنگ كشور را مورد حمله قرار دهد.

آيت‌الله مصباح يزدي با اشاره به تاكيدات رهبر معظم انقلاب در مورد تهاجم فرهنگي كه تقريبا هم به صورت تنها توسط ايشان صورت گرفته است، گفت: با اين حال گوش شنوا كمتر پيدا شده است؛ اخيراً ايشان در ديدار با اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي اين موضوع را مورد توجه قرار دادند.

رئيس موسسه آموزشي پژوهشي امام خميني(ره) رقيب فرهنگ ديني و اسلامي را فرهنگ سكولار دانست و تصريح كرد: اصل اين تهاجم از سوي فرهنگ الحادي صورت مي‌گيرد ولي در ظاهر مي‌گويند فرهنگ سكولار است كه مي‌خواهد دين را از سياست و فرهنگ و اجتماع جدا كند و به قول معروف دهكده‌اي جهاني در چارچوب الحاد ايجاد كند.

وي با بيان اينكه حوزه و دانشگاه مي‌توانند با تكيه بر اهداف ايجابي هم با يكديگر متحد شوند، گفت: در اين ميان بايد تعريف صحيحي از فرهنگ و وحدت فرهنگي داشته باشيم؛ اين مسئله در دوران ما هنوز با تعريف مشخصي ارائه نشده است هرچند در سراسر جهان با تعاريف گوناگون حتي تا 500 مورد در مورد فرهنگ مواجه هستيم.

آيت‌الله مصباح يزدي ابهام در واژه و تعريف را عاملي براي سوء استفاده برخي افراد و گروه‌ها از فرهنگ دانست و تصريح كرد: مي‌توان گفت در جامعه امروز ما واژه فرهنگ با كلماتي همچون ورزش، تفريح و هنر عجين شده است.

عضو مجلس خبرگان رهبري افزود: در همه مسائلي كه به نحوي در ارتباط با فرهنگ به آنها اشاره مي‌شود، نوعي عامل شناختي و ارادي تاثيرگذار است به اين ترتيب كه هر قوم و امتي، به يك سري ارزش‌ها اعتقاد مي‌يابند كه در صورت ثبات، به فرهنگ آنها تبديل مي‌شود.

وي باورهاي بنيادين در انسان‌ها را مورد توجه قرار داد و گفت: به دنبال اين باورها، ارزش‌هايي را نيز شاهد هستيم كه البته نگرش انسان به جهان هستي و خلقت در اين ميان بسيار تاثيرگذار است.

انتهاي پيام/78004/صا40

پنجشنبه 28 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن