واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جانشين فرمانده نيروي هوايي ارتش خبر دادآغاز چهارمين رزمايش هوايي فداييان ولايت از فردا بر فراز آبهاي خليج فارس + جزئيات
جانشين فرمانده نيروي هوايي ارتش از آغاز مرحله اصلي چهارمين رزمايش هوايي فداييان ولايت از روز جمعه 29 آذر بر فراز آبهاي خليج فارس خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس، امير سرتيپ خلبان عليرضا برخور دقايقي پيش در جمع خبرنگاران در پايگاه نهم شكاري نيروي هوايي با اشاره با اهداف و مراحل اين مانور اظهار داشت: اين مانور در سه موج با حضور يگانهايي از تمامي پايگاههاي نيروي هوايي و با محوريت پايگاه نهم شكاري (شهيد عبدالكريمي بندرعباس) در منطقه عمومي جنوب كشور برگزار ميشود.
جانشين فرمانده نيروي هوايي ارتش افزود: موج دوم اين رزمايش با حضور انواع هواپيماهاي شكاري رهگير، شكاري بمبافكن، ترابري نيمه سنگين و سبك و هواپيماهاي ارتباطي و شناسايي به مدت 2 روز برگزار خواهد شد.
وي اضافه كرد: موج اول اين رزمايش نيز در قالب گسترش و شناسايي و دريافت و انتقال اطلاعات عملياتي برگزار ميشود به خلبانان در اين موج، وسايل پرنده خود را در ساعات مختلف شبانهروز به مناطق از پيش تعيين شده انتقال و بلافاصله پس از شناسايي اهداف عمليات خود را آغاز ميكنند.
جانشين فرمانده نيروي هوايي ارتش افزود: در موج دوم كه مرحله اصلي رزمايش نيز به شمار ميرود اهداف شناسايي شده مورد اصابت قرار خواهد گرفت.
برخور يادآور شد: موج سوم رزمايش نيز با رويكرد پدافند غيرعامل انجام و شركتكنندگان با رعايت تمامي نكات مورد نظر عملياتي و اطلاعاتي تجهيزات واگذار شده را به مناطق مشخص انتقال خواهند داد.
جانشين فرمانده نيروي هوايي ارتش اضافه كرد: هدف از اجراي رزمايش فداييان حريم ولايت، رزمايشهاي تقويمي و سالانه، به روزرساني، تمرين عمليات در شرايط واقعي و استفاده از سامانهها و دستاوردهاي دفاعي و نمايش گوشهاي از اقتدار و توانمنديهاي رزمي نيروهاي مسلح است.
به گفته اين فرمانده ارشد نيروي هوايي محور فني رزمايش فداييان حريم ولايت درگيري هوا به هوا و انهدام اهداف پرنده است.
برخور يادآور شد: نيروي هوايي ارتش در كنار ساير گروههاي مسلح تحت رهبري فرماندهي كل قوا وظيفه حمايت و حراست از تماميت ارضي و پهنه هوايي كشور را به عهده دارد.
وي اضافه كرد: پيام اين رزمايش براي كشورهاي منطقه نيز پيام صلح، دوستي و امنيت پايدار است.
انتهاي پيام/88001/ش40
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 244]