واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: بيخانمانها داراي شغل ميشوند
معاون توانمندسازي سازمان رفاه شهرداري تهران با اشاره به توجه ويژه سازمان به موضوع كارآفريني اجتماعي از درون حوزه شهري گفت: كارآفريني افراد آسيب ديده و در معرض آسيب در اولويت سازمان رفاه است.
رمضان لطفي در گفتوگو با ايسنا، گفت: در پي تعاملات خوب صورت گرفته با دستگاههاي مختلف از جمله وزارت تعاون و سازمان آموزش فني حرفهاي كشور ، كار توانمندسازي را از درون حوزه شهري شروع كردهايم و در اولين قدم افرادي كه با عنوان كارتن خواب و يا معتاد هستند مورد توجه ويژه قرار دادهايم و براي اين افراد فضاهاي آموزشي منجر به اشتغال ايجاد كردهايم.
وي افزود: در حال حاضر كارگروههاي ويژهاي براي توانمندسازي قشرهاي مختلف تشكيل شده است كه موضوع آموزش، توانمندسازي و اشتغال به طور جد در اين كارگروهها پيگيري ميشود.
وي در خصوص كارآفريني اجتماعي گفت: استفاده از تشكلهاي حرفهاي فعال در اين حوزه در دستور كار معاونت توانمندسازي و كارآفريني سازمان رفاه قرار گرفته است و به عنوان مثال تشكل رعد- انجمن بيماران ms و حمايت از زندانيان با اين معاونت همكاري دارد.
وي با بيان اينكه كار آفريني اجتماعي خالق ارزشهاي اجتماعي است، افزود: ميتوان در قالب يك مشاركت و ايجاد فرصت در جامعه ارزشهاي اجتماعي خلق كرد. اين مقوله بيشتر در جوامع دانشگاهي مطرح است ولي سازمان رفاه اين موضوع را به صورت علمي و عملياتي در حوزه مديريت شهري پيگيري ميكنيم و اعتقاد داريم شهرداري تهران در اين حوزه نقش بسزايي دارد.
لطفي ادامه داد: كارآفريني اجتماعي در گذشته وجود همان افراد خير مدرسه ساز و مسجد ساز بوده است كه امروز با نگاه تخصصي تحت عنوان كارآفريني اجتماعي به آن پرداخته ميشود. امروز افراد بسياري وجود دارند كه تمايل دارند مسئوليت اجتماعي خود را در قبال هم نوع خود ايفا كنند.
وي افزود: اين افراد در بحث خدمات مشاوره، اشتغال زايي و خدمات رفاهي در قالب كمكهاي نقدي و غير نقدي امكاناتي را فراهم ميكنند كه سازمان رفاه به عنوان يك پل ارتباطي جايگاهي براي استفاده جامعه هدف از اين امكانات فراهم ميكند.
اين مقام اجتماعي تاكيد كرد: تلاش ميكنيم زمينه ايفاي مسئوليت اجتماعي افراد در قالبهاي حقيقي و حقوقي در سطح جامعه فراهم شود. البته در اين مسير از ظرفيتهاي دستگاههاي ذيربط استفاده ميكنيم و در خصوص هر مسئلهاي از صاحبنظران آن مسئله بهره ميبريم.
وي افزود: اعتقاد داريم اگر بتوانيم در سه محور شهر، شهروندان و شهرداري ارتباط درستي برقرار كنيم قطعا خدماتي كه ارائه ميكنيم خدمات هدفمندي است. تلاشمان اين است كه در جلسات توانمندسازي اقشار مختلف به مسئله نوآوري و خلاقيت توجه ويژهاي داشته باشيم.
معاون توانمندسازي سازمان رفاه با اشاره به اينكه كليد شهر در دست شهرداري است گفت: كليد موضوعات اجتماعي و فرهنگي نيز بايد در دستان شهرداري قرار بگيرد زيرا كه بزرگترين سرمايه شهرداري مردم هستند و امروز ارتباط مويرگي و نزديكي ميان شهرداري و مردم برقرار شده است. با استفاده از اين ويژگي و استفاده از فضاها و امكاناتي كه در اختيار شهرداري قرار دارد ميتوان زمينه ايفاي نقش مسئوليت اجتماعي به درستي فراهم شود و از اين امر براي توانمندسازي اقشار نيازمند مختلف در جامعه استفاده كرد.
نظر شما:
------------
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]