محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843476912
تقوايي: دوست دارم فيلمي بسازم كه براي خودم باشد
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: تقوايي: دوست دارم فيلمي بسازم كه براي خودم باشد
مراسم پاياني جشنوارهي سينما «حقيقت» با سخنان حجتالله ايوبي و ناصر تقوايي، رخشان بنياعتماد همراه شد، ايوبي خطاب به اهالي سينما گفت كه گذشت دوراني كه تقواييها فيلم نسازند. ناصر تقوايي هم گفت كه دوست دارم فيلمي بسازم كه براي خودم باشد، رخشان بنياعتماد هم به وضعيت سالهاي اخير برخي از مستندسازان اشاره كرد.
به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجتالله ايوبي شامگاه 26 آذر ماه در آيين اختتاميه هفتمين جشنواره بينالمللي فيلم مستند ايران (حقيقت) خطاب به همه كساني كه نگران هستند هنرمندان كشور اثري بسازند،گفت: گذشت دوراني كه تقواييها نخواهند فيلم بسازند.
رييس سازمان سينمايي بيان كرد: آنچه در اين جشنواره ديدم اين بود كه همه شما جشنواره حقيقت را از آن خودتان ميدانستيد و احساس ميكرديد ميزبان هستيد كه اين موضوع را بزرگترين موفقيت براي جشنواره هفتم حقيقت ميدانم.
او كه در تالار وحدت سخن ميگفت، ادامه داد: اميدوارم جشنوارههاي آينده و رفتار ما مديران سينمايي به گونهاي باشد كه شما جشنوارههاي بعدي را هم همين گونه بدانيد.
رييس سازمان سينمايي خطاب به داريوش ارجمند كه در اين مراسم درباره فيلم نساختن ناصر تقوايي و هنرمنداني مانند او اظهار نگراني كرده بود و نيز خطاب به همه افرادي كه نگران اين هنرمندان هستند با قرائت اين شعر كه «ازدي كه گذشت هرچه گويي خوش نيست / خوش باش و زدي نگو كه امروز خوش است» گفت: فقط ميتوانم بگويم گذشت دوراني كه تقواييها نخواهند فيلم بسازند.
وي همچنين خطاب به مستندسازان اظهار كرد: از انرژي مثبتي كه از اين جشنواره ميگيريد، استفاده كنيد و براي سال آينده فيلم بسازيد و زيباييها و زندگي پرنشاط و پراميدتري را به تصوير بكشيد.
ايوبي با بيان اينكه مستندسازي حرفه مقدسي است و كاري است كه بدون عشق قابل انجام نيست گفت: من يقين دارم مستندسازان خيلي به حمايت بنده و امثال ما نيازي ندارند، اگرچه ما بايد امنيت كافي را براي آنها فراهم كنيد تا بتوانند با زبان تصوير زيباييهاي زندگي را در ايران نشان دهند.
رئيس سازمان سينمايي در ادامه سخنان خود اضافه كرد: اين نگرانيها و دلتنگيها و رنجهايي كه در ميان اهالي فرهنگ و هنر است، قطعا در فيلمهايشان ديده ميشود. به همين دليل اميدوارم به گونهاي عمل كنيم كه سال آينده فيلمهاي جشنواره حقيقت مثل الان خوب اما پر از شادي و انرژي باشد.
او با اشاره به اينكه ايران سرمايه و گنجينهاي بزرگ براي مستندسازان است گفت: اميدوارم بتوانيم راه را براي كار شما فراهم كنيم و با حمايت در توليد، پخش و اكران به سينماي مستند كمك كنيم. همچنين اميدوارم بتوانيم فرهنگ ديدن فيلمهاي مستند را در كشور ايجاد كنيم چرا كه براين باورم در ايراني كه اين چنين قشر تحصيل كرده و مردم فهيم وجود دارد مستندات شما حتما ديده ميشود، فقط اين برعهده ماست كه فرصت عادلانه در پخش، توليد و توزيع اين آثار ايجاد كنيم.
ايوبي در پايان سخنان خود گفت: اين قول را ميدهم كه سينماي حقيقت در اولويت كار ماست و در تلاش هستيم، راههاي درست و خردمندانه با استفاده از تجربيات شما و مشورت بزرگان اين رشته براي ارتقاي سينما حقيقت بيابيم.
طباطبايينژاد: كشور پيشرو،كشور آگاه است
به گزارش ايسنا، سيد محمد مهدي طباطبايي نژاد –دبير هفتمين جشنواره بينالمللي سينما حقيقت – هم در سخناني ضمن خوشآمدگويي و قدرداني از مستندسازاني كه با شور و نشاط جشنواره خودشان را رونق دادند خطاب به مهمانان خارجي اين جشنواره گفت: اميدوارم در ايامي كه در ايران بوديد با توشهاي از خاطرات خوش كشور ما را ترك كنيد.
او همچنين اظهار كرد: در اين جشنواره بيش از 1100 فيلم دريافت شد و از همه فيلمسازاني كه آثارشان به بخش مسابقه راه پيدا كرد يا در اين بخش پذيرفته نشد به يك ميزان سپاسگزارم.
وي گفت: اگر به چهار دهه قبل برگرديم ميبينيم تعريفي كه از سينماي مستند ما موجود است، سينما مستند نيست، بلكه سينما آگاهي است و كشور پيشرو، كشور آگاه است.
تقدير از حسن بنيهاشمي بدون حضور خودش
به گزارش ايسنا، در اين بخش از مراسم ايوبي، طباطبايينژاد و داريوش ارجمند با حضور روي سن و نيز با پخش كليپي از گفتههاي كيانوش عياري، ابراهيم حقيقي و عليرضا رييسيان از سيد حسن بنيهاشمي تقدير شد، البته به جاي اين هنرمند مستند ساز كه اكنون در دبي زندگي ميكند، برادر او در اين مراسم حاضر شده بود.
طباطبايينژاد در اين بخش يادآور شد: همه مستندسازان ميدانند كه استاد بنيهاشمي از مفاخر سينماي مستند ايران است و سالهاست كه در بستر بيماري است. متاسفانه ايشان مدتي است نابيناي مطلق شده است و از مدتي قبل هم به دليل سكته مغزي امكان حركت ندارند.
داريوش ارجمند پس از اهداي تنديس به برادر بنيهاشمي با ابراز خوشحالي از اينكه از اين هنرمند پيشكسوت قدرداني شده است، گفت: حسن بنيهاشمي همدوره ما بود و وقتي ما در مشهد فيلم «هشت ميليمتري» ميساختيم او در جنوب ايران فيلم ميساخت.
اين بازيگر سينما و تلويزيون ادامه داد: ورود من به سينما با دستان پرمهر اسطوره سينماي ايران، استاد ناصرتقوايي گره خورده است و نميدانم چه بگويم به كساني كه سالهاي سال او را از ساختن فيلم محروم كردهاند. دوست دارم خدا آنها را از بسياري از مهربانيها محرومشان كنند كه اين هم از آخرين تحفههاي نخبه كشي در كشورماست.
ارجمند درباره حسن بنيهاشمي نيز گفت: او جوايز بسياري برنده شد و مانند همه جنوبيها خونگرم و با صداقت بود. وقتي در جشنواره فيلمهاي «هشت ميليمتري» فيلم ميساختيم به يك دنياي بسيار بزرگ از سينما فكر ميكرديم اگرچه دنياي ما در همان فريمهاي «هشت ميليمتري بود» و بسيار شرافتمندانه تر بود از آنچه بعدا سينماي حرفهاي به لحاظ گيشه، داستان و ... به سينماي تحميل كرد.
به گزارش ايسنا، در بخش ابتدايي اختتاميهي هفتمين جشنواره بينالمللي فيلم مستند ايران(حقيقت) كه اجراي آن را شهرام درخشان (مستند ساز و عضو هيات انتخاب جشنواره) برعهده داشت، كليپي پخش شد كه تعدادي هنرمند از جمله محمد آفريده، امير شهاب رضويان، ايرج راد، ارد عطارپور به تعريف فيلم مستند پرداختند.
همچنين تعدادي از برگزيدگان جوايز اين دوره از جشنواره حقيقت پس از دريافت جايزه خود در سخناني مطالبي را مطرح كردند.
×علي محمد قاسمي كه براي فيلم «گزارش شنبه» در بخش پژوهش جايزه گرفت، پيش از اين در مراسم توديع و معارفه رئيس مركز گسترش سينماي مستند و تجربي و مراسمهاي ديگر با خواندن نامه و درآوردن آگهي روزنامه از جيب خود مطالبي را خطاب به طباطبايي نژاد مطرح كرده بود، او اين بار باز هم قصد داشت مطلبي را مطرح كند كه ابتدا گفت: فكر ميكنم اين آخرين مطلبي باشد كه ميخوانم. مخصوصا اينكه آقاي ايوبي مرا به همين شكل (با خواندن نامه) شناخته است.
اين مستندساز خطاب به جنتي (وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي)، ايوبي(رئيس سازمان سينمايي) و طباطبايينژاد(مديرعامل مركز گسترش سينماي مستند و تجربي) گفت: اتفاقات ناخوشايندي در چندسال گذشته در سينماي مستند وارد شده و فرصتها از دست رفته و موهاي بسياري سفيد شده است. در اين مدت بيتالمال به سفارش ملوكالطوايفي كه تصور ميكرديم برچيده شده است در راههاي ناصواب صرف شده است.
او ادامه داد: اين جمع (حاضران در سالن) با ايستادنشان به شما ميگويند كه پيگير مديراني باشيد كه عشقمان را دچار تلاطم نمودند، ما منتظر شفاف سازي هزينههاي انجام شده هستيم، نميبخشيم و فراموش نميكنيم.
علي محمد قاسمي سپس از حاضران خواست اگر حرفهاي او را تاييد ميكنند 10 ثانيه بايستند كه همه حاضران بلند شدند و به تشويق او پرداختند.
اين مستند ساز پس از تشويق حاضران خطاب به ايوبي گفت: آقاي ايوبي اين امضاي دوستان بود كه نشان ميدهد آنها پشت شما هستند.
×حسن نقاشي كه براي فيلم «شاه جهان» در بخش مستند تاريخي جايزه خود را از مهرداد اسكويي و حبيب ايلبيگي دريافت كرد، با تشكر از صحبتهاي دلگرم كننده رئيس سازمان سينمايي گفت: ما هميشه ميترسيم كودتا شود يا اينكه از خواب بيدار شويم و ببينيم آن خوابهايي كه ميديديم به واقعيت تبديل شده است. انجمن سينماي جوان در اين سالها درو شده است و از آقاي ايلبيگي (رئيس جديد اين انجمن) ميخواهم كه ساختار آن را به قبل برگرداند.
او همچنين تشكر ويژهاي كرد كه مجري مراسم اختتاميه يكي از مستندسازان كشور است.
×در اين بخش مهرداد اسكويي هم پس از اهداي جايزه گفت: ميدانم همه گلايه داريم اما خوشحال باشيم اين همه مستند ساز جوان و پيشكسوت همه با هم هستيم.
×در بخش پرتره كه جايزه آن با حضور جعفر صانعي مقدم اهدا شد، غلامرضا نعمتپور سازنده مستند «براي گونگادي بهشت نيست» گفت: 50 سال قبل يك روستاييزاده لرستاني در فقر و فلاكت در خرابههاي بروجرد كتابي را مينويسد كه در تمام دنيا مشهود است اما متاسفانه او را در استان خودمان و كشور ايران نميشناسند، اميدوارم مسئولان دوباره نگاهي به تاريخ ادبيات ما داشته باشند.
×رضا فرهمند كه براي فيلم «لطفا بوق بزنيد» در بخش ديني و آييني جايزه خود را از ابراهيم حقيقي گرفت با بيان خسته نباشيد، محمد مهدي طباطبايينژاد گفت: ما اين فيلم را در غربت ساختيم چرا كه اميدي به سفارت ايران در كشور هند نداشتيم اما تيم خيلي خوبي داشتم كه توانستيم اين فيلم را بسازيم.
×محمد حسين مهدويان كه در بخش داستاني براي فيلم «آخرين روز زمستان» از منوچهر مشيري و بيژن ميرباقري لوح و تنديس خود را دريافت كرد، در سخناني كه با تشويق برخي از حاضران در تالار وحدت همراه شد، گفت: وقتي فرم جشنواره را پر كردم فكر ميكردم بخش مستند داستاني يك بخش ويژه است و ميتوان در دو بخش شركت كرد. چون ابتدا براي هر دو بخش داستاني و انقلاب فرم پر كردم اما بعد از آن گفتند امكان شركت در دو بخش وجود ندارد و اين فيلم بايد در بخش داستاني حضور داشته باشد. با اين حال تاكيد كردند كه همه فيلمها با هم داوري ميشود و قرار نبود بخش داستاني داوري جداگانهاي داشته باشد كه اگر ميدانستم قرار است اين اتفاق بيفتد فيلمم را براي جشنواره نميفرستادم.
×لقمان خالدي نيز پس از دريافت جايزهي ويژه خود گفت: اعتراف ميكنم كه اين جايزه در مديريت جديد مركز گسترش برايم بسيار با ارزش است، چرا كه اين جشنواره از جنس بچههاي مستند است و حس عجيبي دارم كه اين جايزه را امسال از اين داوران گرفتم.
* جايزهي بخش مستند علمي محيط زيستي توسط محمد آفريده اهداء شد كه مجري مراسم يادآور شد،كه حضور او يادآور خاطرات نهچندان دور است كه اين جمله يا تشويق حاضران مواجه شد.
او همچنين از كتايون شهابي(تهيه كننده) و مشاورانش مهرداد اسكويي و پيروز كلانتري، تصوير بردار و «شهريار» (كاراكتر فيلم «كمي بالاتر» كه اجازه داد اين فيلم با همكاري او ساخته شود، تشكر كرد.
مرتضي رزاق كريمي هم كه براي تهيه كنندگي «خاطراتي براي تمام فصول» تنديس جشنواره نشان فيروزه سينما حقيقت و 120 ميليون ريال را دريافت كرد، پس از دريافت جايزهاش بيان كرد: در سينماي مستند وجه نقد و اعتراضي است كه با كمي بدبيني مطرح ميشود، در حالي كه ما در تاريخ و فرهنگ خودمان هميشه نقد داشتهايم. به همين دليل خواهش ميكنم به مستندسازان اعتماد شود چون آنها اعضاي دلسوز جامعه و بهترين افرادي هستند كه ميتوانند عيبهاي ما را نمايان كنند.
پيشنهاد اضافه شدن جايزه ميراث فرهنگي به جوايز جشنواره حقيقت
عليرضا شجاعنوري كه در بخش بينالملل براي اهداي جوايز روي سن حاضر شده بود، با تشكر از سازندگان فيلم «براي گونگادي بهشت نيست» گفت: ساخت اين فيلم از اين جهت اهميت دارد كه يك جوان در كنار خودش يك گنجينه و ميراث فرهنگي را پيدا كرد و كمر بست تا آن را به ايران و جهان معرفي كند، اين عزم و اراده براي من ستودني بود و شايد بد نباشد از سال آينده يك جايزه ميراث فرهنگي هم به جوايز اضافه شود تا جوانها را تشويق كنيم تا ميراث خود را كه در واقع دنيا صاحب آنهاست به همگان معرفي كنيم.
رخشان بنياعتماد: ميتوان بخشيد ولي نميتوان فراموش كرد
در اين مراسم بنياعتماد هم كه براي اهداي جايزه روي سن حاضر شده بود، در سخناني كوتاه گفت: پس از چهار سال دوباره در فضاي سينما حقيقت، جشنواره خودمان احساس خيلي خوبي دارم .
او خطاب به حجتالله ايوبي گفت: با شما هم عقيده هستم الان دوران اعتماد است اما چيزهايي وجود دارد كه ميشود بخشيد ولي نميتوان فراموش كرد. نميشد فراموش كرد نامروتي را كه در حق مستندسازان شد و آنها به اتهام واهي مدتي را در بند گذراندند و بعد هم بدون اينكه از آنها رفع اتهام شود آزاد شدند و هيچ كس هم هيچ توضيحي براي بيحرمتي كه به اين مستندسازان و خانوادههاي آنها شده بود، ارائه نكرد.
بنياعتماد گفت: فقط به عنوان يك همكار به آنها اداي احترام ميكنم و شرمنده آنها هستم.
به گزارش ايسنا،در بخشي از اين مراسم كليپي درباره سينماي مستند جنوب پخش شد و از برخي سينماگران جنوبي دعوت شد تا با حضور روي سن و دريافت لوح تقدير شوند.
در اين بخش حبيب باوي ساجد (لالايي جنگ)، حبيب احمدزاده(بهترين مجسمه دنيا)، آرش كرد ساري(تهران 955) ،الهام حسينيزاده(ديوار)، حبيب الواني(سواحل خوزستان)، مهدي طرفي (سينماآزادي)، مرتضي مطوري(القهوه)، سودابه باباگپ(كشتي نوح)، علي شهابي نژاد(نون و آتش) و محمدرضا فرطوسي(ايران جنوب غربي) تقدير شد.
پس از آن در حالي كه همه مستندسازان روي سن بودند، كليپي درباره ناصر تقوايي با گفتههايي از محمدرضا اصلاني ،محمد رخشان بنياعتماد و كيومرث پوراحمد پخش شد.
در اين كليپ كيومرث پوراحمد با اشاره به دلايل مختلفي كه ناصر تقوايي فيلم نساخته است گفت: تصور ميكنم يك دليل مهم ديگر وسواسي است كه اين فيلمساز دارد و اميدوارم اگر اين وسواس بازدارنده ضخيم شده و مزاحمي براي ساخت «چاي تلخ» است، آن را باريك كند و فيلم بسازد.
وي همچنين اظهار كرد: آنهايي كه مسئول هستند شرايطي فراهم كنند تا تقوايي فيلم بسازد كه هم ما لذت ببريم و هم گنجينهاي به سينماي ايران اضافه شود.
رخشان بنياعتماد هم در اين كليپ آرزو كرد كه اين آخرين بزرگداشتي باشد كه براي ناصر تقوايي برگزار ميشود و از اين پس، از پشت صحنه كارهاي او تصويري ارائه شود.
پس از بخش اين كليپ مستندسازان جنوبي ايوبي،طباطبايي نژاد و جعفريجلوه (مديرعامل بنياد سينمايي فارابي)،رخشان بنياعتماد، كيومرث پوراحمد، داريوش ارجمند با همراهي يك گروه موسيقي جنوبي كه همزمان روي سن آمدند از ناصر تقوايي براي انجام مراسم بزرگداشت دعوت كردند.
تقوايي: دوست دارم فيلمي بسازم كه براي خودم باشد
پخش اين كليپ و حضور ناصر تقوايي روي سن با تشويق طولاني مدت و ايستاده حاضران همراه بود.
به گزارش ايسنا، ناصر تقوايي كه اشك از چشمانش جاري شده بود گفت: تا به حال كسي مزاحم كار من نبوده كه ممنوعيتي يا حد و مرزي برايم تعيين كرده باشد اما من دوست دارم فيلمي را بسازم كه براي خودم باشد.
او با بيان اينكه من هيچ گاه در كاري حرفهاي نميشوم و اگر نتوانم فيلم بسازم مينويسم يا آموزش ميدهم، سخنانش را اينگونه ادامه داد: كسي كه ميخواهم مثل من زندگي كند تجربههايي به اندازه من داشته باشد بين يك فريم عكس و فيلم در ذهن من تفاوتي نيست، به همين دليل ميگويم برعكس آنچه از دور به نظر ميآيد من هرگز بيكار نبودهام.
اين فيلمساز با اشاره به اينكه من براي سالها بعد از مرگم آثار قابل چاپ گذاشتهام، سخنانش را اينگونه ادامه داد: اما با هرگونه دخل و تصرف در آثارم مخالفم و گرنه در تمام اين دوران سينما شرايط به گونهاي نبوده كه كسي نخواهد من فيلم بسازم. در واقع گرفتاريهايي كه بعد از انقلاب در طول مديريتهاي متفاوت سينمايي به آن دچار شدم به خواندن فيلمنامههايم مربوط ميشد.
تقوايي با تاكيد بر اينكه پس از انقلاب حتي يك فريم از فيلمهاي من سانسور نشده است اظهار كرد: شايد كسي اين موضوع را باور نكند، ولي واقعيت است يك فريم از فيلمهاي من سانسور نشده اما فيلمنامههايم بين 10 تا 18 سال معطل، اجازه گرفتن بودند.
كارگردان فيلم «كاغذ بيخط» گفت: من «كاغذ بيخط» را 18 سال بعد از نوشتن فيلمنامهاش ساختم چون مميزها با نگاه بدبينانهاي كه به متن دارند آن را ديدند، به طوري كه اگر چيزي را در متن پيدا نكنند آن را اختراع ميكنند.
او با اشاره به اينكه من با همه كساني كه مدير بودند حتي با آنهايي كه به تندي از آنها گله كردم رابطه دوستانه دارم بيان كرد: هرگز موضوعاتي را كه مربوط به درون يك اثر است بيرون نميكنم اما ميخواهم بگويم اگر ميخواهيم محصولات پرتعداد تري داشته باشيم بايد اين را در نظر داشته باشيم كه بچههاي جواني كه كرور كرور به كلاسهاي سينمايي ميروند به كدام اميد هستند. اين در حالي است كه زماني آنها خود را در حد سينماگران برتر سينما ميديدند ولي الان بيشتر پشت صحنه سينما را كشف كردند.
او ادامه داد: سالي 200، 300 نفر از اين جوانان فقط در كلاسهاي من حضور دارند بايد يك جايي پاسخگوي خيلي از جواناني باشيم كه در صف هستند و اميدوارم اين اتفاق مباركي كه در جامعه ما افتاده يك مديريت و ساماندهي جديدي را در سينماي خودمان داشته باشيم.
تقوايي همچنين خاطرنشان كرد: قدر مسلم اين است كه سياست جديد به فروكش كردن استعدادها منجر شده و آدمهايي مثل من پوست كلفت بودن كه باقي ماندهاند.
وي با بيان اينكه در بخش صنعت و تكنيك سينما به عهد سپنتا برگشتيم، گفت: تلويزيون با سليقه مردم كاري كرده كه اصلا كيفيت را تشخيص نميدهند و فيلمهاي خوب را از بد جدا نميكنند. به همين دليل ميگويم كه به جاي پيشرفت در اين سالها عقب نشيني كردهايم، بنابراين نبايد خيلي روي تعداد آثار ساخته شده دست بگذاريم.
او با اشاره به اينكه اشتياق دارد فيلم بسازد افزود: نكته ديگري كه بسيار اهميت دارد به بخش پس از توليد آثار مربوط ميشود چون اصلا متوجه نگهداري آنها نيستيم و خيلي از ما نميدانيم كه نگاتيو فيلمهايمان كجاست؟! به همين دليل به يك آرشيو عظيم براي فيلمها احتياج داريم.
اين كارگردان سينما با بيان اينكه مراسم امشب به بني هاشمي تعلق داشت اظهار كرد: او جزو نسل اول فيلمسازان جنوب است و با من هم دوستي نزديكي داشت، اميدوارم اتفاقاتي كه امشب در اينجا رخ داد به او اطلاع داده شود.
در اين بخش نشان فيروزه جشنواره سينما حقيقت به عنوان عاليترين نشان جشنواره به همراه تنديس به ناصر تقوايي اهدا شد.
همچنين لوح تقديري براي شهاب حسيني در نظر گرفته شده بود، چرا كه او در تيزري تلويزيوني براي دعوت مردم به جشنواره همكاري كرده بود.
به گزارش ايسنا، برنامه با يك ساعت تاخير به دليل ديدار سينماگران با وزير كشور آغاز شد و بيش از سه ساعت به طول انجاميد.
كارگرداني مراسم را حميديمقدم برعهده داشت.
انتهاي پيام
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]
صفحات پیشنهادی
عارف: از بيتقوايي برخي گله دارم/با تشكيل حزب مواضعم را براي انتخابات شفاف بيان ميكنم
عارف از بيتقوايي برخي گله دارم با تشكيل حزب مواضعم را براي انتخابات شفاف بيان ميكنم رييس بنياد اميد ايرانيان گفت من به گردش نخبگان و حضور آنها در عرصههاي مختلف معتقد هستم بايد بگويم خروج من از بنياد باران هم در همين راستا بود به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايرانعبدالهي: برخي ها دوست ندارند نتيجه بگيريم/ اطلاعي از اختلاف و حاشيه ندارم
عبدالهي برخي ها دوست ندارند نتيجه بگيريم اطلاعي از اختلاف و حاشيه ندارم تكواندوكار تيم ملي گفت متاسفانه برخي ها دوست ندارند تيم ملي تكواندو نتيجه بگيرد اما از حواشي هم بي اطلاعم فرزاد عبدالهي در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران افزود مسابقات سطح بالايي در منچستر برگزارحمتي: پرسپوليسي ها عقده دارند/ كجاي دنيا «دوستت دارم» كارت زرد دارد؟/ 4 برد ما در تاريخ ثبت شده است
رحمتي پرسپوليسي ها عقده دارند كجاي دنيا دوستت دارم كارت زرد دارد 4 برد ما در تاريخ ثبت شده است هافبك تيم فوتبال مس كرمان گفت ما 4 بار فوتبالي آنها را برديم و همه ديدند با انجام بازي زيبا پيروز شديم كيانوش رحمتي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري ورزش ايران ايپنا درباره شكست سپايان فاز اول بازي در ستايش 2/ دوست دارم كارگردان تلويزيوني شوم
پايان فاز اول بازي در ستايش 2 دوست دارم كارگردان تلويزيوني شوم سيما تير انداز بازيگر تئاتر و تلويزيون از علاقه خود به كارگرداني آثار تلويزيوني گفت و همچنين از بازي در تلهفيلم روزهاي آخر اسفند براي نوروز 93 خبر داد سيما تيرانداز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به پايان تصوعنايتي: با حنيف و سياوش كري دارم/ دوست دارم گل بزنم ولي خوشحالي نميكنم
عنايتي با حنيف و سياوش كري دارم دوست دارم گل بزنم ولي خوشحالي نميكنم عنايتي در گفت و گو با خبرگزاري خبرآنلاين در خصوص تقابل با استقلال آن هم در شرايطي كه صبا وضعيت مناسبي ندارد مي گويد متاسفانه بدشانس هستيم و فوتبال با ما فعلا سر ناسازگاري دارد مقابل فولاد هم حق مان باخت نبودنيمكتنشيني خيلي سخت است نيكبخت واحدي: دوست دارم دوباره با استقلال قهرماني را تجربه كنم
نيمكتنشيني خيلي سخت است نيكبخت واحدي دوست دارم دوباره با استقلال قهرماني را تجربه كنم مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت اميدوارم بتوانم نظر كادرفني را به سوي خود جلب كنم تا براي استقلال به ميدان بروم به گزارش سرويس ورزشي برنا عليرضا نيكبخت واحدي در گفتوگويي با سايت رسمي بادوستت دارم به 22 زبان زنده دنیا
دوستت دارم به 22 زبان زنده دنیا دوستت دارم به 22 زبان زنده دنیا English I Love You Persian Tora doost daram Italian Ti amoGerman Ich liebe Dich Turkish Seni Seviyurum French Je t aime Greek S ayapo Spanioly Te quiero Hindi Mai tumase pyre karati hun Arabic Anدختري كه بعد از 30 سال به ايران آمد تا پدرو مادرش رابشناسد:زيرگوشش مي خواندم دوستت دارم
دختري كه بعد از 30 سال به ايران آمد تا پدرو مادرش رابشناسد زيرگوشش مي خواندم دوستت دارم مريم نوابي نژاد از آن به بعد رابطه شان منوط شد به ديدارهاي چند سال يكبار و صدايي كه از پشت تلفن هفته اي يكبار به زحمت شنيده مي شد طليعه در آمريكا درس خواند و وارد بازار كار شد تا اين كه دو ستقوايي در زادگاهش/ دوستان شهيدم را در كوچههاي آبادان ميديدم
تقوايي در زادگاهش دوستان شهيدم را در كوچههاي آبادان ميديدم ناصر تقوايي درباره نخستين حضور خود در آبادان پس از جنگ گفت زماني كه جنگ تازه به پايان رسيده بود وقتي به آبادان و خرمشهر رفتم در كوچه پس كوچههاي زادگاهم هر لحظه دوستان و هم دورهايهاي شهيدم را ميديدم جمعه 29 آذر 13دوست دارم ليگ 9 آوريل تمام شودكيروش: متاسفم كه براي تيم ملي شايعه درست ميشود/ بازي با اسپانيا و روسيه طنز بو
دوست دارم ليگ 9 آوريل تمام شودكيروش متاسفم كه براي تيم ملي شايعه درست ميشود بازي با اسپانيا و روسيه طنز بود سرمربي تيم فوتبال كشورمان گفت من نه تنها آمادگي جلسه با قلعهنويي را دارم بلكه با هر مربي كه صاحب نظر باشد در اين باره صحبت ميكنم اما بايد ديد فدراسيون چه تصميم ميگيمورينيو: دوست دارم «سلطان ديديه» به استمفورد بريج برگردد
مورينيو دوست دارم سلطان ديديه به استمفورد بريج برگردد به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين سرمربي چلسي همچنان بر اين باور است كه تيمش توانايي فتح ليگ قهرمانان را ندارد اما دست كم آنها با صعود به مرحله حذفي مي توانند بازيهاي جالبي را تجربه كنند مورينيو به هدف اولش كه قهرمان نشدن در ليتوز: دوست دارم قهرماني در كالچو را با آقاي گلي به دست بياورم
توز دوست دارم قهرماني در كالچو را با آقاي گلي به دست بياورم مهاجم آرژانتيني بيانكونري هدف خود را قهرماني در سري آ و آقاي گلي در ليگ اين كشور مي داند به گزارش خبرگزاري ورزش ايران ايپنا كارلوس توز مهاجم آرژانتيني يوونتوس پس از هت تريك در ديدار يكشنبه شب تيمش برابر ساسولو در جخودمان پيروزي را تقديم فولاد كرديممرفاوي: نظرم در مورد انتقاد دايي از داوران تغيير كرد/ داور هر طور دوست داشت
خودمان پيروزي را تقديم فولاد كرديممرفاوي نظرم در مورد انتقاد دايي از داوران تغيير كرد داور هر طور دوست داشت قضاوت كرد سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت قبلا ميگفتم علي دايي در مورد داوران فوتبال تند و اشتباه قضاوت ميكند اما امروز نظرم تغيير كرد به گزارش خبرگزاري فارس صمد مرفاو-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها