پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851013536
روزي كه گوگل، «اندرويد» را آغاز كرد
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: روزي كه گوگل، «اندرويد» را آغاز كرد
سال 2005 وقتي است كه گوگل دست به جمع آوري تيمي سري از مهندسان جاه طلب و پرهيجان براي كار بر روي پروژه اي براي ساخت يك گوش هوشمند بود: پروژه اندرويد. اين تيم كه در طبقه اول ساختمان شماره 44 گوگل جمع شده بودند در همان زمان به اين فكر بودند كه در حال كار بر روي يك ابزاري هستند كه با ايجاد يك انقلاب، براي هميشه صنعت گوشي تلفن همراه را متحول خواهد كرد.
سال 2005 وقتي است كه گوگل دست به جمع آوري تيمي سري از مهندسان جاه طلب و پرهيجان براي كار بر روي پروژه اي براي ساخت يك گوش هوشمند زد: پروژه اندرويد. اين تيم كه در طبقه اول ساختمان شماره 44 گوگل جمع شده بودند در همان زمان به اين فكر بودند كه در حال كار بر روي يك ابزاري هستند كه با ايجاد يك انقلاب، براي هميشه صنعت گوشي تلفن همراه را متحول خواهد كرد.
به گزارش «تابناك» اين تيم در شال 2007 براي مدت 15 ماه هفته اي 60 تا 80 ساعت مشغول كار نوشتن و آزمايش كدها، مذاكره با صاحب امتيازان نرم افزارها، و سفر به سراسر دنيا براي يافتن قطعات مورد نياز، توزيع كنندگان آنها و سازندگانشان بودند. براي مدت شش ماه بر روي نمونه هاي آزمايشي كار كرده بودند و قرار بود تا پايان آن سال، از كار خود رونمايي كنند... تا آنكه يكدفعه استيو جابز، به روي صحنه رفت و آيفون را معرفي كرد.
«كريس دسالوو» از مهره هاي اصلي تيم، ميگويد: با رو شدن آيفون، به عنوان يك مشتري به وجد آمدم و ميخواستم كه بلافاصله يك آيفون داشته باشم. اما به عنوان مهندس گوگل، فكر ميكرد كه بايد دوباره شروع كنيم.
براي بسياري از مردم، همچنين بسياري از كارمندان گوگل، رونمايي از آيفون در 9 ژانويه 2007 اتفاقي ميمون بود كه بايد جشن گرفته ميشد. جابز يكبار ديگر يك كار غير ممكن كرده بود! چهار سال قبل از آن به شدت با غولهاي صنعت موسيقي وارد مذاكره شده بود كه به وي اجازه دهند كه كاتالوگ آنها را به قيمت هر آهنگ 99 سنت بر روي نرم افزار iTunes قرار دهد. حالا يك اپراتور را قانع كرده بود كه اجازه دهد تا يك گوشي موبايل انقلابي بسازد! اين براي تيم اندرويد گوگل، مثل يك مشت محكم بود.
دسالوو ميگويد: چيزي كه ناگهان ديديم، بي نظير بود... بي نظير بودنش تنها با نگاه كردن به آن مشخص بود.
*****
صنعت موبايل در سال 2005 به هيچ وجه با آنچه امروز شاهد هستيم مطابقت نداشت. صنعت نرم افزار موبايل يكي از بي كار ترين بخشهاي دنياي تكنولوژي بود. به اندازه كافي پهناي باند براي مشتريان وجود نداشت تا بتوانند به گشت و گذار در اينترنت بپردازند و گوشي ها به اين اندازه قوي نبودند كه بتوانند جز برنامه هاي معمول را اجرا كنند.
اما مهمتر از همه مشكلات، كه استيو جابز به خوبي آن را شناخته بود، اين بود كه همين صنعت بيكار، توسط يك انحصار اشرافي اداره ميشد: تعداد اندكي از شركتها در كنار اپراتورها و سازندگان گوشي مشغول ساخت نرم افزارهاي موبايل هستند و آنچه كه وجود دارد به شدت افتضاح است!
پهناي باند بي سيم بايد افزايش يابد و گوشي ها بايستي از قطعات بهتري براي قدرت بيشتر استفاده كنند. اما در آن زمان اينگونه به نظر ميرسيد كه اپراتورها و سازندگان گوشي همه اينها را كنترل ميكنند.
دليل اينكه تعداد اندكي از توليد كنندگان نرم افزار و تيم هاي برنامه نويسي مشغول نوشتن برنامه هاي موبايل بودند اين بود كه هر بار به اين امر اقدام ميكردند، سرمايه خود را از دست ميدادند. هيچ استانداردي در اين حوزه نبود و در حالي كه هر گوشي برنامه هاي خودش را اجرا ميكرد، اين به اين معني بود كه نرم افزارهاي سامسونگ، بر روي موتورولا اجرا نميشود و همينطور نر افزارهاي موتورولا در گوشي هاي نوكيا جواب نميدهد.
از سوي پلتفرمهاي نرم افزاري حتي در دست خود شركتها نيز ناقص بود. براي مثال نسخه هاي مختلفي از سيستم عامل «سيمبيان» وجود داشت كه هر كدام با ديگري متفاوت بود و برنامه هاي خاص خود را داشت. اين امر منجر به آن شده بود كه سرمايه گذاري در اين صنعت در نظر هر توليد كننده نرم افزاري، به معني آتش زدن پول باشد.
در يك چنين شرايطي اما، گوگل و مديرانش ميدانستند كه سرانجام كسي به فكر صنعت موبايل خواهد افتاد و تصور آنها در آن زمان اين بود كه اين فرد مدير عامل مايكروسافت خواهد بود. به هر روي در آن زمان مايكروسافت قدرتمند ترين و پولدار ترين شركت فعال در حوزه تكنولوژي بود و بهتر از همه آنكه بازار گوشي هاي هوشمند مجهز به Windows CE Phone اين شركت هنوز داغ بود.
مشكل اينجا بود كه اگر مشتريان به شكلي انبوه به اين گوشي هاي هوشمند و پلتفرمهاي ويندوز مايكروسافت هجوم مي آوردند، آنگونه كه بعدا با آيفون كردند، تمامي كسب و كار گوگل در خطر قرار ميگرفت.
اين امر يك توهم يا اغراق نبود. در آن زمان مايكروسافت و گوگل درگير يك رقابت داغ و هيجاني براي تسلط در حوزه جستجوي آنلاين بودند. بيل گيتس، و استيو بالمر بارها به صراحت اعلام كرده بودن كه چالش و رقابت با گوگل را حيثيتي و جدي ميدانند. حتي گيتس دو بار به طنز اظهار كرده بود كه رنگ آميزي صفحه گوگل از روي لباسهاي «سرجي برين» - از بنيانگذاران گوگل – است! وي اظهار ميكرد كه محبوبيت موتور جستجوي گوگل يك مد است كه زود تمام خواهد شد اما در عين حال اذعان ميكرد كه در ميان تمام رقبايش، گوگل بيش از همه شبيه مايكروسافت است.
در اين شرايط مديران گوگل متقاعد شده بودند كه اگر ويندوز بر روي موبايلها مسلط شود، مايكروسافت بدون شك اقدام به مداخله بر سر دسترسي كاربران به موتور جستجوي گوگل، و به نفع موتور جستجوي خودش خواهد كرد.
در واقع قانون آنتي تراست در دهه 1990 مانع از آن ميشد كه مايكروسافت از انحصار خود در سيستم عاملهاي دسكتاپ و لپتاپ استفاده كرده و براي مثال اقدام به تنظيم موتور جستجوي خود به عنوان موتور جستجوي اصلي ويندوز، بدون گذاشتن انتخاب براي كاربران براي تغيير آن كند.
اما در مورد گوشي هاي هوشمند قضيه فرق ميكرد. در اينجا مايكروسافت انحصار نداشت و قوانين اندك و ضعيفي وجود داشت كه ميتوانست مانع از تندخويي مايكروسافت شود. گوگل نگران اين موضوع بود كه رد صورتي كه مايكروسافت دسترسي به جستجوگر گوگل را در گوشي هاي موبايل محدود كند، بسياري از كاربران از اين پس جستجوگر مايكروسافت را جايگزين گوگل خواهند كرد.
اين همان بلايي بود كه مايكروسافت در دهه نود با طراحي اينترنت اكسپلورر بر سر مرورگر Netscape آورد و ارگ قرار بود اين بلا بر سر موتور جستجوي گوگل نيز بيايد، بدون تعارف كل كسب و كار گوگل در خطر ورشكستگي و نابودي بود.
*****
روزي كه استيو جابز آيفون را رونمايي كرد، مدير تيم اندرويد «اندي روبين» ششصد مايل دورتر از وي در لاس وگاس و در راه جلسه اي با يكي از اپراتورها بود. روبين به قدري از آنچه جابز رونمايي كرد متحر شده بود كه در مسير جلسه خود، اتومبيلش را متوقف كرد تا بتواند مراسم را به شكل آنلاين تا انتها ببيند. در همين حال به همكارش كه در كنار وي بوده ميگويد: خداي من! فكر كنم بايد يكي از اينها بخريم.
اساسا آنچه كه تيم اندرويد بر روي آن كار ميكرد، گوشي تلفني بود با اسم رمز Sooner كه از نرم افزارهايي برخوردار بود كه بسيار پيشروتر از آن چيزي بودند كه در آيفون بود. اين گوشي علاوه بر داشتن يك مرورگر كامل و اجراي همه برنامه هاي تحت وب گوگل مانند جستجو، نقشه ها و يوتيوب، سيستم عاملي داشت كه تنها مخصوص Sooner نبود و ميتوانست بر روي هر گوشي ديگري نيز نصب شود. هيچ نيازي به وصل شدن به يك لپتاپ يا PC نداشت و ميتوانست همزمان چندين برنامه را اجرا كند و به يك بازارچه از برنامه هايي كه گوگل تغذيه شان ميكرد دسترسي داشت.
در عوض آيفون نياز داشت كه براي هركاري با iTunes در ارتباط باشد، امكان اجراي چندين برنامه همزمان را نداشت و در ابتداي كار خود از بازار نرم افزارها در آن خبري نبود.
اما نكته مهم در اينجا بود كه Sooner زشت بود. صفحه كليدي بزرگ و صفحه نمايشي كوچك داشت كه لمسي نبود. روبين و همكارانش و همچنين شركتهاي همراهي همچون HTC بر اين باور بودند كه مشتريان اين گوشي بيش از همه مجذوب نرم افزار و سيستم عامل اين گوشي خواهند شد تا تركيب و ريخت آن.
اين امر از آن روي بود كه در آن زمان خرد متعارف بر اين بود كه حركات انقلابي در تحول شكل و شمايل گوشي معمولا با شكست همراه است. نمونه آن گوشي نوكيا N-Gage بود كه در سال 2003 تركيبي از يكي كنسول بازي با گوشي تلفن بود.
اما موضوع در مورد آيفون كاملا متفاوت بود. اين گوشي نه تنها از زيبايي خاصي برخوردار بود، بلكه از اين ظاهر زيبا براي ايجاد تحولي در ارتباط با گوشي تلفن استفاده كرده بود. ايده اي كه مهندسان گوگل اصلا به آن توجه نكرده بودند و يا آن را ريسك بزرگي ميديدند.
با حذف صفحه كليد و به كار گيري يك صفحه كليد مجازي اكنون اين امكان وجود داشت كه هر برنامه دكمه هاي مخصوص به خود را داشته باشد. دكمه هاي پخش، مكث و توقف تنها زماني پيدا ميشدند كه شما برنامه پخش موزيك را باز كنيد يا در حال تماشاي فيلم باشيد. وقتي ميخواستيد نام كسي را بنويسيد صفحه كليد نمايش داده ميشد و بعد از تمام شدن تايپ، ناپديد ميشد!
بدون صفحه كليدي كه نيمي از گوشي را به خود اختصاص دهد، آيفون توانسته بود صفحه نمايشي دو برابر بزرگتر از هر گوشي كه تا آن زمان در بازار بود فراهم كند! و جالب تر از همه هم در حالت افقي و هم در حالت عمودي، اين صفحه نمايش كاربري يكسان داشت. اپل اقدام به كاربرد حسگر شتاب سنج در آيفون كرده بود تا با استفاده از نيروي جاذبه به گوشي تلفن بگويد كه چگونه صفحه نمايش را بچرخاند.
اما برخي موارد نيز در اولين آيفون كم بود. براي مثال، روبين و تيم اندرويد و بسياري ديگر به اين فكر ميكردند كه كاربران حين تايپ كردن با صفحه كليد مجازي بايد يك بازخورد لمسي نيز داشته باشند. به همين دليل بود كه اولين گوشي مجهز به اندرويد – Tmobile G1 كه شركت HTC طراح آن بود – كه دو سال بعد روانه بازار شد يك صفحه كليد كشويي داشت.
همه اينها به كنار، شايد بزرگترين دغدغه براي مهندسان و مديران گوگل اين بود كه چرا استيو جابز را دست كم گرفته بودند؟ استيو جابر دست كم از مسيري آمده بود كه طي آن تحولي در ارتباط با گوشي به وجود آمده بود – ارتباط با گوشي از طريق لمس انگشت و نه دكمه يا قلم. هرچند اين تنها سوغات اين مسير نبود.
«اتان بيرد» يكي از مديران اجرايي با سابقه گوگل ميگويد: ميدانستيم كه قرار است اپل از يك گوشي تلفن رونمايي كند. همه اين را ميدانستند. فقط نميدانستيم كه اين گوشي تا اين حد خوب است. در حالي كه گوگل مايكروسافت را رقيب اصلي خود در صنعت موبايل ميپنداشت، استيو جابز ناگهان محاسبات را به هم ريخته بود.
در عرض يك هفته، تيم اندرويد اقدام به بازبيني همه اهداف خود كرد و گوشي هوشمندي با صفحه نمايش لمسي و با اسم رمز Dream در تمركز تيم قرار گرفت و تاريخ رونمايي آن پاييز سال 2008 تعيين شد. مهندسان مشغول واكاوي هر آن چيزي شدند كه آيفون «نميتوانست» انجام دهد تا زماني كه گوشي خود را رونمايي ميكنند به شدت از آيفون متمايز باشد.
«اريك سنج» مدير پروژه اندرويد خاطره هيجان عصبي منتظر ماندن براي رونمايي عمومي را به ياد مي آورد و ميگويد: هيچ وقت اين احساس را نداشتم كه بايد هر آنچه تا آن زمان كرده ايم را دور بريزيم. معني اين آن بود كه استيو جابز با آيفون به ما گفته است: بازي تمام شد! هر آنچه بود ميخواستيم آنچه كه رونمايي ميكنيم برنده اين بازي باشد.
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
واریز سهمیههای بنزین در شب یلدا/ آغاز ذخیرهسازی بنزین نوروزی توسط مردم
واریز سهمیههای بنزین در شب یلدا آغاز ذخیرهسازی بنزین نوروزی توسط مردم همزمان با فرا رسیدن شب یلدا اولین سهمیه بنزین نیمه یارانهای زمستان امشب 30 آذر ماه به کارتهای هوشمند سوخت واریز میشود تا با توجه به آغاز سقوط آزاد مصرف این فرآورده نفتی مردم از اولین روز زمستان ذخیرهسازستاد سفرهای نوروزی سال 93 شرکت رجاء آغاز به کار کرد | سفر و گردشگری در ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۲ ۹ ۲۵ – خبرگزاری میراث فرهنگی ـ حمل و نقل ـ بعد از ارائه گزارشات و برنامههای اعضای ستاد سفرهای نوروزی رجاء مدیرعامل این شرکت گفت هدف نهایی همه مدیران و همکاران تا آغاز سفرهای نوروزی باید ایجاد شرایط مطلوب برای هموطنان در سفر با قطارهای رجاء و جلب رضایتمجزئيات واريز سهميههاي بنزين در شب يلدا/ آغاز ذخيرهسازي بنزين نوروزي توسط مردم
جزئيات واريز سهميههاي بنزين در شب يلدا آغاز ذخيرهسازي بنزين نوروزي توسط مردم همزمان با فرا رسيدن شب يلدا اولين سهميه بنزين نيمه يارانهاي زمستان امشب 30 آذر ماه به كارتهاي هوشمند سوخت واريز ميشود تا با توجه به آغاز سقوط آزاد مصرف اين فرآورده نفتي مردم از اولين روز زمستان ذخواليبال نشسته باشگاههاي آسيا؛ ثامنسبزوار با پيروزي بر چين آغاز كرد/عراق و قزاقها حريفان بعدي
واليبال نشسته باشگاههاي آسيا ثامنسبزوار با پيروزي بر چين آغاز كرد عراق و قزاقها حريفان بعدي مسابقات قهرماني واليبال نشسته باشگاههاي آسيا از امروز آغاز شده و تا 24 آذر ماه در محل ورزشگاه پارالمپيك شهر پكن در جريان خواهد بود واليبال نشسته باشگاههاي آسيا ثامنسبزوار با پيروزواريز سهميههاي بنزين در شب يلدا آغاز ذخيرهسازي بنزين نوروزي توسط مردم
واريز سهميههاي بنزين در شب يلدا آغاز ذخيرهسازي بنزين نوروزي توسط مردم همزمان با فرا رسيدن شب يلدا اولين سهميه بنزين نيمه يارانهاي زمستان امشب 30 آذر ماه به كارتهاي هوشمند سوخت واريز ميشود تا با توجه به آغاز سقوط آزاد مصرف اين فرآورده نفتي مردم از اولين روز زمستان ذخيرهسازيواريز سهميههاي بنزين در شب يلدا/ آغاز ذخيرهسازي بنزين نوروزي توسط مردم
واريز سهميههاي بنزين در شب يلدا آغاز ذخيرهسازي بنزين نوروزي توسط مردم آمارهاي رسمي شركت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي حاكي از آن است كه پس از ثبت ركوردهاي جديد مصرف بنزين در هفت ماهه نخست سالجاري مصرف اين فرآورده استراتژيك نفتي از نيمه پائيز سالجاري روندي نزولي را در پيشهفته 16 لا ليگا با پيروزي لوانته آغاز شد
هفته 16 لا ليگا با پيروزي لوانته آغاز شد تهران واحد مركزي خبر ورزشي 1392 09 23 هفته شانزدهم لا ليگا اسپانيا جمعه شب با پيروزي تيم فوتبال لوانته مقابل الچه آغاز شد لوانته با نتيجه دو بر يك بر الچه غلبه و با 20 امتياز به رده دهم صعود كرد داويد بارال در دقايق 41 و 80 گل هاي لومعتمد با پيروزي آغاز كرد
معتمد با پيروزي آغاز كرد در سومين روز از رقابتهاي تكواندوي جايزه بزرگ منچستر محمد باقري معتمد با پيروزي آغاز كرد به گزارش خبرگزاري ورزش ايران ايپنا مسابقات جايزه بزرگ منچستر در رده 8 رتبه بندي مسابقات فدراسيون جهاني از 22 الي 24 آذرماه به ميزباني انگليس و در شهر منچستر درستاد سفرهاي نوروزي سال ۹۳ رجاء آغاز به كار كرد
ستاد سفرهاي نوروزي سال ۹۳ رجاء آغاز به كار كرد به منظور برنامهريزي براي خدماتدهي به مسافران نوروزي سال ۹۳ ستاد سفرهاي نوروزي شركت حمل و نقل ريلي رجاء آغاز به كار كرد به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي شركت حمل و نقل ريلي رجاء مديرعامل اين شركت ريلي اظهار داشت هدفپيروزي پتروشيمي در آغاز فصل جديد ليگ تنيس روي ميز
پيروزي پتروشيمي در آغاز فصل جديد ليگ تنيس روي ميز بيست و دومين دوره مسابقات تنيس روي ميز ليگ برتر باشگاههاي كشور امروز آغاز شد در تنها ديدار برگزار شده در هفته نخست اين مسابقات تيم پتروشيمي نوري عسلويه موفق به شكست شوراي شهر بابل شد به گزارش خبرنگار مهر ديدار تيمهاي پتروشيميآغاز انتخابات پارلماني آلمان با احتمال پيروزي حزب مركل
آغاز انتخابات پارلماني آلمان با احتمال پيروزي حزب مركل 62 ميليون آلماني امروز يكشنبه براي شركت در انتخابات پارلماني به پاي صندوقهاي راي رفتند به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا به نقل از خبرگزاري رويترز انتخابات پارلماني آلمان در حالي آغاز شده است كه شانس پيروزي حزبپيروزي لوانته در آغاز هفته شانزدهم ليگا
پيروزي لوانته در آغاز هفته شانزدهم ليگا لوانته در آغاز هفته شانزدهم ليگا با نتيجه دو بر يک مهمانش الچه را شکست داد هفته شانزدهم رقابتهاي ليگا با انجام يک ديدار آغاز شد که در آن لوانته موفق شد از امتياز ميزباني خود نهايت استفاده را ببرد و با نتيجه دو بر يک الچهآغاز ديدارهاي هفته پاياني نيم فصل با پيروزي دانشگاه آزاد
آغاز ديدارهاي هفته پاياني نيم فصل با پيروزي دانشگاه آزاد هفته يازدهم و پاياني نيم فصل نخست مسابقات بسكتبال ليگ برتر باشگاههاي كشور با پيروزي تيم دانشگاه آزاد مقابل افرا خليج فارس به پايان رسيد ر به گزارش خبرنگار مهر در آغاز هفته يازدهم و پاياني نيم فصل نخست مسابقات بسكتبال ليگ-