واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: از ميان خبرها
حسيني - در پي تماس هاي بسياري از فرهنگيان كه در آن از برنامه وزارت آموزش و پرورش مبني بر پرداخت حقوق فرهنگيان توسط مديران ابراز نگراني شده بود يك مقام آگاه در وزارت آموزش و پرورش اعلام كرد كه برداشت ها از سخنان وزير آموزش و پرورش درست نبوده و در اين زمينه به زودي اطلاع رساني مي شود.يك فرهنگي در تماس با خراسان گفت: واريز مستقيم سرانه مدارس ايده خوبي است اما زماني مي توان پرداخت حقوق فرهنگيان را به مديران واگذار كرد كه مدير فردي پخته و انتقادپذير باشد.
فرهنگي ديگر نيز گفت: واگذاري اختيار حقوق معلمان به مديران يعني خصوصي سازي آموزش و پرورش و اين كار درست نيست. معلمي نيز با انتقاد از طرح آموزش و پرورش براي واگذاري پرداخت حقوق معلمان به مديران گفت: فرهنگيان از اين موضوع ناراضي هستند و لطفاً اين مسئله را پيگيري كنيد.در همين ارتباط خبرنگار ما براي دريافت پاسخ با بخش هاي مختلف آموزش و پرورش تماس گرفت كه موفق به دريافت اطلاعات دقيق نشد و در نهايت يك مقام آگاه آموزش و پرورش منشاء نگراني فرهنگيان را خبر كوتاهي ذكر كرد كه در برنامه اي در تلويزيون از وزير آموزش و پرورش نقل شده است. وي به خراسان گفت: آنچه در اين برنامه مطرح شده تنها پيش خبر بوده و مفهومي كه فرهنگيان از آن برداشت واگذاري پرداخت حقوق معلمان به مديران را داشته اند با اصل برنامه آموزش و پرورش متفاوت است.
اين مقام آگاه تصريح كرد: طي روزهاي آينده و پس از آماده شدن طرح، اطلاعات لازم و كافي به جامعه فرهنگيان ارائه خواهد شد.
وزير بهداشت: سقوط نرخ باروري در كشور به 8/1 درصد خطرناك است
سقوط نرخ باروري دركشور به 1.8 درصد خطرناك است.
وزير بهداشت با بيان اين كه سقوط نرخ باروري در كشور به 1.8 درصد تبعات خطرناكي در پي دارد، اجراي سياست گذاري هاي جديد جمعيتي را ضروري دانست.
به گزارش ايسنا، دكتر سيد حسن هاشمي در اولين كنگره بين المللي اخلاق توليد مثل در جهرم افزود: براساس آخرين سرشماري انجام شده در سال 90 نرخ كلي باروري در كشور به 1.8 درصد سقوط كرده است و ضرورت دارد در اين خصوص تدابيري انديشيده شود.
دكتر هاشمي با اشاره به اين كه در حال حاضر نرخ باروري در استان هاي مختلف كشور متفاوت است و دلايل كاهش جمعيت نيز در استان ها تفاوت دارد، گفت: در تصميم گيري ها و سياست گذاري هاي جديد جمعيتي، پيچيدن نسخه واحد براي كل كشور علمي و منطقي نيست.
وزير بهداشت با اشاره به انتقادات برخي از افراد مبني بر صحيح نبودن افزايش مواليد در كشور به دليل فقدان رشد اقتصادي گفت: درست است كه ما با مشكلات متعددي مواجه هستيم ولي نيل به سمت پير شدن جمعيت مقرون به صرفه نيست.
وي با يادآوري اين كه تبعات كاهش نرخ رشد جمعيت در كشور طي دهه هاي آينده خود را نشان مي دهد، گفت: در مورد سياست هاي جديد جمعيتي بايد مردم را عميق تر آگاه و قانع كرد تا به آينده اميدوار باشند و البته نياز است كه سياست هاي حمايتي هم در اين خصوص وجود داشته باشد و در اين زمينه بايد از مادران در دوره بارداري و زايمان حمايت كنيم.
آيت ا... تقوي: روند كاهش نرخ جمعيت بايد هرچه سريع تر متوقف شود
رئيس شوراي سياست گذاري ائمه جمعه كشور نيز در اين كنگره گفت: با توجه به روند كاهش نرخ جمعيت در كشور بايد هرچه سريع تر جلوي آن را گرفت و گرنه در آينده اي نه چندان دور دچار مشكل خواهيم شد.آيت ا... سيدرضا تقوي گفت: جمعيت يكي از اركان اقتدار هر نظامي است و با امكانات موجود بشري رابطه اي مستقيم دارد پس ضرورت دارد كه مسئله جمعيت را مورد توجه ويژه قرار دهيم تا بتوانيم جمعيت را در حد معقول و متناسبي قرار دهيم.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]