واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: ايدرو 30 طرح صنعتي را در مناطق محروم اجرا مي كند
وزير صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بازگشت برخي شركتهاي واگذار شده ايدرو به اين شركت اعلام كرد: ماموريت اجراي 30 طرح نسبتا بزرگ صنعتي در استانهاي مرزي كشور و مناطق محروم به سازمان گسترش محول شده است.
به گزارش مهر، محمدرضا نعمت زاده در جلسه مجمع تملك دارايي و سرمايه اي كه ديروز در محل سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران برگزار شد، اظهارداشت: چشم اميد كشور به سازمان هاي توسعهاي همچون ايدرو است و طرح هايي كه بخش خصوصي قادر به انجام آنها نيست، بايد توسط چنين سازمانهايي اجرا شوند.
وي افزود: شايسته است ايدرو حداقل 30 طرح صنعتي نسبتا بزرگ مطالعه شده و قابل اجرا در مناطق مرزي و كمتر توسعه يافته را اجرا كرده و به صورت جدي اين طرحها را پيگيري كند تا ضمن اشتغال زايي، محصولاتي با قيمت و كيفيت و رقابت پذيري مناسب در اين مناطق توليد و به بازار عرضه شود.
رئيس مجمع ايدروبا تاكيد براينكه طرح هاي صنعتي در مناطق مرزي بايد با توجه به نياز بازارهاي كشورهاي همسايه اجرا شوند، گفت: اجراي اين طرح هاي توسعهاي علاوه بر اشتغال ميتواند در مردم مناطق محروم اميدواري ايجاد كرده و جلوي قاچاق كالا در اين مناطق را هم بگيرد و باعث رشد و توسعه اين مناطق شود.
وي تصريح كرد: براي منابع مورد نياز اين طرح ها بايد راه هايي بيابيم و از مشاركت بخش خصوصي هم بهره گرفته شود؛ ضمن آنكه اگر بخش خصوصي متوجه شود سازمان توسعه اي قصد كمك به او را دارد و شريك استراتژيك اوست، در طرحهاي صنعتي مشاركت خواهد كرد.
نعمت زاده همچنين در خصوص امكان سرمايه گذاري ايدرو در خارج از كشور بيان داشت: ايدرو مي تواند در خارج از كشور شركت تاسيس كند و مجوزهاي لازم در اين خصوص هم از دولت و مجلس اخذ خواهد شد.
وي خاطرنشان كرد: واگذاري برخي شركت هاي زيرمجموعه ايدرو همچون كشتي سازي ايزوايكو، لوله سازي و ريختهگري صلاح نبوده و اين شركت ها بزودي به ايدرو بازگردانده خواهند شد.
در اين جلسه، غلامرضا شافعي رئيس هيات عامل سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران هم اظهارداشت: اكنون 34 طرح مطالعه شده و قابل اجرا در مناطق محروم كشور آماده بوده و به تصويب اعضاي هيات عامل رسيده است كه به وزير صنعت و اعضاي مجمع ارائه خواهد شد تا از بين آنها طرح هايي براي اجرا در دستور كار سال آينده ايدرو قرار گيرند.
وي همچنين ايده تاسيس شركت و فعاليت ايدرو در خارج از كشور را كه مدتي قبل از طرف اين سازمان ارائه شده بود، فعاليتي مهم خواند و تصريح كرد: با وجود اجازهاي كه اساسنامه سازمان گسترش در اين خصوص به آن داده، برخي قوانين موجود در اين راه مانع ايجاد كرده كه بايد اين موانع برطرف شده و مسير حركت و سرمايه گذاري سازمان در بازارهاي خارجي تسهيل شود.
خبر ديگر اينكه وزير صنعت، معدن و تجارت در مراسم امضاي تفاهم نامه 3 جانبه به منظور انجام عمليات اكتشافي معادن در منطقه سنگان گفت: تكميل صنايع وابسته به معادن، جلوگيري از خام فروشي مواد معدني و افزايش صادرات، 3 هدفي است كه در اين بخش دنبال مي شود.
اين گزاش حاكيست: با امضاي يك تفاهمنامه سه جانبه بين سازمان توسعه و نوسازي و معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو)، سازمان زمين شناسي و اكتشافات معدني كشور و وزارت صنعت، معدن و تجارت، عمليات اكتشاف معادن در 12 هزار كيلومتر مربع در منطقه سنگان انجام مي شود. بر اساس اين تفاهمنامه، عمليات اكتشافي مورد اشاره با تامين 135 ميلياردريالي بودجه از سوي ايميدرو و در مدت يكسال اجرا خواهد شد.
وزير صنعت، معدن و تجارت در اين مراسم اظهار داشت: با وجود داشتن يك درصد مساحت جهان، اكنون 5 درصد ذخيره مس، 8 درصد ذخاير سرب و روي و 2 درصد ذخاير آهن جهان را در اختيار داريم.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]