واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: نگاهي به حضور نزديك به سه دهه اي ناطق نوري در بوكس رابطه پدر و فرزندي
احمد ناطق نوري در سال 1368 بهعنوان رييس فدراسيون بوكس انتخاب شد و از آن موقع تاكنون هم در اين سمت حضور داشته است. نزديك به 24 سال مديريت در فدراسيون بوكس يك ركورد در ورزش به حساب ميآيد. ركوردي كه در اختيار ناطق نوري بوده و هيچ مديري در ايران نتوانسته تا اين حد در يك فدراسيون حضور داشته باشد. با توجه به تلاشهايي كه بعد از انقلاب اسلامي ايران و دهه شصت توسط همين احمد ناطق نوري صورت گرفت باعث شد تا اين رشته فعاليت خود را از سر بگيرد و در واقع الان رابطه پدر و فرزندي بين ناطق نوري و ورزش بوكس وجود دارد.
البته محمد رضا يزداني خرم در فدراسيون واليبال 17 سال حضور داشت اما ركورد ناطق نوري چيز ديگري است و خيلي هم بعيد ميرسد كه به اين زوديها كسي بتواند اين ركورد را بشكند. در طول اين 24 سال مهمترين موفقيتهاي بوكس ايران به كسب مدال طلا در بازيهاي آسيايي و كسب سهميه حضور در بازيهاي المپيك و رسيدن بهعنوان پنجمي المپيك توسط مرتضي سپهوند و احسان روزبهاني بوده و هرگز در سطح رقابتهاي جهاني و حتي المپيك شاهد به دست آمدن موفقيتهاي چشمگيري در اين رشته نبوديم به همين دليل انتقادات از اين فدراسيون و مديريت حاكم بر آن بسيار زياد بوده است.
در طول اين سالها هميشه منوچهر مقصودي در كنار ناطق نوري بوده و هم بهعنوان مدير تيمهاي ملي و هم بهعنوان نايب رييس فعاليتهاي زيادي را انجام داده است و در واقع او هم در كنار ناطق نوري در اين سالها حضور داشته و هميشه پر انتقاداتي كه به سمت رييس بوده پاي مقصودي را هم گرفته و باعث شده تا او هم هر از گاهي زير سوال برود. با وجودي كه خود ما هم در بسياري از موارد اعتقاد داشتيم كه بايد در اين رشته فكر جديد و طرح نو به وجود بيايد اما حقيقتي وجود دارد كه نبايد از آن غافل شد.
بوكس در ايران بسيار مظلوم واقع شده و با وجودي كه مسوولان كشوري با برگزاري مسابقات اين رشته و فعاليت اين فدراسيون هيچ مشكلي نداشتهاند اما با اين حال در طول اين سالها رسانهها به خصوص رسانه ملي اين رشته را به نوعي تحريم كردهاند و از پخش مسابقات اين رشته خودداري ميكنند. همين عدم پخش مسابقات باعث ميشود تا اين رشته نتواند اسپانسر خوبي را كسب كند و براي چرخاندن امور خود با مشكلات زيادي روبرو باشد. در چنين فضايي بايد به اين نكته هم اشاره كرد كه بودجهاي هم كه از سوي مسوولان ورزش در طول سالهاي گذشته براي اين كار در نظر گرفته شده بسيار محدود بوده و با افزايشهايي كه در اين سالها داشته در نهايت امسال به كمتر از نيم ميليون تومان رسيده است.
عدم توجه رسانهها باعث شده تا براي برگزاري مسابقات ليگ برتر هم اسپانسرها حاضر به سرمايهگذاري نباشند و همين يعني اينكه قهرمانان اين رشته درآمد خوبي نداشته باشند، اردوهاي تيم ملي هم يا برگزار نميشود و يا بدون حقوق برگزار ميشود و فدراسيون توان پرداخت پول به مليپوشان و مربيان را ندارد در چنين شرايطي اين فقط نفوذ سياسي ناطق نوري و نفوذ اقتصادي مقصودي بوده كه توانسته اين رشته را سرپا نگه دارد و به طور حتم اگر فرد كمتجربه و كمتواني در راس كار قرار ميگرفت قطعا نميتوانست كار را پيش ببرد و به همين دليل بايد بگويم بوكسي كه هيچ ندارد، هستي خود را مديون اين زوج است.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]