واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل راه و شهرسازي استان اردبيل خبر دادپيشي گرفتن توليد مسكن بر تعداد خانوارهاي اردبيلي
مديركل راه و شهرسازي استان اردبيل گفت: ما در سطح استان اردبيل بيشتر از تعداد خانوارها مسكن توليد كرده و تحويل متقاضيان كرديم به طوريكه در اين زمينه از ميانگين كشوري نيز بالاتر هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، علي حيدري عصر امروز در جلسه شوراي مسكن در اردبيل اظهار داشت: براساس سرشماري سال 90 جمعيت استان اردبيل بيش از يك ميليون 248 هزار نفر است كه 800 هزار نفر جمعيت در مناطق شهري و 450 هزار نفر در مناطق روستايي ساكن هستند.
وي تصريح كرد: ما در سطح استان 338 هزار خانوار داريم كه 219 هزار خانوار شهري و 119 هزار خانوار نيز در روستاها سكونت دارند در حالي كه در سطح استان 318 هزار واحد مسكن شناسايي شده كه 207 هزار واحد آن شهري و 111 هزار واحد نيز روستايي است.
حيدري در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: با احتساب ساخت و سازها در دو سال اخير برآورد ما اين است كه بيشتر از تعداد خانوارها مسكن توليدي و احداثي در استان داريم به طوريكه در اين دو سال 35 هزار واحد به مجموع 318 هزار واحد مسكن موجود در استان اضافه شده كه با احتساب هفت دهم درصد رشد جمعيت در استان هم اكنون 340 هزار واحد شهري در استان اردبيل وجود دارد كه حتي 20 هزار واحد مازاد بر تعداد خانوارهاست.
اين مسئول تلاش براي احداث واحدهاي مسكوني مقاومسازي شده را يادآور شد و اضافه كرد: به طور ميانگين در كشور و به تبع آن در استان اردبيل 52 درصد واحدهاي مسكوني شهري و 32 درصد مساكن روستايي مقاومسازي شدند كه اغلب با امكانات بتني و فلزي احداث شده است.
وي بيان كرد: ما در شهر اردبيل نياز به توسعه شهري توافق 1410 نداريم چرا كه شهركهاي اقماري پاسخگوي نياز هموطنان با مسكن است ولي كارهايي با محوريت مقاومسازي و كيفيسازي در ساخت و سازها در دستور كار قرار گرفته كه با همكاري نظام مهندسي و راهاندازي سامانه انتخاب استاد كار ماهر كه داراي گواهي معتبر آموزشي هستند، سازندگان ميتوانند از خدمات ارائه شده توسط اين مجموعهها استفاده كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، مديركل راه و شهرسازي استان يادآور شد: ما اين استادكاران ماهر را به تعداد 100 نفر درجهبندي كرديم و با صدور گواهينامه درجه مهارت كار آنها را مورد ارزيابي و رصد قرار ميدهيم.
حيدري از برگزاري دو مسابقه طراحي و اجراي ساختمان برتر و همچنين نماي برگزيده خبر داد و گفت: در دو سال گذشته با برگزاري اين مسابقه طراحان و مهندسان را ترغيب كرديم تا در اين حوزه ورود پيدا كنند.
وي در ادامه افزود: هدف ما از اجراي اين مسابقه و همچنين برگزاري نمايشگاههاي متعدد در اين زمينه ارائه الگوهاي مناسب براي معماري اسلامي، ايراني بوده تا با ترغيب و تشويق علاقمندان بتوانيم در اين زمينه اقدامات لازم را انجام دهيم.
حيدري توجه جدي به بافتهاي تاريخي و كهن را در اجراي پروژههاي مختلف و ضرورت حفظ كاربريهاي 21 خانه را در توسعه شهركها و حريم شهرها يادآور شد و تصريح كرد: در اين زمينه تمام سياستگذاريها بر مبناي دقت نظر و اعمال حركتهاي مثبت بوده است.
انتهاي پيام/62003/ر40
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]