واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده مردم ساوه و زرنديه در مجلس:50 درصد روستاهاي ساوه و زرنديه فاقد شبكه آب روستايي هستند
نماينده مردم ساوه و زرنديه در مجلس گفت: 50 درصد از روستاهاي شهرستان ساوه و زرنديه فاقد شبكه آب روستايي هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اراك، شهلا ميرگلوبيات ظهر امروز در حاشيه بازديد معاون وزير نيرو از تصفيهخانه فاضلاب ساوه اظهار داشت: در حال حاضر 300 روستا در شهرستانهاي ساوه و زرنديه وجود دارد كه 50 درصد از آنان فاقد شبكه آب روستايي بوده و 50 درصد مابقي نيز نياز به اصلاح شبكه دارند.
وي تصريح كرد: متاسفانه به دليل كم آبي اكثر روستاهاي اين دو شهرستان با مشكلات شديد كم آبي دست و پنجه نرم ميكنند كه انتظار ميرود با تخصيص اعتبارات لازم و اجراي پروژههاي مختلف آب رساني شاهد كاهش اين مشكلات باشيم.
نماينده مردم ساوه و زرنديه در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به احداث تصفيهخانه آب و فاضلاب ساوه بيان كرد: عمليات ساخت اين تصفيه از سال 86 آغاز شد كه به دليل نبود اعتبارات لازم تكميل و راهاندازي آن به طول انجاميد.
ميرگلوبيات هدف از سفر معاون وزير نيرو به ساوه را بررسي مشكلات طرحهاي مربوط به آب و فاضلاب ساوه عنوان كرد و ادامه داد: در بودجه سال آينده اعتبارات خاصي براي اين دو طرح مشخص شد كه اميدواريم با تزريق به موقع اعتبارات شاهد تكميل و راهاندازي هر چه سريعتر اين تصفيهخانه باشيم.
وي با اشاره به اينكه كمبود آب در اين شهرستان يك مشكل جدي است و ساوه در سال آينده با كمبود جدي آب مواجه خواهد شد، افزود: اجراي پروژه انتقال آب از سرشاخههاي دز به ساوه مهمترين راهكار براي رفع اين مشكل است كه مسئولان بايد اين موضوع را با جديت پيگيري كنند.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان مركزي نيز گفت: اعتبارات لازم براي تكميل تصفيهخانه فاضلاب شهر ساوه تأمين شده و پيشبيني ميشود تا تير ماه سال آينده اين تصفيهخانه افتتاح و مورد بهرهبرداري قرار گيرد.
خليلي با توجه به برداشت بيرويه و كمبود منابع آبي در ساوه اظهار داشت: كاهش كيفيت آب شرب ساوه به طوري است كه هم اكنون سختي آب شرب در اين شهرستان دو هزار و 500 است در حالي كه اين ميزان در ساير شهرهاي استان مركزي حدود يك هزار است.
وي مصرف آب شرب شهر ساوه را 850 ليتر در ثانيه عنوان كرد و ادامه داد: با توجه به كمبود منابع آبي، اجراي دو پروژه آبرساني در دست اجرا است كه راه اندازي تصفيهخانه آب شرب ساوه و اجراي پروژه انتقال آب از سرشاخه دز از قم به منظور جبران كمبود آب در اين شهرستان ضروري است.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان مركزي گفت: آب حاصل از تصفيهخانه ساوه با توجه به موقعيت جغرافيايي اين شهر و پايين بودن سطح منطقه در اختيار بخش كشاورزي و... قرار خواهد گرفت.
خليلي بيان كرد:پروژه فاضلاب ساوه شامل مدول اول تصفيهخانه فاضلاب با فرآيند تصفيه لجن فعال و با ظرفيت تصفيه 35 هزار متر مكعب فاضلاب در شبانه روز، سه كيلومتر خط انتقال، 66 كيلومتر خط اصلي و 60 كيلومتر خط فرعي فاضلاب است.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب استان مركزي افزود: عمليات اجرايي احداث تصفيهخانه فاضلاب شهر ساوه از سال 86 آغاز شده و با بهرهبرداري از فاز نخست آن 204 هزار نفر از مردم اين شهر از خدمات دفع بهداشتي فاضلاب بهرهمند ميشوند.
انتهاي پيام/87001/ر40
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]