واضح آرشیو وب فارسی:مهر: فرهنگ مطالعه بايد از سن كودكي ترويج يابد/ كتاب عنصري رشدآفرين است
پاكدشت - خبرگزاري مهر: فرماندار پاكدشت با تاكيد بر اينكه فرهنگ مطالعه بايد از سن كودكي در انسان ترويج يابد، خواستار توجه مسئولان مربوطه به اين مهم شد.
به گزارش خبرنگار مهر، عصر سه شنبه عليرضا قاسمي فرزاد در جلسه كارگروه مطالعه مفيد با اشاره به اهميت كتابخواني در كشور اظهار داشت: جامعهاي كه در آن فرهنگ كتابخواني رواج يابد، در برابر تهاجم فرهنگي بيگانگان مصون خواهد ماند و هر كشوري كه توسعه پيدا مي كند، رويكرد مناسبي با كتاب وكتابخواني داشته است.
فرماندار پاكدشت افزود: سرانه مطالعه بايد در جامعه ايراني اسلامي گسترش يابد و فرهنگ كتابخواني بايد در اماكن عمومي توسعه داده شود و كشور ايران يك كشور اسلامي و داراي ارزش و اعتقادات ديني است و بايد سرانه مطالعه در آن گسترش يابد.
وي با اشاره به سخن حضرت اميرالمؤمنين علي (ع) در مورد كتاب مبني بر اينكه كتابها بوستان دانشمندان است، عنوان مرد: در بوستان آنچه ميبينيد نشاط و بالندگي است و تشبيه امام به اين دليل است كه كتاب باعث نشاط و شادابي در بين افراد ميشود.
اين مسئول با اشاره به پيشرفتهاي چشمگير علمي كشور گفت: برخلاف نظامهاي گذشته كه بر روي جهل و ناداني تاكيد داشتند اساس انقلاب اسلامي بر دانستن بنا نهاده شده و تعداد دانشگاه ها و مراكز علمي كه بعد از انقلاب ساخته شده و تعداد دانشجويان دانشگاها نشانه اين است كه انقلاب اسلامي براي علم و دانش اهميت زيادي قائل است كه با اين رويكرد كشورمان در مسير رشد و شكوفايي قرار دارد.
قاسمي فرزاد كتاب را به عنوان عنصري رشد آفرين و روشنگر در جامعه ياد كرد و افزود: بايد فرهنگ كتاب و كتابخواني در جامعه امروز بيش از گذشته ترويج يابد چرا كه يكي از عوامل رشد فرهنگي در جامعه كتاب و كتابخواني است.
وي با اشاره به حضور مقام معظم رهبري در نمايشگاه هاي كتاب گفت: رهبر معظم انقلاب نيز بر كسب علم و دانش تاكيد دارند و حركت رهبري بايد سر لوحه تمامي مسئولين باشد.
فرماندار پاكدشت با بيان اينكه ترويج فرهنگ كتابخواني و ارتقاي سطح بصيرت عمومي جامعه به توسعه كشور منجر ميشود، يادآور شد: پيشرفت فرهنگي در گرو شناخت و آگاهي بوده و براي درك آگاهي صحيح، توجه ويژه به حوزه كتاب و كتابخواني ضروري است.
قاسمي تأكيد كرد: بايد از زمان طفوليت با فرزندانمان طوري برخورد كنيم كه كتابخواني جزو عادات روزمره شان شود كه اين امر نياز به فرهنگ سازي، آموزش، يارانه و تبليغ در مساجد دارد.
عضو شوراي فرهنگ عمومي پاكدشت يادآور شد: فرهنگ مطالعه بايد از سن كودكي ترويج يابد كه در اين زمينه آموزش و پرورش و مدارس بايد تلاش كنند و تشويق خيرين به كتابخانه سازي، تشكيل انجمنهاي تخصصي و استفاده از طرحهاي تشويقي براي جذب مردم به كتابخانه مي تواند در اين زمينه مي تواند موثر باشد.
فرماندار پاكدشت شناخت جامعه و رشد فضائل اخلاقي را توجه به كتاب و كتابخواني دانست و اظهار داشت: با وجود افزايش رسانهها و عوامل اطلاعرساني در جامعه امروزي، كتاب يكي از مهمترين ابزارهاي فرهنگسازي در جامعه است.
وي اظهار داشت: دنياي بزرگ و شگفتانگيز كتاب وكتابخواني به گروه خاصي و ويژهاي تعلق نداشته و هر فرد بايد با كتاب زندگي كند و مطالعه و كتابخواني، بعنوان يك نياز و احساس دايمي در ميان عموم رايج و مطرح باشد تا افراد جامعه به خواندن و مطالعه ترغيب و فرهنگ كتابخواني رواج يابد.
قاسمي فرزاد اضافه كرد: در نسل جوان به خصوص دانش آموزان با وجود رسانه هاي مختلف و جاذبه هاي فراواني كه در اطرافشان وجود دارد كمتر به مطالعه گسترده مي پردازند كه در اين زمينه بايد كار جدي صورت گيرد.
كد خبر: 2197997
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۱۰:۰۰
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]