واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جانشين فرمانده انتظامي گيلان:66 درصد پروندههاي مشاورهاي پليس گيلان منجر به سازش شد
جانشين فرمانده انتظامي گيلان گفت: در هشت ماه گذشته تعداد يكهزار و 268 مورد شامل 66 درصد پروندههاي مراكز مشاورهاي پليس گيلان منجر به مصالحه و سازش شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، بخشعلي كامرانيصالح امشب در نشست انتظامي استان يكي از اهداف مراكز مشاوره پليس و دواير مشاوره كلانتريها را شناسايي باورهاي اشتباه مراجعان و اصلاح آنها ذكر كرد.
وي اظهار كرد: كارشناسان مستقر در اين مراكز و كلانتريها تلاش دارند تا براساس بهترين نظريهها و استفاده از جديدترين شيوههاي روانشناختي بتوانند اقدامهاي مؤثري براي تغيير باورهاي مراجعان در حوزه خانوادگي مانند روابط همسران، ازدواج فرزندان، تربيت كودكان و نوجوانان داشته باشند.
اين مسئول درباره نحوه ارائه خدمات مشاورهاي به اقشار مختلف مردم گفت: در گام نخست اقشار مختلف مردم با مراجعه مستقيم به اين مراكز و دواير، خدمات مشاورهاي را دريافت ميكنند.
به گفته وي، در گام دوم مشاوران پليس با حضور مستقيم در مدارس و ديگر كانونهاي اجتماعي، اقدام به مشاوره ميكنند.
كامرانيصالح بر نقش مشاورههاي پليس در ايجاد آرامش روحي و رواني دانشآموزان تاكيد كرد و يادآور شد: بسياري از نوجوانان و جوانان بهواسطه شكاف نسلي و نيازهاي بهروز خود در عصر جديد، قادر به تعامل مناسب با والدين خود نيستند و برخي از والدين بر اساس سبك رفتار گذشتگان خود اصرار دارند كه شيوههاي قديمي را به فرزندان الزام كنند كه البته هر دو ديدگاه، اشتباه است و موجب دوري بيشتر آنها از يكديگر ميشود.
جانشين فرمانده انتظامي گيلان با اشاره به نقش تأثيرگذار خدمات مشاورهاي پليس در ايجاد نظم و امنيت عمومي و كاهش وقوع جرم در جامعه تصريح كرد: مشاوران پليس تلاش دارند تا با تلفيق دو رويه مذكور سبكي را ارائه دهند تا بزرگترها بتوانند كوچكترها را به عنوان عنصري پويا و فعال و بعضاً كارساز و راهگشا در معادلات پيچيده زندگي امروز به حساب آورند و كوچكترها و نسلهاي جديد با استعانت از رهنمودها و تجربههاي ماندگار ديروز، آينده را درخشانتر كنند.
وي هدف مشاوران فعال پليس را ايجاد يكرنگي، اعتماد دوسويه بين دو نسل، كاهش شكاف نسلي و استمرار آموزشهاي مفيد و سازنده، پيشگيري و كاهش جرم و آسيبهاي اجتماعي و دادن احساس امنيت پايدار به مردم دانست.
جانشين فرمانده انتظامي گيلان با ارائه آماري از عملكرد مركز و دواير مشاوره گيلان در 8 ماه گذشته خاطرنشان كرد: در اين مدت 4 هزار و 350 نفر به اماكن مشاورهاي پليس گيلان مراجعه كردند.
وي سهم دواير مشاوره كلانتريها را 2 هزار و 255 مورد شامل 334 خودمعرف و يكهزار و 921 مورد پروندههاي ارجاعي ذكر كرد.
كامرانيصالح افزود: با تلاش كارشناسان پليس، تعداد يكهزار و 268 مورد يعني 66 درصد پروندهها منجر به مصالحه و سازش شدهاند كه اين امر افتخار بزرگي براي پليس گيلان است.
وي به تنوع مراجعهكنندگان به اماكن مذكور اشاره كرد و يادآور شد: بيشترين دليل مراجعه به مركز مشاوره گيلان 29.8 درصد مشكلات خانوادگي، 20.2 درصد مشكلات اجتماعي، 17.6 درصد مشكلات تربيتي و بقيه مربوط به مشكلات رواني، فردي، ازدواج، تحصيلي و شغلي بوده است.
به گفته اين مسئول، در سطح كلانتريها نيز 42.5 درصد مشكلات خانوادگي، 25.4 درصد نزاع و درگيري، 13.7 درصد مشكلات اجتماعي و بقيه مربوط به مشكلات حقوقي، ازدواج، شغلي، فردي، تربيتي و رواني بوده است.
وي متذكر شد: مركز مشاوره معاونت اجتماعي پليس گيلان و دواير مشاوره كلانتريهاي سطح استان همهروزه بهصورت حضوري و تلفني آماده ارائه خدمات متنوع مشاورهاي به شهروندان گيلاني به صورت رايگان در زمينههاي خانوادگي، روانشناختي، روانسنجي، ازدواج، شغلي، حقوقي و... هستند.
كامرانيصالح از مردم گيلان خواست براي دريافت خدمات مشاورهاي در مركز استان به آدرس رشت، سبزه ميدان، ابتداي خيابان بيستون، كوچه بقراطي 2، ساختمان معاونت اجتماعي مراجعه كنند و يا با شمارههاي 2188086 و 2233969 تماس بگيرند.
وي يادآور شد: دواير مشاوره به كلانتريهاي 11، 14 و 15 شهر رشت، كلانتريهاي 11 لاهيجان، سياهكل و رودبار و كلانتري 12 بندر انزلي نيز آماده مشاورههاي لازم به شهروندان گيلاني هستند.
انتهاي پيام/2300/غ40
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]