واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: عجيب ترين آزمايشات داوطلبانه +عكس
آزمايشات مختلفي سالانه در دنيا انجام مي شود تا پيشرفت هاي خاصي در دنياي علم و فناوري ايجاد شود. هر كدام از اين آزمايشات تنها زماني تاثير گذار خواهند بود كه روي انسان ها به طور واقعي تست شوند و نياز به افراد داوطلب دارند.
به گزارش گروه خواندني هاي باشگاه خبرنگاران، براي انجام هر آزمايش سختي كه قرار است براي اولين بار اجرا شود نياز به افراد داوطلب دارد و كمتر كسي براي انجام چنين آزمايش هايي داوطلب مي شود زيرا برخي از آن ها مي توانند به قدري خطرناك باشند كه جان انسان را بگيرند. در ادامه آزمايش هايي را مورد بررسي قرار مي دهيم كه در طول تاريخ انجام شده و البته همه آن ها داوطبانه و با ميل شخصي افراد انجام شده است.
سه ماه خوابيدن روي تخت
با خطرات خوابيدن و نشستن زياد آشنا هستيد و مي دانيد كه اگر كسي مدت طولاني در نقطه اي دراز كشيده باشد دچار مشكلات فراوان خواهد شد. ناسا آزمايشي را انجام مي دهد كه طي آن بايد دونفر داوطلبانه سه ماه را تنها به صورت خوابيده طي كنند. در اين آزمايش كه تنها افراد سالم و با شرايط بدني يك فضانورد مي توانستند در آن شركت كنند، داوطلب ها بايد به مدت سه ماه بدون حركت روي تخت بخوابند. اين آزمايش نشان خواهد كه بدن انسان چه تغييراتي در اين روند دارد و چه مشكلاتي ممكن است براي بدن پيش آيد. ناسا خرج تمام خانواده افراد داوطلب را مي پردازد ولي ممكن است مشكلات اين آزمايش تا انتهاي عمر همراه فرد داوطلب باشد.
ثبت ضربان هنگام شليك به قلب
يكي از آزمايش هاي بسيار عجيبي كه براي اولين بار در سال 1938 انجام شده است. در اين سال دكتري به نام "استفان بيلي" تصميم گرفت تا با متدخاصي ضربان انسان ها هنگام شليك شدن به قلبشان اندازه گيري كند. او از ميان زنداني هاي محكوم به اعدام داوطلب خواست كه در اين ميان "جان درينگ" داوطلب انجام اينكار شد. مسئولين زندان در روز آزمايش درينگ را به صندلي بستند و ابزارهاي اندازه گيري نبض را به بخش هاي مختلف بدنش متصل كردند. ابتدا ضربان قلب اين مرد روي 120 بود اما زماني كه دستور شليك داده شد ضربان قلب به 180 بار در دقيقه رسيد. پس از شليك ها ضربان به مرور كاسته شد تا اينكه قلب كاملا ايستاد.
سفر به مريخ
يكي از آرزوهاي هر انساني مي تواند سفر به كرات ديگر و ديدن آسمان لمس آن باشد. سفر به ماه انجام شده است و حالا سفر به مريخ يكي از مواردي است كه بسياري به دنبال آن هستند. يك موسسه فضايي كانادا قصد دارد در سال 2023 فضاپيمايي را راهي مريخ كند و براي اينكار نياز به 4 داوطلب دارد كه از تمام زندگي روز زمين مي توانند دل ببرند. اين سفر بسيار جالب است زيرا هيچ بازگشتي براي آن تعريف نشده و يك طرفه است. در روز اول ثبت نام اين آزمايش بيش از 200 هزار نفر ثبت نام كردند. اين افراد بايد بالاي 18 سال و داراي سلامت بدني خوبي باشند. در آخر سال 2013 نام گروه اول كه داراي شرايط هستند اعلام مي شود سپس اين افراد به قدري كاهش مي يابند تا 40 نفر شده و اين افراد تحت آموزش هاي سخت فضانوري قرار مي گيرند تا در سال 2023 اولين پرواز به سمت مريخ انجام شود.
آزمايش سمي
در سال 1903 دكتر و شيميداني به نام "هاروي ويلي" تصميم گرفت تا آزمايش خاصي را روي چند نفر كه به صورت داوطلبانه در آن شركت كرده بودند انجام دهد. اين آزمايشات همگي مي توانست فرد را كشته يا در تمام عمر بيمار كند. در نهايت 12 نفر براي انجام اين آزمايش داوطلب شده و هر روز غذاهاي لذيذ به همراه سم مي خورند. در تمام مدت آزمايش اين دكتر رفتار و حركات افراد خود را نگاه كرده و به دنبال يك نمونه از بد رفتاري يا حالت هاي بيماري مي گشت. برخي از شركت كنندگان در اين آزمايش چند ماه پس از اتمام آن جان باختند.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]